Amsterdam

Amsterdam

Son dakika amsterdam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan amsterdam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan amsterdam haber sayfamızda...

Amsterdam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.967 amsterdam haberi bulunmuştur.
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı
Kapsülde uçak hızında yolculuk: Avrupa'nın en uzun hyperloop deneme tüpü Hollanda'da açıldı 2050 yılına kadar Avrupa'yı baştan başa kat edecek 10 bin kilometrelik bir hyperloop tüp ağı kurulması hedefleniyor.
28.03.2024 Dünya
Kalben turneye devam ediyor
Kalben turneye devam ediyor Avrupa turnesine devam eden Kalben; Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de verdiği konserlerle ilgi gördü.
27.03.2024 Cadde
6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı! Quincy Promes Dubai'de tutuklandı
6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı! Quincy Promes Dubai'de tutuklandı Uyuşturucu kaçakçılığı nedeniyle 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Spartak Moskova forması giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, Dubai'de tutuklandı.
14.03.2024 Diğer
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti!
Can Yapıcıoğlu, Işın Karaca'ya Barselona tatili hediye etti! Geçtiğimiz Ekim ayında uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Can Yapıcıoğlu ile süpriz bir şekilde nikah masasına oturan şarkıcı Işın Karaca, 7 Mart'ta 51'inci yaşına girdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, eşinin doğum günü için kendisine Barselona tatili hediye ettiğini söyleyerek; birlikte çekilen karelerini yayınladı.
9.03.2024 Cadde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa’nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı yine Avrupa’nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, EUROCONTROL tarafından hazırlanan 26 Şubat-3 Mart tarihli günlük uçuş raporunda günlük ortalama bin 321 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
6.03.2024 Ekonomi
Olten Filarmoni’den unutulmaz gece
Olten Filarmoni’den unutulmaz gece Sevgililer Günü Konseri için 14 Şubat’ta Amsterdam’da muhteşem bir performans sergileyen Olten Filarmoni Orkestrası, bir hafta arayla İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde Yunan Soprano Aphrodite Patoulidou ile izleyiciye büyüledi.
24.02.2024 Ege
Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor! Mert Demir'e 'aşk' sorusu
Serenay Sarıkaya iddiası gündemden düşmüyor! Mert Demir'e 'aşk' sorusu 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan Mert Demir'in, oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının etkinliğine katılan Demir, Sarıkaya ile ilgili sorulardan kaçamadı.
23.02.2024 Cadde
Avrupa turnesinde
Avrupa turnesinde Koray Avcı, Avrupa konserleri için yola çıktı.
21.02.2024 Cadde
'Durun bakalım' demişti! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir birlikte Amsterdam'a mı gitti?
'Durun bakalım' demişti! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir birlikte Amsterdam'a mı gitti? Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.
18.02.2024 Cadde
Öfke büyük...
Öfke büyük... Rus muhalif Aleksey Navalni’nin tutuklu olduğu hapishanede 47 yaşında ölümü hem Rusya içinde hem de dünyada büyük öfke ve tepkiyle karşılandı. Navalni’nin naaşı ailesine teslim edilmedi, Rus kentlerinde eylemlere sert müdahale gerçekleşti.
18.02.2024 Dünya
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu' The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024 Milli Takım
Engin Hepileri: Bizim için her gün Sevgililer Günü!
Engin Hepileri: Bizim için her gün Sevgililer Günü! Oyuncu çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, MAG dergisi Şubat Sevgililer Günü özel içeriğine konuk oldu. Hepileri, "Fazla romantik görünse de bizim için gerçekten de her gün Sevgililer Günü" dedi.
12.02.2024 Cadde
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı
Son dakika: Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya kararı Uluslararası Adalet Divanı Rusya'yı Ukrayna'nın doğusunda terörle mücadele anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesi ile suçlu buldu.
31.01.2024 Dünya
İstanbul Havalimanı Ocak ayında Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Ocak ayında Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı(EUROCONTROL)'nın raporuna göre 15-21 Ocak tarihleri arasında günlük ortalama bin 301 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
30.01.2024 Ekonomi
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
Pikachu dört kişiyi işinden etti
Pikachu dört kişiyi işinden etti Bir dönemin gözde karakteri Pikachu, dört kişinin işinden kovulmasına neden oldu. Amsterdam’daki Van Gogh Müzesi, Pokémon Company ile geçen yıl eylül ayında başlattığı sergide yaşanan yoğun ilgi ile gündeme gelmişti.
26.01.2024 Kültür Sanat
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı!
Putin’i eleştirdi, dört yıl hapis cezası aldı! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i eleştiren eski Albay İgor Girkin, 'aşırılık çağrısında bulunduğu' gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
Hayalle başlayan filarmoni orkestrası 10 yaşında
Hayalle başlayan filarmoni orkestrası 10 yaşında Ceyhan ve Fatma Olten’in kurduğu Olten Filarmoni Orkestrası, 10 yıldır yurt içi ve yurt dışında pek çok konser verdi. Orkestra şimdi de Hollanda’ya gidiyor.
21.01.2024 Kültür Sanat
Acı dolu 100 gün
Acı dolu 100 gün Gazze’de İsrail’le Hamas arasında süren savaş 100 günü geride bırakırken, acı bir bilanço hakim. 24 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği savaşta binlerce kişi de evsiz kalırken, İsrail bunun süreceği konusunda meydan okuyor.
15.01.2024 Dünya
Hollandalı Çete liderinin kardeşi İstanbul'da yakalandı
Hollandalı Çete liderinin kardeşi İstanbul'da yakalandı Hollanda’da en çok aranan çete liderlerinden olan Jos Leijdekkers'in erkek kardeşi Wilhelmus Adrianus Leijdekkers İstanbul'da yakalandı.
13.01.2024 Gündem
İsrail'in yargılandığı davada ilk perde! Netanyahu’nun askerlere yaptığı 'Amalek' alıntısı delil oldu
İsrail'in yargılandığı davada ilk perde! Netanyahu’nun askerlere yaptığı 'Amalek' alıntısı delil oldu Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Gazze’de Filistin halkına soykırım yapmak ve Birleşmiş Milletlerin (BM) Soykırım Sözleşmesi’ni ihlal etmekle suçladığı İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasının Uluslararası Adalet Divanında görülen ilk duruşması sona erdi. Netanyahu’nun İsrail askerlerine yaptığı “Amalek” alıntısı duruşmada delil olarak sunuldu.
11.01.2024 Dünya
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede başladı! Avrupa'nın en yoğun havalimanı
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede başladı! Avrupa'nın en yoğun havalimanı Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Yatırım iştahı açık
Yatırım iştahı açık "12 markamız ve 40'ın üzerinde restoranımız bulunuyor. 2024 yılında öncelikli büyüme hedefimiz Körfez Bölgesi, Avrupa ve Amerika kıtasında olacak..."
8.01.2024 Milliyet Executive
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları Genel bilgi olarak da adlandırılabilen genel kültür kişinin toplumsal olaylar, tarihe yön veren gelişmeler gibi pek çok etkileşim hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteren, bütünsel bir kavramdır. Genel kültür edebiyat, tarih, coğrafya, tarih gibi kavramları içerisine yer alır. KPSS gibi yazılı sınavlarda da karşımıza çıkan genel kültür çoğunlukla toplumlarda öne çıkmış olan ve tarihsel bir akışa da yön vermiş olayların bilinmesi olarak adlandırılabilir. Zor, kolay, eğlenceli, mantık, şaşırtmalı, coğrafya, tarih genel kültür soruları ve cevapları için “Genel Kültür Soruları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
7.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Amsterdam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.