Anadolu

Anadolu

Son dakika Anadolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anadolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anadolu haber sayfamızda...

Anadolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 99.346 anadolu haberi bulunmuştur.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan büyük fırsat: 214 arsa satışa çıkıyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Van’da 214 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için avantajlı şartlarla satışa çıkarıyor.
23.04.2024 Ekonomi
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
TBMM 104. yaşını kutluyor... Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle beraberindeki çocuklarla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Tekin, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
23.04.2024 Gündem
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE? Hıdırellez nedir, duası nasıl? 2024 Hıdırellez hangi güne denk geliyor? Hıdırellez tarihi araştırılıyor. 2024 yılı Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez aramaları da arttı. Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. Peki, bu yıl Hıdırellez Günü hangi tarihlere denk geliyor?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
‘Mücadelenin ilk kıvılcımı’
‘Mücadelenin ilk kıvılcımı’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Ege
Koltuğunu devretti
Koltuğunu devretti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bornova Batı Anadolu Çimento İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti.
22.04.2024 Ege
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü sebebiyle kısa film hazırladı.
22.04.2024 Gündem
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı!
Portekiz'de Viktor Gyökeres, Sporting Lizbon'u sırtladı! Sporting Lizbon'un yıldızı Viktor Gyökeres, bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırttı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e
Basketbolda dengeleri değiştiren hamle! Beşiktaş'ın koçu Dusan Alimpijevic Anadolu Efes'e Sezona Erdem Can yönetiminde başlayan Anadolu Efes, alınan kötü sonuçlar sonrası yolları ayırmıştı. Şu anda Tomislav Mijatovic ile yola devam eden lacivert-beyazlılardan gelecek sezon için çok konuşulacak bir hamle geldi. Anadolu Efes, Beşiktaş'ın başantrenörünün peşinde. İşte detaylar...
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek.
22.04.2024 Haberler
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış
50 milyonluk TIR son anda kurtarıldı! Anadolu otoyulunda zamanla yarış Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan TIR da çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.
22.04.2024 Gündem
Çeteler için silah fabrika üretimi kurmuşlar! Detaylar belli oldu
Çeteler için silah fabrika üretimi kurmuşlar! Detaylar belli oldu Ankara'da organize suç örgütlerine yasa dışı silah üretip satan fabrikaya operasyon düzenlendi. 41 kişinin yakalandığı operasyonda yüzlerce tam otomatik silaha el konuldu. Bu operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.
22.04.2024 Haberler
Çeteler için silah fabrika üretimi kurmuşlar! Detaylar belli oldu
Çeteler için silah fabrika üretimi kurmuşlar! Detaylar belli oldu Ankara'da organize suç örgütlerine yasa dışı silah üretip satan fabrikaya operasyon düzenlendi. 41 kişinin yakalandığı operasyonda yüzlerce tam otomatik silaha el konuldu. Bu operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.
22.04.2024 Gündem
Vali yardımcısı 20 dakikada rekor kırdı!
Vali yardımcısı 20 dakikada rekor kırdı! Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, 2 bin 550 rakımlı Ilgar Dağı geçidinde 20 dakikada rekor kırdı.
22.04.2024 Gündem
HIDIRELLEZ NE ZAMAN? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez nedir, neden kutlanır?
HIDIRELLEZ NE ZAMAN? 2024 Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez 2024 tarihi. Mayıs ayının yaklaşması ile birlikte Hıdırellez tarihi de merak ediliyor. Bu yıl Hıdırellez hangi günlere denk geliyor? Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar'da kutlanan mevsimlik bayramlardan biridir. Ruz-ı Hızır (Hızır günü) olarak adlandırılan Hıdırellez günü, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülür ve kutlanır. İşte 2024 Hıdırellez tarihi.
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Gündem
Bursa'da 3.4 büyüklüğünde deprem
Bursa'da 3.4 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Gemlik ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.04.2024 Gündem
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik!
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik! Fenerbahçe Opet'in şampiyonluğu sonrası başantrenör Stefano Lavarini ile yardımcı antrenör Salih Tavacı açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama Tokat’ın Turhal ilçesinde bugün saat 15.03’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çakarken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür’den de bir açıklama geldi.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.