Annesi

Annesi

Son dakika annesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan annesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan annesi haber sayfamızda...

Annesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67.203 annesi haberi bulunmuştur.
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek
SMA'lı Berfin Ada'nın annesi: 23 aydır oruçlu bir bebek Malatya’da dünyaya gelen ve 6 Şubat depreminin ardından evlerini kaybettikleri için İzmir'e yerleşen SMA Tip 1 hastası 23 aylık Berfin Ada Fırat'ın ailesi bağış kampanyasını tamamlamak için mücadeleye devam ediyor. Annesi Helin Fırat (20) kızının bakımından arta kalan zamanlarda sosyal medyada bağış toplamaya çalışırken babası Cem Fırat (22) da il il dolaşıp kızına destek istiyor.
29.03.2024 Gündem
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü Avcılar’da Vehbi Yıldız ile eşi Serap Yıldız arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Vehbi Yıldız, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü.
29.03.2024 Haberler
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü Avcılar’da Vehbi Yıldız ile eşi Serap Yıldız arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Vehbi Yıldız, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü.
29.03.2024 Gündem
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler
Yasak aşkları çok konuşulmuştu! Bir örnek giyinip el ele yürüdüler Aylar önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile bir diğer oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı’nda el ele objektiflere yansıdı. İkilinin bir örnek giyinmesi, dikkatlerden kaçmadı.
29.03.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 10. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Azem kızının izine ulaştı. Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor. Cihan, Reyyaz'ı Sırat'ın elinden son anda kurtardı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi
Üç kardeşin ihbarıyla korkunç olay ortaya çıkmıştı! Mahkeme müebbet verdi Arnavutköy’de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan’ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan baba yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Gündem
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karşı şeride geçip çarptığı otomobildeki aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın şoförü Şükrü K. tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor
'Açlık silahı savaş suçu!' Birleşmiş Milletler duyurdu: Yemek yemedikleri için bilinçleri duruyor Aylar süren uyarılardan sonra, BM’nin desteğiyle hazırlanan bir rapor, Gazze’deki insani facianın, insan eliyle oluşturulan bir açlık felaketine yol açtığını kanıtlayan net istatistikler sundu.
28.03.2024 Dünya
200 haneyi tek tek gezdi, Moldovalı gelin köye muhtar adayı oldu
200 haneyi tek tek gezdi, Moldovalı gelin köye muhtar adayı oldu Moldova’dan 12 yıl önce Bartın’ın Akbaş köyüne gelin gelen Nadejda Aksüt (57), muhtar adayı oldu. Köyde 200 haneyi tek tek gezerek, destek isteyen Aksüt, “Bana çok güveniyorlar. Başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.
28.03.2024 Gündem
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti
Sümeyye Yavlak cinayetinde skandal savunma: Erkekliğime laf etti Antalya'da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), “Benim bu duruma gelme sebebim erkekliğime laf edilmesidir. 'Sevgilimle mutlu mesut yaşarım' dedi. Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim" dedi.
28.03.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi!
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi! Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Haberler
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Gündem
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan
Sürücü ehliyetsiz ve alkollüydü! Dilara'yı yatalak hale getirdi: Anneden yürek yakan isyan İzmir’de, motosikletteki Dilara Aldanoğlu'na (26) çarparak yatağa bağımlı hale gelmesine neden olan ehliyetsiz ve alkollü sürücü İsa Eyice'ye (28) 4,5 yıllık hapis cezası verilen karar, istinaf mahkemesine taşındı. Yasemin Aldanoğlu (48), "Kızım Dilara, 2 yıl 3 aydır yatağa mahkum. Hiçbir şekilde bizi tanımıyor. Sanığın ehliyetsiz trafiğe çıkışı, olası kasta girmeli. Ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını istiyorum. Bu bir ilk olsun" dedi.
28.03.2024 Gündem
Kahreden olay! Minik bebek yatağında ölü bulundu
Kahreden olay! Minik bebek yatağında ölü bulundu Kastamonu’da sevgi evlerinde kalan bebek, yatağında ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
28.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Feci kaza! TIR'la, motosiklet çarpıştı anne öldü, oğlu yaralandı
Feci kaza! TIR'la, motosiklet çarpıştı anne öldü, oğlu yaralandı Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan kadın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
27.03.2024 Gündem
Yürek yakan acı! Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti
Yürek yakan acı! Dede ve 15 aylık torunu aynı gün vefat etti Manisa'da 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti. Dede ve torunu bugün aynı camide kılınan namaz sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
27.03.2024 Gündem
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Haberler
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma
Fenomen eşini 58 yerinden bıçaklamıştı! Mahkemede şoke eden savunma Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı. Yıldırım savunmasında, “Sinirden elime bıçağı aldım, elimden tuttu, ilk o beni kesti. Boğazımı sıktı o an bıçak elindeydi. Şimdi takipçi kazanmak için medyaya çıkıyor” dedi.
27.03.2024 Gündem
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Gündem
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Babası hayatını kaybetti
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Babası hayatını kaybetti Son olarak 'Üç Günlük Dünya' adlı yapımda yer alan Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.
27.03.2024 Cadde
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Annesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.