Anthony Nwakaeme

Anthony Nwakaeme

Son dakika Anthony Nwakaeme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anthony Nwakaeme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anthony Nwakaeme haber sayfamızda...

Anthony Nwakaeme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 536 anthony nwakaeme haberi bulunmuştur.
Mutlu Dervişoğlu: Maalesef umduğumuz gibi olmadı!
Mutlu Dervişoğlu: Maalesef umduğumuz gibi olmadı! Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Mutlu Dervişoğlu, Sakaryaspor'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
23.12.2023 1.Lig
Liverpool ve Arsenal puanları paylaştı!
Liverpool ve Arsenal puanları paylaştı! Premier Lig'in 18'inci haftasında Liverpool ile Arsenal arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Abdullah Avcı'dan Anthony Nwakaeme cevabı!
Abdullah Avcı'dan Anthony Nwakaeme cevabı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir ile puanları paylaştıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Başkanı Ertuğrul Doğan: Onuachu ve Pepe'yi satın almamız mümkün değil
Trabzonspor'da Başkanı Ertuğrul Doğan: Onuachu ve Pepe'yi satın almamız mümkün değil Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, futbol gündemi ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da ayrılacak isimler belli oldu! İşte Abdullah Avcı'nın listesi
Trabzonspor'da ayrılacak isimler belli oldu! İşte Abdullah Avcı'nın listesi Abdullah Avcı devre arası öncesi yönetime raporunu sundu. Yolların ayrılacağı oyuncuları belirleyen deneyimli teknik adamın listesi ortaya çıktı.
18.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Trezeguet devre arası ayrılıyor!
Trabzonspor'da Trezeguet devre arası ayrılıyor! Son dönemin en formda isimleri arasında görünen Trabzonsporlu futbolcu, Afrika Kupası için Mısır Milli Takımı’na katılacak, bordo-mavili ekipten geçici olarak uzaklaşacak. Trezeguet, en az 6 lig maçında görev yapamayacak.
17.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! İşte transfer formülü
Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! İşte transfer formülü Trabzonspor ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle Suudi Arabistan ekibi Al Fahya'ya transfer olan Anthony Nwakaeme, tekrardan bordo-mavili ekibe dönme hazırlığında.
6.12.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! Geri mi dönüyor?
Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı! Geri mi dönüyor? Teknik direktör Abdullah Avcı ve Başkan Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarının ardından Trabzonspor'da Nwakaeme heyecanı yarattı. İşte detaylar...
22.10.2023 Trabzonspor
Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum'
Kevin Durant'ten Paris Olimpiyatları mesajı! 'Yüzde 100 istiyorum' NBA ekiplerinden Phoenix Suns forması giyen Kevin Durant, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Amerika Birleşik Devletleri'nin kadrosunda yer almak istediğini dile getirdi.
20.10.2023 NBA
Sandro Zufic'ten Dominik Livakovic yorumu! 'Konsantrasyon kaybı yaşadı'
Sandro Zufic'ten Dominik Livakovic yorumu! 'Konsantrasyon kaybı yaşadı' Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in Dinamo Zagreb'den eski antrenörü Sandro Zufic açıklamalarda bulundu. Zufic, Türkiye ve Galler maçlarında eleştirilen Hırvat kaleciye destek verdi.
20.10.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Sacha Boey hamlesi! Teklifler kafasını karıştırdı
Galatasaray'dan Sacha Boey hamlesi! Teklifler kafasını karıştırdı Galatasaray'da müthiş çıkışıyla Avrupa'dan dev takımları peşine takan Sacha Boey'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
20.10.2023 Galatasaray
Jadon Sancho'nun takım arkadaşlarıyla yemek yemesi yasaklandı!
Jadon Sancho'nun takım arkadaşlarıyla yemek yemesi yasaklandı! Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan Jadon Sancho'ya çarpıcı bir yasak getirildi.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme cevabı! 'Abdullah Avcı ile hiç ayrılmamış gibiyiz'
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Anthony Nwakaeme cevabı! 'Abdullah Avcı ile hiç ayrılmamış gibiyiz' Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Nenad Bjelica ile ayrılık sürecini anlatan Ertuğrul Doğan, Anthony Nwakaeme ile ilgili soruyu cevapladı.
19.10.2023 Trabzonspor
Olivier Giroud anlaşma sağladı! Maaşı belli oldu
Olivier Giroud anlaşma sağladı! Maaşı belli oldu Serie A ekiplerinden Milan'ın forveti Olivier Giroud'un sözleşme uzatma görüşmelerinde anlaşma sağladığı ortaya çıktı. 36 yaşındaki santrforun alacağı maaş belli oldu.
10.04.2023 İtalya Serie A
Berke Özer bir ilki yaşadı! Mame Thiam ve Bernard Mensah şov yaptı
Berke Özer bir ilki yaşadı! Mame Thiam ve Bernard Mensah şov yaptı Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Recep Uçar yönetimindeki İstanbul ekibinde Berke Özer bir ilki yaşadı. Öte yandan Kayserispor'da Mame Thiam ile Bernard Mensah şov yaptı.
10.04.2023 Kayserispor
Suudi Arabistan'dan teklifler geldi! Karim Benzema transfer kararını verdi
Suudi Arabistan'dan teklifler geldi! Karim Benzema transfer kararını verdi İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema için Suudi Arabistan ekipleri harekete geçti. Cristiano Ronaldo transferiyle dikkat çeken Suudi Arabistan Ligi'nden gelen teklifler sonrası Karim Benzema kararını verdi.
10.04.2023 İspanya La Liga
Beşiktaş'tan Tayyip Talha açıklaması
Beşiktaş'tan Tayyip Talha açıklaması Siyah-beyazlı kulüp, Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tayyip Talha'nın ameliyat olduğunu açıkladı.
10.04.2023 Beşiktaş
Hüseyin Eroğlu: Süper Lig için 2 galibiyet yeterli olacak
Hüseyin Eroğlu: Süper Lig için 2 galibiyet yeterli olacak Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig’e yükselmek için 2 galibiyetin yeterli olacağını söyledi.
10.04.2023 1.Lig
NBA’de normal sezon tamamlandı! İşte Play-off ve play-in eşleşmeleri
NBA’de normal sezon tamamlandı! İşte Play-off ve play-in eşleşmeleri NBA’de normal sezon dün gece oynanan 15 müsabaka ile tamamlandı. Doğu Konferansı’nda Milwaukee Bucks, Batı Konferansı’nda ise Denver Nuggets normal sezonu lider tamamlarken, play-off ve play-in eşleşmeleri de belli oldu.
11.04.2023 NBA
Giresunspor maçında sakatlanan Cenk Tosun'un durumu belli oldu
Giresunspor maçında sakatlanan Cenk Tosun'un durumu belli oldu Giresunspor maçında kasığından sakatlanan golcü futbolcunun durumu belli oldu.
10.04.2023 Beşiktaş
Liverpool-Arsenal maçında skandal! Yan hakem yıldız isme dirsek attı, çok konuşulacak ceza
Liverpool-Arsenal maçında skandal! Yan hakem yıldız isme dirsek attı, çok konuşulacak ceza İngiltere Premier Lig'de Liverpool ile Arsenal zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Anfield Road'da karşılaştı. Arsenal 2-0 öne geçtiği karşılaşmada beraberliği son anda kurtardı. Maçta büyük bir skandal yaşandı. Karşılaşmanın yan hakemi Constantine Hatzidakis, Liverpool'un yıldız oyuncusuna dirsek attı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Ergin Ataman'a büyük şok! Yenilgi sonrası Anadolu Efes'te Larkin ve Clyburn krizi
Ergin Ataman'a büyük şok! Yenilgi sonrası Anadolu Efes'te Larkin ve Clyburn krizi Turkish Airlines EuroLegaue'de Play-Off dışında kalmasının ardından Basketbol Süper Ligi'nde de Pınar Karşıyaka'ya mağlup olan Anadolu Efes'te sular durulmuyor. Takımın yıldız isimleri Shane Larkin ve Will Clyburn'den çok konuşulacak bir hareket geldi. İşte detaylar...
Suudi Arabistan'da Anthony Nwakaeme çılgına döndü! Cristiano Ronaldo isyan etti
Suudi Arabistan'da Anthony Nwakaeme çılgına döndü! Cristiano Ronaldo isyan etti Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 20. haftasında eski Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme'nin takımı El Fayha, Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr ile karşı karşıya geldi. Oynanan maçın 90+1. dakikasında Nwakaeme adeta çılgına döndü. Öte yandan maçın son düdüğü gelmesiyle birlikte Cristiano Ronaldo isyan etti.
10.04.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu! Başkan Ali Koç kararını verdi
Jorge Jesus'un Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu! Başkan Ali Koç kararını verdi Fenerbahçe'de son yıllarda teknik adam sirkülasyonu yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, farklı kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası eleştirilere hedef olan teknik direktör Jorge Jesus ile ilgili kararını verdi.
10.04.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Nwakaeme bombası! Transfer ateşini yaktı
Trabzonspor'da Nwakaeme bombası! Transfer ateşini yaktı Trabzonspor'da muhteşem bir performans sergileyen ve uzun yıllar sonra kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Anthony Nwakeme sezon başında Al Fahya'ya transfer olmuştu. Bordo-mavililerde yeni yönetim kurulunda yer alan Nevzat Kaya'nın Anthony Nwakaeme hakkında yaptığı açıklamanın ardından Nijeryalı oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımı transfer ateşini yaktı.
27.03.2023 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Anthony Nwakaeme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.