Anne

Anne

Son dakika anne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne haber sayfamızda...

Anne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81.914 anne haberi bulunmuştur.
325 EURO ANNE DESTEĞİ 👩‍👧 Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir?
325 EURO ANNE DESTEĞİ 👩‍👧 Çalışan annelere ve bakıcılara destek şartları neler? Annelere 325 euro destek başvurusu ne zaman, kimler faydalanabilir? Çalışan annelere ve bakıcılara yönelik uygulanacak 325 euro destek başvuru detayları konuyu takip edenlerce araştırılıyor. SGK tarafından yürütülen anne desteği, Avrupa Birliği destekli proje kapsamında yer alıyor. İlk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde geçerli olacak çalışma desteği başvurusu ne zaman, şartlar neler?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum'
Yonca'yı ölüme götüren mesajl! 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' Ankara’da Kerim Coşkun (36), 6 aylık uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a (32), oğlunun telefonundan 'Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum' mesajı gönderdi. Anne Yonca, hasta olduğunu düşündüğü oğlunun yanına gitmek için kapıyı açtığı sırada eve giren eşi tarafından öldürüldü.
19.04.2024 Gündem
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi gün kutlanacak? 2024 Anneler Günü tarihi
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi gün kutlanacak? 2024 Anneler Günü tarihi Anneler Günü tarihi ile ilgili aramalar başladı. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü için zaman daralıyor. Bu sene Anneler Günü hangi tarihe denk geliyor merak konusu. 2024 Anneler Günü için hediye ve sürprizler düşünenler için Anneler Günü tarihi.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti'
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonrası Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgileri açıkladı. Ümit Besen hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, yayına bağlanan Suphiye Orancı'nın arkadaşından çarpıcı açıklamalar geldi.
19.04.2024 Cadde
Torunu tarafından vahşice dövülen kadından acı haber!
Torunu tarafından vahşice dövülen kadından acı haber! Konya’da torunu tarafından kafası duvara vurularak ağır yaralanan 84 yaşındaki anneanne, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli torun gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
19.04.2024 Gündem
Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var
Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var İstanbul Fatih’te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
19.04.2024 Gündem
Anne öldü, karnındaki bebek kurtuldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı
Anne öldü, karnındaki bebek kurtuldu! Şoförün ifadesi ortaya çıktı Adana’da 9 aylık hamile kadının ölümüne neden olan otobüs şoförü tutuklandı. Otobüs şoförü Ali D.’nin ise emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı'
Şevval Sam'dan Eda Ece açıklaması! 'Bize bile anaçtı' Eda Ece-Buğrahan Tuncer çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Mina İpek'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Şevval Sam, yakın arkadaşı Eda Ece hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi
Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi tahliye edildi Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Aslı Enver'den Brüksel pozları! 'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin'
Aslı Enver'den Brüksel pozları! 'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin' Berkin Gökbudak ile kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023'te kucağına alarak ilk kez anne olan Aslı Enver, Brüksel'den yeni karelerini yayınladı. Ünlü ismin paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
18.04.2024 Cadde
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın yakalanma anı ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansırken ifadesi de ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar! Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü stilist, son olarak yayınladığı beyazlar içerisindeki pozlarıyla göz kamaştırdı.
18.04.2024 Cadde
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı Adana’da elektrikli bisikletten düşüp otobüsün altında can veren 9 aylık hamile kadın ölürken, bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu.
18.04.2024 Gündem
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi
Teleferik faciasının ardından 36 kabin yere indirildi Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin yere indirildi.
18.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi'
Azra Akın ikinci kez anne oldu! 'Demir'e bir kız kardeş geldi' Ünlü manken Azra Akın sosyal medya hesabından Arya bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Akın, "14 Nisan Pazar günü Demir'e bir kız kardeş geldi. Bize de çok süpriz oldu. İsmi Arya" dedi.
17.04.2024 Cadde
Gazze'de can kaybı 34 bin sınırına yaklaştı
Gazze'de can kaybı 34 bin sınırına yaklaştı  İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 56 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı en az 33 bin 899'a yükseldi.
17.04.2024 Dünya
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler
Petek'in annesinden katile zehir zemberek sözler 3 kurşunla öldürülen Petek Aksak'ın (22), annesi Pınar Otçu, katile isyan ederek, 'Benim ciğerimi yaktın sen yavruna nasıl hesap vereceksin? ‘Ben senin annenin katiliyim’ nasıl diyeceksin?' dedi.
17.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.