Amine Gülşe

Amine Gülşe

Son dakika Amine Gülşe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Amine Gülşe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Amine Gülşe haber sayfamızda...

Amine Gülşe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 416 amine gülşe haberi bulunmuştur.
Özil Ailesi’nden mutluluk pozu
Özil Ailesi’nden mutluluk pozu Mesut Özil, eşi Amine Gülşe, çocukları Eda ve Ela’yla AVM turu yaptı.
22.08.2023 Cadde
Amine Gülşe ile Mesut Özil'den romantik evlilik yıl dönümü kutlaması
Amine Gülşe ile Mesut Özil'den romantik evlilik yıl dönümü kutlaması Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle profesyonel futbol kariyerine nokta koyduğunu açıklayan Mesut Özil (34) ile eşi Amine Gülşe (29), evliliklerinin yıl dönümlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladılar. Çiftin paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
7.06.2023 Cadde
İngilizler Mesut Özil'in servetini açıkladı! Büyük yatırım
İngilizler Mesut Özil'in servetini açıkladı! Büyük yatırım Son olarak Başakşehir forması giyen Mesut Özil futbola veda ederken dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Son dönemde futbol dışı yatırımlarıyla dikkat çeken Mesut'un futboldan kazandığı serveti İngiliz basını duyurdu.
25.03.2023 Futbol
Amine Gülşe kızlarıyla alışveriş turunda
Amine Gülşe kızlarıyla alışveriş turunda Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle profesyonel futbol kariyerine nokta koyduğunu açıklayan Mesut Özil'in (34) eşi Amine Gülşe (29), önceki gün kızları Eda ve Ela ile İstinyePark'daydı.
22.03.2023 Cadde
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Amine Gülşe, önceki akşam kızı Eda’yla Mina Karwanchi’nin ‘Dokunma Bana’ isimli kişisel sergisine katıldı.
22.12.2022 Cadde
Mesut Özil ikinci kez baba oldu!
Mesut Özil ikinci kez baba oldu! Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan yıldız futbolcu Mesut Özil ikinci kez baba oldu.
26.09.2022 Basaksehir
Baby shower yaptı
Baby shower yaptı İkinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan Amine Gülşe’ye arkadaşları sürpriz baby shower partisi düzenledi.
1.09.2022 Cadde
Amine Gülşe'den karnı burnunda poz
Amine Gülşe'den karnı burnunda poz Mesut Özil, tescilli güzel Amine Gülşe ile 2019 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan çift şimdi ise ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Amine Gülşe, son olarak karnı burnunda olduğu kareleri sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
5.07.2022 Cadde
Amine Gülşe kızı Eda'yı paylaştı: Annesinin kuzusu
Amine Gülşe kızı Eda'yı paylaştı: Annesinin kuzusu Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, tescilli güzel Amine Gülşe ile 2019 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan çiftten geçtiğimiz günlerde yeni bebek müjdesi gelmişti. Gülşe, kızı Eda'nın yeni fotoğrafını, "Annesinin kuzusu" notuyla Instagram'dan paylaştı.
7.06.2022 Cadde
Kahve molası
Kahve molası Mesut Özil ile Rıdvan Dilmen, Bebek’te görüntülendi.
11.05.2022 Cadde
Premier Lig'in en güzel futbolcu eşlerini açıkladılar! İlkay'ın nişanlısı listede
Premier Lig'in en güzel futbolcu eşlerini açıkladılar! İlkay'ın nişanlısı listede Her yıl İngiltere'de geleneksel olarak okuyucuların oylarıyla yapılan 'en güzel Premier Lig futbolcusu eşleri' anketi sonuçlandı. Listede İlkay Gündoğan’ın nişanlısı Sara Arfaoui de yer aldı.
10.05.2022 Magazin
Amine Gülşe'den hamilelik müjdesi! Mesut Özil ikinci kez baba oluyor
Amine Gülşe'den hamilelik müjdesi! Mesut Özil ikinci kez baba oluyor Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, tescilli güzel Amine Gülşe ile 2019 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan çiftten güzel haber geldi. "Beş çocuk sözümüz var" diyen Amine Gülşe'nin hamile olduğu öğrenildi.
20.04.2022 Cadde
Aybüke Pusat'tan şaşırtan itiraf: Tesadüfen Türkiye üçüncü güzeli oldum
Aybüke Pusat'tan şaşırtan itiraf: Tesadüfen Türkiye üçüncü güzeli oldum Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlattı. 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen Pusat, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile" sözleriyle şaşırttı.
20.04.2022 Cadde
Amine Gülşe: Kızımız Mesut Özil'e benziyor
Amine Gülşe: Kızımız Mesut Özil'e benziyor Amine Gülşe, 2019 yılında görkemli bir düğünle Mesut Özil ile nikah masasına oturmuştu. Bir bebekleri bulunan çift, sosyal medyada paylaştıkları mutluluk pozlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda 'beş çocuk istiyorum' açıklamasında bulunan Amine Gülşe'ye bu söylemi hatırlatıldı.
25.03.2022 Cadde
‘Mesut iyi bir baba’
‘Mesut iyi bir baba’ Amine Gülşe, Etiler’de objektiflere takıldı.
25.03.2022 Cadde
Son dakika haberi: Mesut Özil'den saha dışında inanılmaz yatırım!
Son dakika haberi: Mesut Özil'den saha dışında inanılmaz yatırım! Fenerbahçe Kulübü'nün geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mesut Özil, futbol hayatının yanı sıra ticarete de önem veriyor. Medyatik oluşuyla her zaman gündemde kalmayı başaran 33 yaşındaki on numara, futbol dışı yaşamına da büyük ölçüde şekil verdi. Tecrübeli futbolcunun ticari hayatındaki bilinmeyenler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
5.03.2022 Fenerbahçe
‘Aşkımla akşam yemeği’
‘Aşkımla akşam yemeği’ Amine Gülşe, eşi Mesut Özil ile birlikte yemeğe çıktı.
15.01.2022 Cadde
Mesut Özil kolunda servet taşıyor! Dudak uçuklatan rakam
Mesut Özil kolunda servet taşıyor! Dudak uçuklatan rakam Fenerbahçe'de son dönemde attığı goller ve performansıyla adından söz ettiren Mesut Özil, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Özil'in kolundaki saatin değeri dudak uçuklattı.
7.12.2021 Magazin
Oyunculuğu düşünmüyor
Oyunculuğu düşünmüyor Amine Gülşe, kızı Eda’yla İstanbul Akvaryum’da objektiflere takıldı.
28.10.2021 Cadde
Amine Gülşe oyunculuğu düşünmüyor
Amine Gülşe oyunculuğu düşünmüyor Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil, önceki gün İstanbul Akvaryum'da görüntülendi. Kızıyla birlikte geldiği da vatoz balıklarını, anakonda yılanını, penguenleri ve Amazon ormanlarını izleyen Amine Gülşe, akvaryum çıkışı muhabirlere poz verip ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.
27.10.2021 Cadde
Duygusal kutlama
Duygusal kutlama Amine Gülşe, eşi Mesut Özil’in doğum gününü kutladı.
16.10.2021 Cadde
Amine Gülşe'den Mesut Özil'e: İyi ki doğdun diğer yarım
Amine Gülşe'den Mesut Özil'e: İyi ki doğdun diğer yarım Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Amine Gülşe'den yeni bir fotoğraf geldi. Ünlü model ve oyuncu, eşi Mesut Özil'in yeni yaşını aşk dolu satırlarla kutladı.
15.10.2021 Cadde
Pelin Karahan imajını değiştirdi
Pelin Karahan imajını değiştirdi TRT 1'de ekranlara gelen 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde 'İnci' karakterini canlandıran Pelin Karahan son halini Instagram hesabından paylaştı.
12.10.2021 Cadde
Amine Gülşe alışveriş turunda
Amine Gülşe alışveriş turunda Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mesut Özil'in oyuncu eşi Amine Gülşe, geçtiğimiz gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
1.10.2021 Cadde
Sakallıoğlu güldürdü
Sakallıoğlu güldürdü Yasemin Sakallıoğlu, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde tek kişilik gösteri düzenledi.
18.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Amine Gülşe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.