Anne Çocuk

Anne Çocuk

Son dakika anne çocuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne çocuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne çocuk haber sayfamızda...

Anne Çocuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.631 anne çocuk haberi bulunmuştur.
Nerede medeniyet bu savaş durmadıkça!
Nerede medeniyet bu savaş durmadıkça! Sanat tarihine özel bir imza bırakmış Nasip İyem’in eserlerinden oluşan seçki 20 yıl aradan sonra ilk kez bir arada… İyem’in kadınları hayatı sorgulamaya devam ediyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Depremden etkilenen çocuklar için koşacaklar
Depremden etkilenen çocuklar için koşacaklar Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), 3 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek Runtalya Maratonu’nda, deprem bölgesinde daha fazla çocuğa ulaşabilmek için koşacak.
28.02.2024 Eğitim
Yeni araştırma! Stresin ilacı: Sarılmak
Yeni araştırma! Stresin ilacı: Sarılmak Araştırmaya göre, sarılmak gibi insanlar arasındaki şefkat temasları, stresi azaltıp kişiyi sakinleştiriyor.
25.02.2024 Gündem
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Haberler
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı
Cem Muhammet'in annesi: Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattı.
8.02.2024 Gündem
AÇEV’den çocuklara sömestir kitapları
AÇEV’den çocuklara sömestir kitapları Okuyan Bir Gelecek projesi kapsamında bugüne kadar 7 bin 500 ihtiyaç sahibi çocuğu kitaplarla buluşturan Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) sömestirde daha fazla çocuğa ulaşmak için destek bekliyor.
21.01.2024 Pazar
Pelin Akil'den 'üçüncü çocuk' açıklaması: Ya dördüyle gelirse?
Pelin Akil'den 'üçüncü çocuk' açıklaması: Ya dördüyle gelirse? Bir markanın reklam yüzü olan Pelin Akıl Altan, anne-çocuk psikolojisiyle ilgili konuştu ve "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Ünlü oyuncu, eşiyle haklarında çıkan 'boşanma' iddialarına da son noktayı koydu.
20.01.2024 Cadde
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS devlet kadrolarına alınacak olan personellerin seçilmesi için yapılan sınavdır. Her yıl milyonlarca insanın girdiği bu sınav eğitim düzeyine göre düzenlenmektedir. Sınav girecek olan kişilerin sorumlu olması gereken bazı konular bulunur. Bu nedenle sınav öncesi adayların aklına takılan konulardan birisi de KPSS konuları olmaktadır. KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim konuları ve soru dağılımı hakkında detaylı bilgi almak için sizin için hazırladığımız ‘KPSS Konuları 2024’ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
Eğitim projelerine üniversiteyi de ekledi
Eğitim projelerine üniversiteyi de ekledi Eğitimde pek çok projeyi hayata geçiren Tuzla Belediyesi, bölgedeki sanayicilerle kurduğu Türkiye Temel Bilimler Üniversitesi ile yükseköğretimde bir ilke imza atıyor. Üniversite, 2025-2026 akademik yılında kapılarını açacak.
20.12.2023 Eğitim
Tayfun Duygulu'nun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz!
Tayfun Duygulu'nun eşi Bella Duygulu: Bu sene çocuk düşünüyoruz! 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
19.12.2023 Cadde
Deprem bölgesinde hayatı düzene sokmak kadına kaldı
Deprem bölgesinde hayatı düzene sokmak kadına kaldı 6 Şubat depremlerinin üzerinden tam 10 ay geçti. Afet bölgesinde konteyner kentte süren yaşam koşulları, erken yaşta evlilikten bakım yükünün artışına kadınların ve kız çocuklarının karşı karşıya olduğu riskleri artırdığı gibi, onları şiddete maruz kalmaya daha açık hale getiriyor. Bölgedeki sivil toplum kuruluşları, bölgede yürüttükleri çalışmaları anlatıyor.
6.12.2023 Gündem
Şiddeti önlemenin 10 yolu
Şiddeti önlemenin 10 yolu BM Kadın Birimi, dünya çapında 70 sivil toplum kuruluşuyla birlikte çalışarak kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddeti önlemede etkili 10 yol belirledi...
1.12.2023 Gündem
Sanıldığından daha kolay! Anne sözü dinleyen çocuk yetiştirmenin 3 adımı
Sanıldığından daha kolay! Anne sözü dinleyen çocuk yetiştirmenin 3 adımı Ebeveynlerin çocuklarına sadece sözle değil davranışlarıyla da model olması gerekiyor. Çünkü çocuklar ebeveynlerinin davranışlarını dikkatlice izleyip onları örnek alıyor. Açık iletişimin sağlıklı bir anne-çocuk ilişkisinin önemli bir anahtarı olduğunu söyleyen uzmanlar, söz dinleyen bir çocuk yetiştirmenin 3 adımı olduğunu açıkladı.
16.11.2023 Genel Sağlık
Aile bankasında ilk hizmet depremzedeye
Aile bankasında ilk hizmet depremzedeye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Aile ve Gençlik Bankası  projemiz vardı. Projeye pilot bölge olarak deprem bölgesi illerimizden başlayacağız” dedi.
7.11.2023 Gündem
Deprem bölgesine desteğe devam
Deprem bölgesine desteğe devam Türkiye Vodafone Vakfı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), afet bölgesinde yaşayanlara desteklerini sürdürüyor.
7.11.2023 Ekonomi
Bakan Göktaş: Her an sahadayız
Bakan Göktaş: Her an sahadayız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik bir projemiz vardı. Pilot proje olarak da deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız. Nurdağı'ndaki kardeşlerimiz, gençlerimiz de inşallah Aile ve Gençlik Bankası'ndan ilk faydalananlar olacak. Aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
Afetzede çocuklar için ilkokul açtı
Afetzede çocuklar için ilkokul açtı Eczacıbaşı Topluluğu, 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için bölgeye yaptığı desteklerine bir yenisini ekledi. Afetten zarar gören çocukların eğitim ihtiyacını karşılamak için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğinde Adıyaman’ın Tekpınar Köyü’nde yaptırılan Eczacıbaşı TEV İlkokulu törenle açıldı. Beş derslikli okulda, ana sınıfı ve ilkokul olmak üzere toplam 69 öğrenci eğitim görecek.
28.10.2023 Ekonomi
Can Ataklı hakkında resen soruşturma başlatıldı
Can Ataklı hakkında resen soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, gazeteci Can Ataklı hakkında, 18 Ağustos tarihinde sosyal medyadan yaptığı paylaşım sebebiyle, 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlamasıyla resen soruşturma başlatıldı.
18.08.2023 Gündem
Afet bölgesindeki babalara AÇEV desteği
Afet bölgesindeki babalara AÇEV desteği Deprem bölgesindeki babalar, çocuklarına depremle ilgili korkularını yansıtmamak için çabalarken aileye bakma yükümlülüğünü yerine getiremediği için sorumlu hissediyor. AÇEV, Baba Destek Programı’nı, afet bölgesindeki babaları desteklemek üzere hayata geçiriyor.
17.06.2023 Pazar
Depremzedelere ‘iyilik’ merkezi
Depremzedelere ‘iyilik’ merkezi Türkiye Vodafone Vakfı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından bölgede yaşayanların desteklenmesi amacıyla yeni bir proje hayata geçirdi.
17.06.2023 Gündem
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!'
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!' Yeliz Yeşilman, geçtiğimiz yıl Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katılmış, "Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" sözleriyle çok konuşulmuştu. 2010 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan 2021'de boşanan ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
1.06.2023 Cadde
Türkiye’de hanehalkı büyüklüğü azaldı
Türkiye’de hanehalkı büyüklüğü azaldı Türkiye’de 2008 yılında 4 kişi olan ortalama hanehalkı büyüklüğü 2022 yılında 3.17 kişiye düştü. 2014 yılında yüzde 13.9 olan yalnız yaşayan fertlerden oluşan tek kişilik hanehalkı oranı ise 2022 yılında yüzde 19.4’e yükseldi.
16.05.2023 Ekonomi
Türkiye, erken çocukluk eğitimi hedefinde nerede?
Türkiye, erken çocukluk eğitimi hedefinde nerede? Eğitim Reformu Girişimi (ERG) ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle “Erken Çocukluk Eğitimine İlişkin Politika Önerileri” başlıklı bir çalışma gerçekleştirildi.
10.05.2023 Eğitim
Tolga Akyıldız’dan acı haber
Tolga Akyıldız’dan acı haber Gazeteci Tolga Akyıldız 50 yaşında hayata veda etti. Hafta sonu evinde beyin kanaması geçiren Akyıldız, Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırıldı ama tüm müdahalelere karşın pazar gecesi hayatını kaybetti.
4.04.2023 Kültür Sanat
Bakan Yanık: Depremzede bebeklere sütannelik yapmak isteyenler başvurabilir
Bakan Yanık: Depremzede bebeklere sütannelik yapmak isteyenler başvurabilir Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, depremzede bebeklere sütannelik yapmak isteyen vatandaşların en yakın bakanlık kuruluşuna müracaat etmesi gerektiğini belirterek, "Biz sütanne ve çocuk kaydını tutabilmek için gerekli altyapıyı hazırladık" dedi.
15.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anne Çocuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.