Gündem AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF giriş

AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF giriş

23.01.2019 - 07:37 | Son Güncellenme:

Açık Öğretim Fakültesi sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Sabırsızlıkla beklenen AÖF Güz Dönemi final sonuçları için heyecan dorukta. AÖF sonuçları, Açık Öğretim Fakültesi resmi internet sitesinden duyurulacak. Sonuçları öğrenmek için AÖF sistemine öğrenci girişi yapmak gerekiyor.

AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı AÖF giriş

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Final Sınavı sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öğrencilerin gözü AÖF'ten gelecek haberde. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIR MI?

Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçlarının açıklanacağı günü ve saati belirlemedi. Sınav tarihinden itibaren 15 gün içerisinde açıklanan AÖF sınavlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

AÖF sonuçlarını sorgulamak için AÖF resmi internet sayfasından (https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim) öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarına ulaşmak mümkün.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri, 11 Şubat 2019 olarak belirlendi. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapabiliyor. Ders seçimi ve kayıt yenileme ücretini yatırarak işlem tamamlanıyor.

Yazarlar