Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Anadolu Ateşi' ayakta alkışlandı

Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı 'Anadolu Ateşi' dans topluluğu, BKM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri'nde sanatseverlerle buluştu.

|

Dünyanın her yerinde kültürel esinti yaratmaya devam eden 'Anadolu Ateşi' dans topluluğu, dört kuşaktan oluşan dansçılarıyla Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir kültürel şölen yaşattı.

Anadolu Ateşi, kuruluşunun 20'inci, sahnelerde ise 18'inci yılında birince perdesinde İstanbul’un 24 saat yaşayan caddelerini, Doğu Batı medeniyet sentezlerini, eğlence ve kültür sanat yaşamını, dansın dili ile izleyiciye sundu. Uçuş ve devasa görüntü sistemlerinin kulanıldığı gösteri uzun süre ayakta alkışlandı.

Bugüne kadar 5 binden fazla kez seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi, gösterinin ikinci perdesinde ise 150 dansçının katıldığı ve bugüne kadar en hızlı, en heyecanlı, en dinamik bölümlerini harmanlandığı özel performans ile Harbiye Açıkhava’da sahne aldı.

Topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, gösteri sonunda 18 yıllık geleneği bozmayarak sahneye çıktı ve tüm dansçılarla birlikte dans ederek geceyi sonlandırdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.