Dünya Ana-oğul kayıp baba şüpheli

Ana-oğul kayıp baba şüpheli

26.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Anne oğulun kaybolması nedeniyle çocuğun babası ‘cinayet’ten gözaltına alındı. Başkasıyla evli olan baba, çocuk için nafaka ödüyordu

Ana-oğul kayıp baba şüpheli

Canlı bulma umudu azaldı

Haberin Devamı

ABD’nin Salem kentinde iki haftadır kayıp olan Karissa Fretwell (25) ile oğlu William’a (3) ilişkin soruşturma kapsamında, çocuğun öz babası Michael John Wolfe gözaltına alındı. Polis şefi Treven Upkes tarafından yapılan açıklamada, Wolfe’nin, anne Karissa ve oğlu William’ı kaçırma veya öldürme şüphesiyle gözaltına alındığı, polisin kayıp anne oğulu canlı bulma umudunun azaldığı aktarıldı. Wolfe’nin (52) insan kaçırma ve cinayetten yargılanacağı bildirildi.

Nafaka ödememek için mi?

Açıklamada, “Anne ve oğlunu arama çalışmalarına devam ediyoruz ve zamana karşı mücadele ediyoruz” denildi. Mahkeme kayıtlarında annenin Wolfe’den çocuk bakım desteği olarak ayda bin dolar aldığı belirtilirken, polis, adamın şu an başka biriyle evli olduğu bilgisini doğruladı. Soruşturma devam ederken Wolfe’nin Yamhill County Hapishanesi’nde tutuklu olarak yargılanacağı vurgulandı. Polis, anne ve oğlunun en son 13 Mayıs’ta Salem’de görüldüğünü söyledi.