Annegret Kramp-Karrenbauer

Annegret Kramp-Karrenbauer

Son dakika annegret Kramp-Karrenbauer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan annegret Kramp-Karrenbauer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan annegret Kramp-Karrenbauer haber sayfamızda...

Annegret Kramp-Karrenbauer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 annegret kramp-karrenbauer haberi bulunmuştur.
Merkel’e veda
Merkel’e veda Almanya Şansölyesi Angela Merkel, görevini devretmesine sayılı günler kala askeri bir veda töreniyle onurlandırıldı.
4.12.2021 Dünya
Merkel'e Alman ordusundan veda töreni
Merkel'e Alman ordusundan veda töreni Almanya Başbakanı Angela Merkel, görevini devretmesine sayılı günler kala Alman ordusu tarafından Zapfenstreich töreniyle onurlandırıldı.
2.12.2021 Haberler
Sayılı günler kaldı! 16 yıl sonra böyle vedalaştı
Sayılı günler kaldı! 16 yıl sonra böyle vedalaştı Almanya Başbakanı Angela Merkel, görevini devretmesine sayılı günler kala Alman ordusu tarafından Zapfenstreich töreniyle onurlandırıldı. Merkel, törene katılan halefi Scholz'a teşekkür ederek, “iyi şanslar” diledi. Merkel konuşmasında ayrıca, son yıllarda yaşanan önemli siyasi olaylardan, mali krizden, mülteci krizinden ve pandemiden bahsetti.
2.12.2021 Dünya
Rusya'dan Almanya'ya 'tarih' hatırlatmalı cevap!
Rusya'dan Almanya'ya 'tarih' hatırlatmalı cevap! Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer’in NATO’ya 'Rusya’ya karşı silah kullanma' teklifine karşılık, “Geçmişte benzer adımların Almanya ve Avrupa için nasıl sonuçlandığını Almanya Savunma Bakanı iyi bilmelidir” cevabını verdi.
23.10.2021 Dünya
AB ülkeleri, Afganistan'dan tahliyeleri erken sonlandırdı
AB ülkeleri, Afganistan'dan tahliyeleri erken sonlandırdı Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Taliban'ın kontrolü ele geçirdiği Afganistan'da 16 Ağustos'tan itibaren başlattığı tahliyeleri, ülkedeki güvenlik sorunları nedeniyle erken sonlandırdı.
27.08.2021 Dünya
Son dakika! Bakan Akar'dan, Alman mevkidaşı ile Afganistan görüşmesi
Son dakika! Bakan Akar'dan, Alman mevkidaşı ile Afganistan görüşmesi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Afganistan'daki son gelişmeler ele alındı ve tahliye çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
19.08.2021 Gündem
Taliban durmuyor
Taliban durmuyor Aybek kentini de ele geçiren Taliban böylece son 5 günde toplam 6 vilayet merkezini aldı
10.08.2021 Dünya
Akar, Alman Bakan ile görüştü
Akar, Alman Bakan ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’ye ilk resmi ziyaretini gerçekleştiren Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer ile görüştü.
18.06.2021 Siyaset
Son dakika: Bakan Akar, Alman mevkidaşıyla görüştü
Son dakika: Bakan Akar, Alman mevkidaşıyla görüştü Gelen son dakika haberine göre; Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer ile bir araya geldi.
17.06.2021 Siyaset
ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya Bakanları ilk toplantısını yaptı
ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya Bakanları ilk toplantısını yaptı ABD, Fransa, İngiltere ve Almanya Savunma Bakanları, Avrupa içerisinde Euro-Quad (Avrupa Dörtlüsü) olarak adlandırılan dörtlü ittifak çatısı altında bir araya geldi.
15.06.2021 Dünya
ABD, Almanya'ya 500 ek asker gönderiyor
ABD, Almanya'ya 500 ek asker gönderiyor ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ülkesinin yaklaşık 500 ilave asker göndererek Almanya'daki askeri varlığını artıracağını duyurdu.
13.04.2021 Dünya
ABD Savunma Bakanı Austin'den 4 ülkeye kritik ziyaret
ABD Savunma Bakanı Austin'den 4 ülkeye kritik ziyaret ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in İsrail, Almanya, İngiltere ve Belçika'ya ziyarette bulunacağı bildirildi.
9.04.2021 Dünya
Son dakika haberi! Dünyanın sanayi devi onları konuşuyor... Önlem almaya zorladı!
Son dakika haberi! Dünyanın sanayi devi onları konuşuyor... Önlem almaya zorladı! Gelen son dakika haberine göre, Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Frankfurt Allgemeine Zeitung, Azerbaycan tarafından kullanılan Türk silahlı insansız hava araçlarının (SİHA), 190'dan fazla Ermeni tankını ve zırhlı aracını imha etmesiyle ilgili haberlerin Alman ordusunda şoka neden olduğunu yazdı.
8.04.2021 Gündem
Alman FAZ gazetesi: Türk SİHA'ları Alman ordusunu önlem almaya zorladı
Alman FAZ gazetesi: Türk SİHA'ları Alman ordusunu önlem almaya zorladı Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Frankfurt Allgemeine Zeitung, Azerbaycan tarafından kullanılan Türk silahlı insansız hava araçlarının (SİHA), 190'dan fazla Ermeni tankını ve zırhlı aracını imha etmesiyle ilgili haberlerin Alman ordusunda şoka neden olduğunu yazdı.
8.04.2021 Gündem
Alman medyası: Türk SİHA'ları Alman ordusunu değiştirdi
Alman medyası: Türk SİHA'ları Alman ordusunu değiştirdi Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Frankfurt Allgemeine Zeitung, Azerbaycan tarafından kullanılan Türk silahlı insansız hava araçlarının (SİHA), 190'dan fazla Ermeni tankını ve zırhlı aracını imha etmesiyle ilgili haberlerin Alman ordusunda şoka neden olduğunu yazdı.
8.04.2021 Dünya
Son dakika! Bakan Akar'dan Yunanistan açıklaması
Son dakika! Bakan Akar'dan Yunanistan açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan ile güven artırıcı önlemler toplantısı hakkında, "Devamı için Yunan komşularımızın Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
3.02.2021 Siyaset
Bakan Akar, Alman mevkidaşı Karrenbauer ile görüştü
Bakan Akar, Alman mevkidaşı Karrenbauer ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp Karrenbauer ile görüştü.
2.02.2021 Siyaset
Almanya'dan Portekiz'e sağlık personeli ve tıbbi malzeme desteği
Almanya'dan Portekiz'e sağlık personeli ve tıbbi malzeme desteği Almanya, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) yoğun etkilenen Portekiz’e salgınla mücadele kapsamında sağlık personeli ve tıbbi malzeme gönderecek.
1.02.2021 Dünya
Merkel’in halefi Türk dostu Laschet
Merkel’in halefi Türk dostu Laschet Almanya’da Merkel’in partisi Hıristiyan Demokrat Birlik’in (CDU) genel başkanlığına Armin Laschet seçildi. Liberal politikalara desteğiyle tanınan Laschet, Türkiye ve Almanya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine büyük emek vermiş bir isim
17.01.2021 Dünya
Transatlantik ilişkilerin merkezi NATO
Transatlantik ilişkilerin merkezi NATO Avrupa Birliği (AB) devlet ve hükümet başkanlarını bir araya getiren Brüksel zirvesinin gündemi Türkiye açısından yaptırımlar ile Ankara-Brüksel ilişkilerinin geleceği üzerinden izlendi haklı olarak...
13.12.2020 Dünya
Almanya'dan Türk gemisindeki aramaya ilişkin yeni açıklama
Almanya'dan Türk gemisindeki aramaya ilişkin yeni açıklama Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer, pazar günü Akdeniz'de Türk gemisine yapılan hukuk dışı aramaya ilişkin, Alman askerlerinin "kendilerinden talep edileni yaptığını" savundu.
24.11.2020 Dünya
AB’de gündem yine Türkiye
AB’de gündem yine Türkiye AB Dış İlişkiler Konseyi bugün video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantıların gündeminde Türkiye’yi yakından ilgilendiren 4 konu bulunuyor.
19.11.2020 Dünya
Almanya: ABD'nin nükleer silahları olmadan Avrupa kendini koruyamaz
Almanya: ABD'nin nükleer silahları olmadan Avrupa kendini koruyamaz Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp Karrenbauer, Avrupa'nın gelecekte ABD ve NATO olmadan kendisini savunamayacağını söyledi.
17.11.2020 Dünya
ABD seçimini kim kazandı? Son dakika Amerika yeni başkan kim oldu, Trump mı, Biden mi? ABD seçim sonuçları canlı takip sayfası...
ABD seçimini kim kazandı? Son dakika Amerika yeni başkan kim oldu, Trump mı, Biden mi? ABD seçim sonuçları canlı takip sayfası... ABD seçim sonuçları merak konusu. Delege sayılarında son durum 264-214 şeklinde devam ediyor. ABD'de seçim yarışı dünyanın gündeminde yer alıyor. Donald Trump ve Joe Biden başkanlık için yarışıyor. 270 delegeyi toplayan aday ABD'nin yeni başkanı olacak.. Peki ABD başkanlık seçimini kim kazandı? İşte 2020 canlı ABD seçim sonuçları...
6.11.2020 Dünya
ABD başkanlık seçim sonuçları son dakika canlı takip ekranı: ABD seçimini kim kazandı, eyalet delege sayıları kaç, Amerika yeni başkanı kim oldu?
ABD başkanlık seçim sonuçları son dakika canlı takip ekranı: ABD seçimini kim kazandı, eyalet delege sayıları kaç, Amerika yeni başkanı kim oldu? ABD seçimin sonuçları son dakika gelişmeleri dünyanın gündeminde bulunuyor. Delege sayılarında 270 oyun olan aday ABD yeni başkanı olacak. Joe Biden ile Donald Trump'ın yarıştığı seçim sonuçlarında sona doğru geliniyor. Peki ABD seçim sonuçları son dakika gelişmelerdi nedir? Amerika yeni başkanı kim oldu, eyalet delege sayıları kaç?
5.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Annegret Kramp-Karrenbauer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.