Annelik

Annelik

Son dakika annelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan annelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan annelik haber sayfamızda...

Annelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.208 annelik haberi bulunmuştur.
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin!
Aslı Enver'den 'Elay' açıklaması: Kime benzediğine siz karar verin! Geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu Aslı Enver, eşi Berkin Gökbudak ile birlikte Prag'a gitti. Kısa bir kaçamak yapan çift, tatil dönüşünde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yansıdı.
25.03.2024 Cadde
Ebru Ojen’e anlamlı ödül
Ebru Ojen’e anlamlı ödül Ebru Ojen, “Lojman” adlı kitabıyla edebiyat dünyasının önemli ödüllerinden, bağımsız basının olağanüstü edebi değerlere sahip kurgulara olan bağlılığını kutlamak için verilen, ABD ve Kanada ortaklığındaki ikinci Republic of Consciousness Prize 2023’ü kazandı.
23.03.2024 Kültür Sanat
Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda pozlar
Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz temmuz ayında dünyaevine giren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, evlatlarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin, son olarak sosyal medya hesabında yayınladığı karnı burnunda pozlarıyla gündeme geldi.
19.03.2024 Cadde
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir
Tüp bebek tedavisinde en önemli faktör embriyo kalitesidir Tüp bebek tedavisinde başarıyı veya başarısızlığı etkileyen pek çok sebep vardır. Anne yaşı, yumurta ve sperm kalitesi; embriyo kalitesini belirleyen en önemli faktörlerin başında gelir.
16.03.2024 Pazar
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor!
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023 tarihinde sade bir törenle dünyaevine giren Ezgi Mola, kasım ayında bebeğine kavuşmuştu. Ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonraki yeni hayatını anlattı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mola, "Can'ı doya doya yaşamaya çalışacağım" dedi.
16.03.2024 Cadde
‘Can’dan bahsedince gözlerim doluyor’
‘Can’dan bahsedince gözlerim doluyor’ Ezgi Mola, anne olduktan sonra duygusallaştığını söyledi.
16.03.2024 Cadde
Bakan Göktaş: Dünyanın bazı yerlerinde kadınlar hala eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır
Bakan Göktaş: Dünyanın bazı yerlerinde kadınlar hala eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mısır ve İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) işbirliğinde gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Kalkınma için Ailelerin Güçlendirilmesi: Kadınların ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması Konusundaki En İyi Uygulamalar" başlıklı yan etkinlikte yaptığı konuşmada, "Tüm Müslüman ülkeleri Filistin'deki zulme karşı durmaya davet ediyorum" dedi.
11.03.2024 Gündem
Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Aslı Enver kızı Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi! Aslı Enver, geçen temmuz ayında kızı Elay'ı kucağına alarak ilk kez annelik heyecanını yaşadı. Kızını gözlerden uzak büyüten oyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla kural bozdu ve Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi.
10.03.2024 Cadde
Yasemin Şefkatli'den takipçisine cevap! 'İnsanların aklına böyle şeyler düşürmeyin'
Yasemin Şefkatli'den takipçisine cevap! 'İnsanların aklına böyle şeyler düşürmeyin' 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, Ocak ayında dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle doğum sonrası tekrar kavuştuğu fit halini gözler önüne seren Şefkatli, bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı.
9.03.2024 Cadde
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor Bursa’da yaşayan Aynur Özdemir, 8 yıl önce eşinden boşanmasının ardından 3 çocuğunu büyütebilmek için turbo tamiri işine girdi. 3 yıl Gaziantep’te bir ustanın yanında çırak olarak yetişmesinin ardından Özdemir, Bursa’da kendi dükkanını açtı. Kısa sürede işlerini büyüten Özdemir çocuklarına hem annelik hem de babalık yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sanayide turbo tamir eden Özdemir, çalışkanlığı ile kadınlara örnek oluyor.
8.03.2024 Yaşam
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve sonrasında Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’un hangi ülkede oldukları belli oldu. Bakan Tunç, konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bakan Tunç da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kırmızı bültenle ilgili süreç başladı. Mısır adli makamlarına bilgi ve belgeler iletilecek. Sanıkların Mısır’dan Türkiye’ye intikalini sağlamak için çalışıyoruz.' dedi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Haberler
5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı
5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı İstanbul’da geçen hafta cuma günü Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27) Sarıyer’den kullandıkları 3 ATV motoru ile gezintiye çıktı.
6.03.2024 Gündem
Çarptı kaçtı Mısır'a gitti
Çarptı kaçtı Mısır'a gitti Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin annesiyle birlikte Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine eleştiri: İSKİ elektrik parasını ödeyemez hale geldi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine eleştiri: İSKİ elektrik parasını ödeyemez hale geldi AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’a 5 yılda hiçbir yatırım yapılmadığını belirterek 'Mevcut yönetim İSKİ’yi elektrik faturasını ödeyemeyecek hale düşürdü' dedi.
5.03.2024 Gündem
Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' itirafı: Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum!
Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' itirafı: Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum! İbrahim Utku Başyazıcı ile mutlu bir evlilik sürdüren Gülçin Santırcıoğlu, katıldığı programda annelik hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Açıklamalarıyla gündem olan oyuncu; "Çocuğa hiç ihtiyaç duymadık, duymuyoruz, duymayacağız da" dedi.
5.03.2024 Cadde
Ömer Asaf ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak
Ömer Asaf ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak Şubat ayının 29 gün olması 4 yılda bir yaşanırken, bugün Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen Ömer Asaf bebek de ilk doğum gününü 4 yıl sonra kutlayacak. Anne Elif Lütfüoğlu, “Sürpriz oldu, bugünün tarihini hiç beklemiyorduk” dedi.
29.02.2024 Gündem
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte'
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte' Flört uygulamasından tanıştığı adamla dolu dizgin bir aşka yelken açtı. Çift birkaç ay içinde evlilik kararı aldı ve beraberliklerinin sonraki sekiz yılına sekiz çocuk sığdırdı. Ta ki, kocasının karanlık sırrından bihaber kadının karıştığı trafik kazasına kadar.
20.02.2024 Dünya
Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski eşine tepki gösterdi
Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski eşine tepki gösterdi Geçtiğimiz aylarda tekrar annelik heyecanı yaşayan Wilma Elles, çocukları için ödediği 1500 euroluk nafakanın 4 bin TL'ye indirilmesi için dava açan eski eşi Kerem Göğüş'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Onun bir ödeme alışkanlığı yok" diyen Elles, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.02.2024 Cadde
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim!
Eda Ece: Düğün günü zangır zangır titredim! Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine giren Eda Ece'den getiğimiz aylarda hamilelik müjdesi gelmişti. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Ede Ece düğün günü zangır zangır titremesine neden olan olayı anlattı.
12.02.2024 Cadde
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde kefaret ayini
Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde kefaret ayini Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında yapılan silahlı saldırının ardından kefaret ayini yapıldı. Ayinin ardından kilise yeniden ibadete açıldı.
1.02.2024 Gündem
Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim!
Şilan Makal: Ekranlara geri döneceğim! Futbolcu Şener Özbayraklı'yla evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Şilan Makal, Bebek'te görüntülendi. Ekranlara geri döneceğini söyleyen oyuncu  "Görüşmelere başladım" dedi.
28.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Annelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.