Andrea Agnelli

Andrea Agnelli

Son dakika Andrea Agnelli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andrea Agnelli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andrea Agnelli haber sayfamızda...

Andrea Agnelli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 andrea agnelli haberi bulunmuştur.
Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı!
Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, takımdaki geleceği hakkında İtalyan basınına konuştu. Pirlo ayrıca reddemeyeceği teklifi de açıkladı. İşte detaylar...
28.03.2023 Karagümrükspor
Juventus'un başı yine belada! 15 puanın ardından 20 puan daha silinebilir
Juventus'un başı yine belada! 15 puanın ardından 20 puan daha silinebilir Serie A devi Juventus'a kısa süre önce kesilen 15 puan silme cezasına 20 puanlık bir cezanın daha eklenebileceği iddia edildi. İtalyan basınında yer alan haberde; Juventus'un dibi görebileceği vurgulandı.
5.02.2023 İtalya Serie A
UEFA'dan Juventus'a soruşturma!
UEFA'dan Juventus'a soruşturma! İtalya’nın dev kulübünde başkan ile birlikte tüm yönetim kurulu, mali usulsüzlük suçlamasıyla savcılığın yürüttüğü soruşturma bağlamında görevlerinden istifa etmişti. Bu nedenle UEFA, Juventus'a soruşturma açtığı öğrenildi.
1.12.2022 İtalya Serie A
Galatasaray iki milli yıldızın peşinde! Gelecek hafta görüşme yapılacak
Galatasaray iki milli yıldızın peşinde! Gelecek hafta görüşme yapılacak Hücum hattındaki yabancı yıldızlara daha fazla şans tanımak için, savunma hattına yerli isimleri takviye etmeye karar veren Galatasaray’ın hedefinde iki isim var. Sarı Kırmızılılar, iki Milli stoper için de girişimleri bu hafta başlatıyor.
1.12.2022 Galatasaray
Juventus'ta deprem! Soruşturma sonrası istifa sarmalı
Juventus'ta deprem! Soruşturma sonrası istifa sarmalı İtalya’nın dev kulübünde başkan ile birlikte tüm yönetim kurulu, mali usulsüzlük suçlamasıyla savcılığın yürüttüğü soruşturma bağlamında görevlerinden istifa etti.
30.11.2022 İtalya Serie A
La Liga'dan UEFA'ya şikayet: Juventus'a yaptırımlar uygulansın
La Liga'dan UEFA'ya şikayet: Juventus'a yaptırımlar uygulansın İtalyan futbolu Juventus yönetim kurulu üyelerinin toplu bir şekilde istifası ile sarsılırken, La Liga'dan sürpriz bir UEFA hamlesi geldi. İşte detaylar...
29.11.2022 İspanya La Liga
İtalyan devi Juventus'ta kaos! Toplu istifa, 12 yıllık dönem sona erdi
İtalyan devi Juventus'ta kaos! Toplu istifa, 12 yıllık dönem sona erdi İtalyan devi Juventus'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Kulüp içerisinde alınan sürpriz karar neticesinde taraftarlar şoke olurken, 12 yıllık dönem resmen sona erdi.
29.11.2022 İtalya Serie A
Juventus Başkanı Agnelli'ye şok! 'Calvo, Deniz Akalın'ın intikamını aldı'
Juventus Başkanı Agnelli'ye şok! 'Calvo, Deniz Akalın'ın intikamını aldı' 13.5 milyar dolarlık serveti olan Juventus Başkanı Agnelli için tehlike çanları çalıyor. Türkiye'de doğup büyüyen Deniz Akalın, Agnelli ile yaşadığı yasak aşk nedeniyle Francesco Calvo'dan boşandı. Skandalın ardından o dönem Juve'nin Başkanı, kulübün pazarlama müdürü Calvo'nun işine son verdi. İtalyan kulübünde son dönemdeki kötü gidiş sonrası sürpriz gelişme yaşandı. İşte detaylar...
21.04.2022 İtalya Serie A
Juventus’ta ‘mali’ skandal! Miralem Pjanic transferi takipte
Juventus’ta ‘mali’ skandal! Miralem Pjanic transferi takipte Serie A’nın dev kulüplerinden Juventus’a mali işlemlerde usulsüzlük gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Başkan Agnelli ve Pavel Nedved’in aralarında bulunduğu isimlerin de işin içinde olduğu aktarıldı.
28.11.2021 İtalya Serie A
Son dakika - Juventus Başkanı Andrea Agnelli'den UEFA mesajı!
Son dakika - Juventus Başkanı Andrea Agnelli'den UEFA mesajı! Juventus’un başkanı Andrea Agnelli, Avrupa futbolunun temelindeki sorunların üstesinden gelmek için Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) ile diyaloğa açık olduklarını belirtti.
1.07.2021 İtalya Serie A
Conte, Serie A'da bir devri açan ve kapatan teknik direktör oldu
Conte, Serie A'da bir devri açan ve kapatan teknik direktör oldu Conte, teknik direktörlük kariyerinde Serie A'da 4. kez mutlu sona ulaştı. Conte, Serie A'da ilk kez bitime 4 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Inter 11 yıl, Conte ise 7 yıl aradan sonra Serie A'da şampiyonluk sevinci yaşadı
3.05.2021 İtalya Serie A
Süper Lig fiyaskosunun ardından Nasser al-Khelaïfi nüfuzunu artırıyor
Süper Lig fiyaskosunun ardından Nasser al-Khelaïfi nüfuzunu artırıyor Fransa'nın en etkili gazetelerinden olan Le Figaro, bugün PSG Başkanı Nasser al-Khelaifi'nin son dönemdeki yükselişini ele aldı. Gazetedeki Nasser al-Khelaifi portresinde arka arkaya ikinci kez Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkan PSG'nin patronunun Avrupa futbolunu sarsan krizden güçlenerek çıktığını değinildi.
27.04.2021 Fransa Ligue 1
Dip dalgası devleri vurdu!
Dip dalgası devleri vurdu! UEFA’dan ayrılarak Avrupa Süper Ligi’ni kurmaya kalkışan 12 kulüpten önce 6 İngiliz ayrıldı, arkasından Milan, Inter, Juventus, Atletico Madrid de gelince yeni oluşum tamamen çatırdadı. Futbolcu, taraftar; oyunun asıl aktörleri direnç koyunca mega proje alabora oldu.
22.04.2021 Dünyadan Futbol
Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği başkanı oldu
Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği başkanı oldu Avrupa Kulüpler Birliğinin başkanlığına, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi getirildi.
22.04.2021 Dünyadan Futbol
Avrupa Süper Ligi'nin kurucularından Agnelli'ye tepki olarak duvar resmi çizildi
Avrupa Süper Ligi'nin kurucularından Agnelli'ye tepki olarak duvar resmi çizildi Futbolda Avrupa Süper Ligi girişimini başlatan 12 kulüpten biri olan Juventus'un başkanı Andrea Agnelli'ye tepki olarak Roma'ya bir duvar resmi çizildi.
21.04.2021 Dünyadan Futbol
Andrea Agnelli: Avrupa Süper Ligi devam edemez
Andrea Agnelli: Avrupa Süper Ligi devam edemez Futbolda Avrupa Süper Ligi girişimini başlatan 12 kulüpten biri olan Juventus'un başkanı Andrea Agnelli, bu oluşuma dahil olan kulüpler arasında sarsılmaz bir anlaşma bulunduğunu ve bu konuda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.
21.04.2021 İtalya Serie A
Son dakika - Futbolda kriz! UEFA’yı terleten 5 soru
Son dakika - Futbolda kriz! UEFA’yı terleten 5 soru 6 İngiliz, 3 İspanyol, 3 İtalyan toplam 12 kulüp ‘Avrupa Süper Ligi’ projesini resmen hayata geçirdi. UEFA Başkanı Ceferin, yeni oluşumu, “Ceza avukatıyım. Ancak hayatımda bu karakterde insanlar hiç görmedim. Bu kadar çok yılanla yakın çalıştığımızı bilmiyordum, ihanete uğradık” sözleriyle tarif etti. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımlarının çıkmasıyla beraber sert yaptırımlar planlayan Avrupa futbolunun patronunun masasında zor sorular bulunuyor.
20.04.2021 Futbol
Futbolda para savaşları başlıyor
Futbolda para savaşları başlıyor Avrupa futbolundaki yayın, reklam, sponsorluk gelirlerini toplayan ve dağıtımını sağlayan UEFA ile büyük kulüpler gelir savaşlarına girişti.
19.04.2021 Dünyadan Futbol
Bomba iddia! Juve başkanı Agnelli Pirlo'ya bağırdı!
Bomba iddia! Juve başkanı Agnelli Pirlo'ya bağırdı! Juventus Başkanı Andrea Agnelli, 1-0'lık Benevento yenilgisi sonrası soyunma odasına indi ve Andrea Pirlo'ya bağırdı.
23.03.2021 İtalya Serie A
Ronaldo'ya, 770. golüne özel forma
Ronaldo'ya, 770. golüne özel forma Juventus Başkanı Andrea Agnelli, resmi maçlarda 770 gole ulaşan ve rekorunu geçtiği Pele'nin de bu durumu kabul etmesiyle zirveye oturan Cristiano Ronaldo'ya özel forma hediye etti.
21.03.2021 Futbol
Son dakika | İtalya'da olay oldu! Conte ile Agnelli...
Son dakika | İtalya'da olay oldu! Conte ile Agnelli... Juventus-Inter arasında oynanan İtalya Kupası yarı finalinde, Juventus Başkanı Agnelli ile Inter Teknik Direktörü Conte'nin olay diyaloğu geceye damga vurdu. Agnelli tecrübeli hocaya "Kes sesini, pislik" derken Conte, birçok kültürde aşağılayıcı ifade olan parmak işareti yaptı.
10.02.2021 İtalya Serie A
Serie A'da Juventus-Napoli maçı oynanamadı
Serie A'da Juventus-Napoli maçı oynanamadı Serie A'da Juventus-Napoli müsabakası, konuk ekibin kadrosundaki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle Torino kentine gidememesinden dolayı oynanamadı.
4.10.2020 İtalya Serie A
İtalya Serie A'da Juventus'un şampiyonluk hegemonyası üst üste 9. yılında
İtalya Serie A'da Juventus'un şampiyonluk hegemonyası üst üste 9. yılında İtalya Serie A'da şampiyonluğu son yıllarda kimselere bırakmayan Juventus, 2019-2020 sezonunda da ipi göğüsleyerek, üst üste 9'uncu, toplamda 36'ıncı şampiyonluğunu elde etti ve rekorlarını pekiştirdi.
27.07.2020 İtalya Serie A
Agnelli’den Türk aşkı Deniz Akalın'a Covid-19 siperi!
Agnelli’den Türk aşkı Deniz Akalın'a Covid-19 siperi! Juventus Başkanı Andrea Agnelli’den Türk aşkına Covid-19 siperi. İtalyan işadamı, iki kızının annesi Deniz Akalın’ı Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine yerleştirdi…
1.07.2020 Magazin
TFF'nin planına Agnelli taş koydu!
TFF'nin planına Agnelli taş koydu! Türkiye Futbol Federasyonu, lisans başvurularını 31 Mayıs’a çekmek için büyük uğraş verdi. UEFA da bunu kabul etmek üzereyken devreye giren Juventus ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Agnelli, “Söz konusu bile olamaz” diyerek kapıyı kapadı
1.07.2020 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Andrea Agnelli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.