Artvin "Amatör Spora 485 Bin Lira Destek Sağlandı"

"Amatör Spora 485 Bin Lira Destek Sağlandı"

15.10.2018 - 17:38 | Son Güncellenme:

.

Amatör Spora 485 Bin Lira Destek Sağlandı

ARTVİN (AA) - Artvin Valisi Ömer Doğanay, Spor Genel Müdürlüğü tarafından amatör spor kulüplerine 2018 yılında yaklaşık 485 bin lira destek sağlandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, kapanış töreniyle sona erdi.

Garnizon Şehitliği ile Kültür Sokağı arasında amatör sporcuların katılımıyla kortej yürüşü gerçekleştirilen kapanışta, sporcular gösteri müsabakaları yaptı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, törende yaptığı konuşmada, toplumun her kesiminin spor yapmaya ihtiyacı olduğunu belirterek, "Spor, insan sağlığı açısından büyük önem arz ediyor. Sağlıklı ve zinde yaşamak istiyorsak sporla iç içe olmalıyız. Hepimizin spor yapmaya ihtiyacı var." dedi.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından amatör spor kulüplerine dağıtılmak üzere 2018 yılında 485 bin lira gönderildiğini kaydeden Doğanay, "Bugün de gönderilen 170 bin lirayı amatör spor kulüplerimizin hesaplarına aktardık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Amatör Spor Haftası'nı kapattık ama spor devam ediyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

Kapanış töreni sonunda hafta boyunca yapılan etkinliklerde başarılı olan sporculara madalya ve plaketleri verildi.

Törene, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ile bazı daire amirleri de katlıdı.