Anar

Anar

Son dakika Anar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anar haber sayfamızda...

Anar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 570 anar haberi bulunmuştur.
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu! 'Şaka' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu! 'Şaka' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Sendikalar toplumumuzu ayakta tutan en önemli sosyal yapılar
Bakan Işıkhan: Sendikalar toplumumuzu ayakta tutan en önemli sosyal yapılar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Türkiye olarak sadece Türkiye'den ibaret değiliz. Bütün bir İslam dünyasının derdiyle dertleniyoruz. Hatta sahip olduğumuz inanç ve temsil ettiğimiz medeniyetin gereği olarak bütün insanlığın sorunları ve ihtiyaçlarıyla muhatap ve sorumlu bir konumda bulunuyoruz" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Tarihe düşülen ‘söz’
Tarihe düşülen ‘söz’ Geçen hafta gerçekleşen “yüz yıllık Söz” adlı performansta Cumhuriyet’in 100 yıllık hikâyesini anlatan 100 romanı 100 tiyatro öğrencisi yüksek sesle okudu. Öğle saatlerinde başlayıp gece yarısı sona eren performans tarihe unutulmaz bir not düştü
19.11.2023 Kültür Sanat
Türkiye ve Azerbaycan arasında imzalanan iş birliği anlaşması Resmi Gazete'de
Türkiye ve Azerbaycan arasında imzalanan iş birliği anlaşması Resmi Gazete'de Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan Kahramanmaraş'ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı ile ilgili iş birliği anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı.
10.11.2023 Gündem
Ankara Emniyet Müdürlüğü paylaştı! 15 Temmuz'a ait yeni görüntüler
Ankara Emniyet Müdürlüğü paylaştı! 15 Temmuz'a ait yeni görüntüler Ankara Emniyet Müdürlüğü, 'O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız' mesajı ile 15 Temmuz gecesi emniyet binasına saldırı anına ait görüntüleri yayınladı.
9.11.2023 Haberler
Ankara Emniyet Müdürlüğü paylaştı! 15 Temmuz'a ait yeni görüntüler
Ankara Emniyet Müdürlüğü paylaştı! 15 Temmuz'a ait yeni görüntüler Ankara Emniyet Müdürlüğü, 'O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız' mesajı ile 15 Temmuz gecesi emniyet binasına saldırı anına ait görüntüleri yayınladı.
9.11.2023 Gündem
Seyyidül İstiğfar Duası Oku: Tevbe İstiğfar Duası Anlamı, Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı ve Fazileti
Seyyidül İstiğfar Duası Oku: Tevbe İstiğfar Duası Anlamı, Türkçe Okunuşu, Arapça Yazılışı ve Fazileti Seyyidül istiğfar ne demektir? Seyyidül istiğfar okunuşu nasıldır? Tövbe etmenin önemi nedir? Seyyidül istiğfar Türkçe anlamı ve Arapça yazılışı nasıldır? Tövbe istiğfar duası neden yapılmalıdır? Tövbe istiğfar faziletleri ve faydaları nelerdir? Tövbe istiğfar nasıl yapılmalıdır? Seyyidül istiğfar ne demektir, nasıl yapılır, anlamı ve Arapça yazılışı hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.
2.11.2023 Dualar
Balkanlar’dan Anadolu’ya bir göç hikâyesi: Frigler
Balkanlar’dan Anadolu’ya bir göç hikâyesi: Frigler Makedonya’nın doğusundan yola çıkan Frigyalıların Gordion’a uzanan göç rotası, Erken Demir Çağı Balkan seramiğinin izlerinin takip edilmesi ile çiziliyor.
23.10.2023 Arkeoloji
Terörden arındırılan Kato Dağı'na inşa edilen kilise ibade açıldı
Terörden arındırılan Kato Dağı'na inşa edilen kilise ibade açıldı Şırnak'ta Kato Dağı eteklerindeki huzur ortamının ardından yıkıntılarının üzerine inşa edilen Mor Yuhanna Kilisesi düzenlenen ayinle ibadete açıldı.
21.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Nahçıvan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan uçak Nahçıvan'a iniş yaptı.Erdoğan'ı Aliyev karşıladı.
25.09.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Aliyev görüşmesinden ilk kare!
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Aliyev görüşmesinden ilk kare! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine günübirlik Nahçıvan'a gitti. İki lider görüşme gerçekleştiriyor.
25.09.2023 Gündem
Karabağ’da operasyon başladı! Erivan'da 'darbe' sesleri
Karabağ’da operasyon başladı! Erivan'da 'darbe' sesleri Bir süredir Dağlık Karabağ’da hakim olan gerginlik sonrası Azerbaycan ordusu bir askeri operasyon başlattı. Bakü, operasyonun teröristlere yönelik olduğunu açıkladı.
20.09.2023 Dünya
Karabağ’da Ermeni kuvvetlerine ait 60'tan fazla mevzi Azerbaycan'ın kontrolüne geçti
Karabağ’da Ermeni kuvvetlerine ait 60'tan fazla mevzi Azerbaycan'ın kontrolüne geçti Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ'da başlatılan terörle mücadele operasyonu kapsamında Ermeni silahlı kuvvetlerine ait 60'tan fazla mevzinin ele geçirildiği belirtilerek, “Karabağ'daki silahlı Ermenileri güçleri teslim olmaya çağırıyoruz” denildi.
19.09.2023 Dünya
Petrokimyada rota bio-döngüsel ürün
Petrokimyada rota bio-döngüsel ürün SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanı ve Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov, Avrupa Yeşil Mutabakatı’yla, rafineri ve petrokimya endüstrisi için çevre politikalarının önem kazanacağını belirterek, “Bio-döngüsel petrokimyasal ürünler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.
11.08.2023 Ekonomi
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Gündem
Beni bu şiirler mahvetti
Beni bu şiirler mahvetti Deniz Yüce Başarır, babası tiyatro sanatçısı ve şair Kamran S. Yüce’nin tüm şiirlerini bir araya getiren “Dünyaya Sevgilerle” kitabını “Hayat devam ediyor, edebiyat yaşıyor demek için…” kaleme aldı.
7.05.2023 Kültür Sanat
Kâr rekoru kırdı
Kâr rekoru kırdı SOCAR’ın Türkiye’ye 15 yılda 18 milyar dolarlık yatırım yaptığı, STAR Rafineri’nin, Türkiye’nin işlenmiş petrol ürünleri ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini, 2022’de 58 yıllık kâr rekorunu kıran Petkim’in de Türkiye’nin petrokimya ürünleri ihtiyacının tek başına yaklaşık yüzde 12’sini karşıladığı bildirildi.
27.04.2023 Ekonomi
Golfte büyük işbirliği
Golfte büyük işbirliği Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Azerbaycan Golf Federasyonu Başkanı Rauf Khalilov, İstanbul’da iki ülke federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmek ve bir dizi ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği anlaşması imzaladı.
14.04.2023 Golf
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Azerbaycan Golf Federasyonu (AGF) Başkanı Rauf Khalilov, iki ülke federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla bir iş birliği anlaşması imzaladı.
13.04.2023 Golf
Karabağ - Galatasaray maçında 'kardeşlik' kazandı
Karabağ - Galatasaray maçında 'kardeşlik' kazandı Galatasaray, depremzedeler yararına Bakü’de oynanan maçta, Azeri ekibi Karabağ karşısında galip gelirken, skordan çok, dostluk konuşuldu. Daha 4. dakikada Gomis attı, Xhixha 19. dakikada eşitliği buldu. 87’de Icardi’nin penaltısı galibiyete kavuşturdu.
27.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'a özel 1 maçlık transfer
Galatasaray'a özel 1 maçlık transfer Karabağ'ın on oyuncusu milli takımlara gidince, Azeri ekibi Galatasaray maçı için kadrosuna başka takımlardan takviye yaptı. Zira ve Shamakhi kulüplerinden toplam dört futbolcu futbolcu sarı kırmızılılarla yapılacak maç için siyah-beyazlılara katıldı.
26.03.2023 Futbol
Çocuklara moral oldular
Çocuklara moral oldular Depremzede çocuklar için farklı şehirleri kapsayan özel bir turneye çıkan Samsun Devlet Opera ve Balesi, Gaziantep, Şanlıurfa ve Osmaniye’de dört gün boyunca pek çok temsil gerçekleştirerek, Adıyaman’a ulaştı. Adıyaman 1 No’lu çadırkentte “Eni’nin Kalbi” çocuk operasıyla depremzede çocuklarla buluşan Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin 15 kişilik turne ekibi, deprem bölgesindeki şartların elverdiği ölçüde eseri sahneledi.
25.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.