Anne Olmak

Anne Olmak

Son dakika anne olmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne olmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne olmak haber sayfamızda...

Anne Olmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.519 anne olmak haberi bulunmuştur.
Gonca Vuslateri'den bir ilk: Bebeğinin babasını paylaştı!
Gonca Vuslateri'den bir ilk: Bebeğinin babasını paylaştı! Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, anne olmak için gün sayıyor. Yedi aylık hamile isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Sır gibi sakladığı sevgilisiyle nikah masasına oturan Gonca Vuslateri, bebeğinin babasını ilk kez paylaştı.
21.03.2024 Cadde
'Türkiye'de doğum yapmak istiyoruz!'
'Türkiye'de doğum yapmak istiyoruz!' Yedi aylık hamile Yıldız Çağrı Atiksoy ile eşi Berk Oktay, önceki gün DasDas'dan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu çift, büyük bir heyecanla doğumunu bekledikleri çocukları hakkında konuştu.
21.03.2024 Cadde
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi!
Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla evlendi! Anne olmak için gün sayan Gonca Vuslateri, sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Yedi aylık hamile olan oyuncu, adı dışında tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle dünyaevine girdi. Evlilik duyurusunda yaklaşık bir yıllık ilişkisinin ilk günlerinden de bahseden Vuslateri, "İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım omuzuna düştü Levent" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor!
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023 tarihinde sade bir törenle dünyaevine giren Ezgi Mola, kasım ayında bebeğine kavuşmuştu. Ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonraki yeni hayatını anlattı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mola, "Can'ı doya doya yaşamaya çalışacağım" dedi.
16.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor!
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor! Mayıs 2023'te işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında oğlu Can'ı kucağına almıştı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Mola, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oğlu ile ilgili konuşan Mola, "Can benim 72 günlük halime benziyor" dedi.
13.03.2024 Cadde
‘Genç anne olmak istiyorum’
‘Genç anne olmak istiyorum’ Gizem Karaca, anne olmak istediğini söyledi.
13.03.2024 Cadde
Burcu Biricik'in eşi Emre Yetkin sempatik gebelik sendromuna yakalandı!
Burcu Biricik'in eşi Emre Yetkin sempatik gebelik sendromuna yakalandı! Final yapan Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'dan sonra herhangi bir projede yer almayan Burcu Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin ile Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. 5,5 aylık hamile olan oyuncu, kızlarına verecekleri isimle ilgili konuşurken, eşinin sempatik gebelik sendromu belirtileri gösterdiğini söyledi.
12.03.2024 Cadde
Yıldız Çağrı Atiksoy'un karnı burnunda! 'Dünya güzeli'
Yıldız Çağrı Atiksoy'un karnı burnunda! 'Dünya güzeli' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, karnı burnunda yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.
12.03.2024 Cadde
İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı'
İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı' Önceki aylarda gizemli sevgilisi ile olan ilişkisinden bebek beklediğini duyuran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya gelerek hamilelik sürecinden ve evlilik düşüncelerinden bahsetti.
2.03.2024 Cadde
Kadın gücün kendisidir
Kadın gücün kendisidir Kanal D’de yayınlanacak ‘Yalan’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Aslıhan Güner, MAG Dergisi’nin mart sayısına konuk oldu.
2.03.2024 Cadde
Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara!
Ünlü model dairesinde ölü bulundu: Buzdolabında kan donduran manzara! Güzel modelden haber alamayan ailesi endişe içindeydi, evine kontrole gelen polisler korkunç gerçeği keşfetti. Genç kadın, lüks dairesinde vahşi bir cinayetin kurbanı olmuştu. Dairenin zemini kanlar içindeydi ve cesedi buzdolabına bilekleri bağlanmış halde bırakılmıştı.
24.02.2024 Dünya
Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla ilgili konuştu: Sevgilim ile hiçbir ortak yanımız yok!
Gonca Vuslateri bebeğinin babasıyla ilgili konuştu: Sevgilim ile hiçbir ortak yanımız yok! Önceki aylarda duyuran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, katıldığı bir programda gözlerden uzak tuttuğu sevgilisiyle ilgili konuşarak dikkat çeken ifadeler kullandı. Vuslateri, kızına vereceği ismi de açıkladı.
20.02.2024 Cadde
Bankacılıktan mavi sulara....
Bankacılıktan mavi sulara.... Uzun yıllar süren bankacılık deneyiminin ardından turizme yönelen Elif Atikol kaptanlığını yaptığı 22 metrelik teknesiyle, yurt içi ve yurtdışından gelen müşterilerini Mavi Tur'a çıkarıyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Azra Akın doğuma gün sayıyor!
Azra Akın doğuma gün sayıyor! 2017'de Atakan Koru ile evlenen, 6 yaşında Demir adında bir oğlu olan Azra Akın ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Ünlü isim, karnı burnunda görüntüsünü; "Sevgili Yasemin’in objektifinden, toplantı öncesi…" notuyla paylaştı.
11.02.2024 Cadde
'Buğra'nın hayalleri var! Üç çocuk istiyor'
'Buğra'nın hayalleri var! Üç çocuk istiyor' Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Eda Ece, reklam yüzü olduğu markanın lansmanında kameraların karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecinden bahsetti.
2.02.2024 Cadde
'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!'
'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!' Şimdilerde meslektaşı Joe Manganiello ile boşanmasıyla gündemde olan 'Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ilgili konuştu. Vücudunun kariyerinde kendisine bazı kapılar açtığını kabul eden ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Cadde
'Çocuklarım dışında hiçbir şey umurumda değil!'
'Çocuklarım dışında hiçbir şey umurumda değil!' Eski eşi İbrahim Kutluay ile evliliğinden İrem adında bir kızı ve Ömer isimli oğlu dünyaya gelen Demet Şener, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere yansıdı.
24.01.2024 Cadde
Çocuk istemediği için 8 yıllık evliliği bitmişti! Yıldız futbolcularla eğlenmeye gitti
Çocuk istemediği için 8 yıllık evliliği bitmişti! Yıldız futbolcularla eğlenmeye gitti Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz aylarda 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Boşanmalarının sebebini ilk kez geçtiğimiz günlerde açıklayan güzel oyuncu, yıldız futbolcular Lionel Messi, Luis Suarez ve eşleriyle birlikte lüks bir yemek yedi. Ardından, gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip, eğlendi.
22.01.2024 Cadde
En düşük emekli aylığı alanlar merakla bekliyor! Yeni zamlar bu aya yetişir mi? İşte konuşulan tarih
En düşük emekli aylığı alanlar merakla bekliyor! Yeni zamlar bu aya yetişir mi? İşte konuşulan tarih En düşük emekli maaşının 10 bin TL’ye artırılması ve tüm emeklilere yapılacak olan en zamma ilişkin yasal süreç geçen hafta başladı. Ek zam düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenleme Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçtikten sonra Meclis Genel Kurulu’na sevk edilecek. Yeni zamlar bu aya yetişir mi? İşte detaylar...
22.01.2024 Ekonomi
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş
Anne olmak için gün sayan Eda Ece: Kız hamileliği daha zormuş Bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik süreci hakkında konuştu. Hamileliğinin 6. ayında olan 33 yaşındaki oyuncu,"Tam bir eziyet oldu bu durum" dedi ve Gupse Özay ve Aslı Enver ile bu konuda dertleştiğini söyledi.
1.02.2024 Cadde
Gonca Vuslateri: İlk tekmeyi hissettiğim an
Gonca Vuslateri: İlk tekmeyi hissettiğim an Geçtiğimiz haftalarda anne olacağını açıklayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bebeğinin tekme attığı ilk anda yaşadığı duygusal anı takipçileriyle paylaştı.
21.01.2024 Cadde
Ezgi Mola'nın keyfine diyecek yok! 'Anne olmak harika bir duyguymuş'
Ezgi Mola'nın keyfine diyecek yok! 'Anne olmak harika bir duyguymuş' Mayıs 2023'te dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz kasım ayında anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Mola, önceki gün eşi ve minik oğulları Can'la Nişantaşı'ndaydı. Keyifli haliyle dikkat çeken oyuncu, anneliğin tadını çıkardığını söyledi.
22.01.2024 Cadde
Anne olmak gün sayan Gonca Vuslateri: Kendi sahteliğim bile daha sahici!
Anne olmak gün sayan Gonca Vuslateri: Kendi sahteliğim bile daha sahici! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuş, kız bebek beklediğini söylemişti. Vuslateri, telefonundaki fotoğrafları temizlerken çocukluk yıllarına ait kareleri görünce geçmişe gitti.
14.01.2024 Cadde
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış! Yılın ilk grand slaminde tek kadınlarda son 10 turnuvanın 8’inde farklı şampiyonlar çıktı. Bu yüzden Avustralya Açık tenisseverlerin her zaman ilgisini çekerken, birçok birinci adayını da izleme fırsatı sunuyor.
14.01.2024 Tenis
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!'
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!' Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 6 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Tayfur'un eşi Aydın, ayrılık iddialarına noktayı koydu.
10.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Anne Olmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.