Amerika

Amerika

Son dakika Amerika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amerika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amerika haber sayfamızda...

Amerika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65.222 amerika haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı! UEFA, EURO 2024'te hakem Halil Umut Meler ile ilgili kararını resmen açıkladı.
23.04.2024 EURO 2024
Ankara'da Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele zirvesi
Ankara'da Türkiye ile ABD arasında terörle mücadele zirvesi Diplomatik kaynaklar: Türkiye ile ABD arasındaki terörle mücadele istişareleri Ankara'da yapıldı. Toplantıda PKK/YPG/PYD, DHKP-C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.
22.04.2024 Gündem
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu Biden'ın iması, Çin'in bölgedeki etkisini arttırmaya çalıştığı bir dönemde önemli bir stratejik müttefiki olan ada ülkesini rahatsız etti.
22.04.2024 Dünya
FENOMEN YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI, ÖLDÜ MÜ? İşte Benim Stilim Yağmur Taktaş neden öldü?
FENOMEN YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI, ÖLDÜ MÜ? İşte Benim Stilim Yağmur Taktaş neden öldü? Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Peki, Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşında? Yağmur Taktaş hakkında son bilgiler.
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkunç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Televizyon
Türkiye'nin listede yeri değişti! Sıralama belli oldu: İlk üçte ABD, Çin ve Rusya var
Türkiye'nin listede yeri değişti! Sıralama belli oldu: İlk üçte ABD, Çin ve Rusya var Dünyada askerî harcamaların toplamı 2,4 trilyon doları aşarak rekor seviyeye yükseldi. Harcamalarda 2009 yılından bu yana yaşanan keskin artış dikkatleri çekerken, harcamalarda ABD, Çin ve Rusya ilk üç sırada yer aldı. Türkiye'nin ise listedeki yeri değişti.
22.04.2024 Dünya
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Gündem
PEN Amerika’da Filistin boykotu
PEN Amerika’da Filistin boykotu PEN Amerika’nın, ABD’nin Gazze’ye yönelik saldırılarına sessiz kalmasına ve Filistinli yazarları yeterince korumamasına tepki gösteren 31 yazar ve çevirmen, 2024 Edebiyat Ödülleri’nden çekildi.
22.04.2024 Kültür Sanat
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor Tek Dünya Karadeniz Vakfı, toplumların iyileştirilmesi ve kalkınması hedefiyle başladığı yolculuğun lansmanını 22 Nisan Dünya Günü’nde gerçekleştirdi. Coğrafi sınırları aşarak birçok ülkede faaliyet gösteren vakıf; eğitim, ekonomik kalkınma ve yaşam desteği alanlarını odağına alarak toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Ekonomi
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi
İş dünyası Çin’den vize ve uçuş istedi İstanbul Okan Üniversitesi Konfüçyus Enstitüsü, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğiyle düzenlenen 6. Türkiye - Çin Ekonomik Forumu’nda iş dünyasından katılımcılar vize kolaylığı ve daha fazla uçuş istedi. Forumda Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin şunları söyledi:
22.04.2024 Ekonomi
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum'
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum' Bursa’da özel bir diş kliniğinde tedavi gören ve uygulanan implant, çene kemiği ile sol gözünün arkasındaki 'orbita tabanı' olarak tabir edilen kemik çukurunu delip, beyin omurilik sıvısına giren Ramazan Yılmaz (40), yaşadığı olayı gazetecilere anlattı.
21.04.2024 Gündem
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’
‘Havayolu bağlantısını artırmalıyız’ Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış’ başlıklı 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nda Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu. 
21.04.2024 Ekonomi
200 milyar dolar uçtu, Nvidia bir balon mu?
200 milyar dolar uçtu, Nvidia bir balon mu? Yapay zekanın tüm dünyada hızlı yükselişiyle birlikte bu alanın en iddialı oyunsucu olan Nvidia’nın tırmanışı, geçen cuma büyük darbe yedi.
21.04.2024 Ekonomi
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor
Irak ile ilişkilerde yeni bir sayfa açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından, İran ve İsrail arasında karşılıklı misillemeler ile bölgede gerilimin arttığı bir dönemde, yarın Irak’a kritik bir ziyaret gerçekleştirecek.
21.04.2024 Gündem
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili, “İki taraf da farklı konuşuyor. BM Güvenlik Konseyi’nde herkes Filistin’in yanında yer alırken Amerika ne yazık ki yine İsrail’in yanında yer aldı. Biz zaten farklı bir şey beklemiyorduk” dedi.
20.04.2024 Gündem
Dünya lezzetleri Türkiye’de buluştu
Dünya lezzetleri Türkiye’de buluştu Sabancı Topluluğu ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini İstanbul Fulya CarrefourSA hiper mağazasında bir araya getirdi.
20.04.2024 Ekonomi
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Amerika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.