App Store

App Store

Son dakika app store haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan app store gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan app store haber sayfamızda...

App Store

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 990 app store haberi bulunmuştur.
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden hatta aile içinde rakip firmaların ürünlerini yasaklayan teknoloji devleri artık birbiri ile alışveriş yapmaya başladı. Apple yapay zeka için Google’ın Geminisi ile görüşüyor, Microsoft, Bing arama motoru için ezeli rakibi Google’a reklam veriyor.
26.03.2024 Ekonomi
AB'den Apple'a ceza
AB'den Apple'a ceza Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Apple App Store'un müzik yayını uygulamalarına yönelik takındığı tavır konusunda yıllardır sürdürdüğü soruşturmayı tamamladı.
4.03.2024 Uzmanpara
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir Avrupa Birliği (AB), Apple ile Spotify arasında yaşanan anlaşmazlıkta Apple şirketine 500 milyon euro ceza vermeye hazırlanıyor.
19.02.2024 Uzmanpara
Avrupa’da App Store tekeli kırıldı
Avrupa’da App Store tekeli kırıldı Avrupa’da Apple cihazlara App Store dışında uygulama mağazası yüklenmesinin önü açıldı.
27.01.2024 Ekonomi
Togg'da sistem bugün itibarıyla değişti: Genel sipariş dönemi başladı
Togg'da sistem bugün itibarıyla değişti: Genel sipariş dönemi başladı Togg'dan yapılan açıklamaya göre, 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılar için 6-10 Ocak'ta konfigürasyon güncelleme imkanı tanıyan, 2023 yılı nisan ayında yapılan çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara da 15-19 Ocak'ta sipariş önceliği sunan şirket, bugün itibarıyla sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açtı.
20.01.2024 Ekonomi
Instagram Hesap Açma 2024: Yeni 'Instagram Hesap Oluşturma ve Kaydolma' Linki
Instagram Hesap Açma 2024: Yeni 'Instagram Hesap Oluşturma ve Kaydolma' Linki Sosyal medya platformu Instagram’a her gün binlerce insan katılıyor. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’da yeni hesap ve dondurulan hesap açma her ne kadar zor görünse de birkaç adımda kolayca yapılabiliyor. Numara veya e-posta ile Instagram’a kolayca kaydolma işlemi yapılabiliyor. Telefon veya bilgisayar üzerinde hesap açma sadece birkaç dakika sürüyor. Ancak bu durum dondurulan hesaplar için geçerli olmuyor. Dondurulan hesabı açmak için birkaç gün beklemek gerekiyor. Instagram hesabı nasıl açılır? diyorsanız 'Instagram yeni hesap açma ve kaydolma' linki 2024 içeriğimizden öğrenebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması hiç şüphesiz WhatsApp. Her geçen gün güncellemeleri ile kendine yenilik katan WhatsApp’ta mesajları silme özelliğinin yanı sıra silinen mesajları geri getirmek gibi bir imkan da bulunuyor. iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlardan kolayca silinen mesajları görmek için birkaç adımlık işlem gerekiyor. WhatsApp silinmiş mesajlar nasıl geri getirilir? “WhatsApp Silinen Mesajları Görme 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
Instagram Hesabı Nasıl Açılır? 2024 Telefondan Ve Bilgisayardan İnstagram Hesap Açma Yöntemleri
Instagram Hesabı Nasıl Açılır? 2024 Telefondan Ve Bilgisayardan İnstagram Hesap Açma Yöntemleri Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan ve bugün dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan Instagram aynı zamanda pazarlama aracına da dönüşmüştür. Dijital dünyaya markasını tanıtmak isteyen ve kişisel kullanıcılar tarafından kullanılan Instagram'da gün içerisinde pek çok hesap açılmaktadır. Peki Instagram hesabı nasıl açılır? 2024 Telefondan ve bilgisayardan Instagram hesap açma yöntemlerini sizlere yazımızda detaylıca açıkladık.
1.01.2024 Teknoloji
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır?
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyar kullanıcıyı aşan fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram kullanımı artarken yeni kaydolmak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Instagram giriş işlemi telefon veya bilgisayar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Instagram’a giriş yapabilmek için hesabınız yoksa öncelikle kaydolmak şart. Aksi takdirde Instagram’a giriş yapamazsınız. Yeni hesabı Instagram giriş ekranı üzerinden akıllı telefon veya bilgisayardan açabilirsiniz. Instagram şifresini unutanlar ise tekrardan hesaplarına ulaşmak isterlerse parola sıfırlama işlemi yapmalı. Instagram giriş yap linki, Instagram giriş yapma ve açma nasıl yapılır? diyorsanız içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
31.12.2023 Sosyalmedya
‘2. el değil en üst modeli alacağız’
‘2. el değil en üst modeli alacağız’ Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri, satın alınacak Eurofighter savaş uçağı konusunda, ‘İlk aşamada 20, daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Kesinlikle ikinci el değil’ dedi.
24.11.2023 Gündem
Hayalet liselere e-yoklama önlemi
Hayalet liselere e-yoklama önlemi MEB, açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12. sınıf öğrencileri için derslerin işlenmediği, devamsızlığın dikkate alınmadığı ‘hayalet sınıf’ kuran özel okullara inceleme başlatmıştı.
1.11.2023 Gündem
Apple Kimliği ve iCloud Hesabı Oluşturma: Yeni Apple Kimliği ve iCloud Hesabı Nasıl Oluşturulur?
Apple Kimliği ve iCloud Hesabı Oluşturma: Yeni Apple Kimliği ve iCloud Hesabı Nasıl Oluşturulur? Yeni bir Apple cihazı alan kişilerin cihazlarını kullanabilmesi için Apple kimliğine ihtiyacı oluyor. Android cihazlarda Google, Windows cihazlarında Microsoft kimliğine yani e-postaya ihtiyaç duyulduğu gibi Apple tablet, telefon veya bilgisayarlar için Apple ID oluşturmak gerekiyor. Apple kimliği iPhone, iPad ve Mac bilgisayarlarda oluşturulabildiği gibi Windows işletim sitemine sahip cihazlar veya internet üzerinden de kolayca yapılabiliyor. Yeni Apple kimliği nasıl oluşturulur? “Apple Kimliği ve iCloud Hesabı Oluşturma” konu ile ilgi detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır?
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır? Eğlenceli zeka bulmaca oyunlarından bir tanesi olan Brain Test Türkiye’de en çok sevilen oyunlar arasında yer alıyor. Zorlayıcı bölümleri ile hem zeka geliştiren oyun aynı zamanda eğlendiriyor. Ekranda verilen soru ne nesnelere göre cevapları bulmak gerekiyor. Şaşırtıcı cevapları bulunan oyunda seviye atladıkça Brain Test cevapları da bir o kadar zor olmaya başlıyor. Oyunun 200’den fazla seviyesi bulunuyor. Brain test nasıl oynanır? “Brain Test Cevapları Nelerdir?” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Finlandiya, dünyada ilk kez dijital pasaport uygulamasını denedi
Finlandiya, dünyada ilk kez dijital pasaport uygulamasını denedi Finlandiya Sınır Kontrol Birimi Dijital Seyahat Belgesi'nin fiziksel pasaport kadar güvenilir olduğunu belirtti.
3.09.2023 Dünya
İstanbullu 13 milyar adım attı
İstanbullu 13 milyar adım attı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vatandaşları, sağlıklı yaşama teşvik için Beltur aracılığıyla “Yürü Be İstanbul” kampanyası başlatmıştı.
13.08.2023 Gündem
Sağlık için günde 4 bin adım ideal
Sağlık için günde 4 bin adım ideal Yıllardır sağlıklı olmak için günde 10 bin adım atmak gerektiği söyleniyordu. Ama dünya çapındaki yeni araştırma, sağlık için günde 4 bin civarında adım atmanın yeterli olduğunu gösterdi.
10.08.2023 Genel Sağlık
THREADS ÜYE OLMA: Threads nedir, ne demek? Threads'e nasıl kayıt olunur? İşte Android ve App Store indirme linki...
THREADS ÜYE OLMA: Threads nedir, ne demek? Threads'e nasıl kayıt olunur? İşte Android ve App Store indirme linki... Threads erişime açıldı. Uygulamanın Twitter’a rakip olması beklenirken platforma ilk yedi saatte 10 milyon kişi kayıt oldu. Şimdi sıkça "Threads nedir? Threads nasıl üye (kayıt) olunur? Uygulama nasıl ve nereden indirilir?" sorusu geliyor.
7.07.2023 Bilgi Rehberi
Twitter'a rakip çıktı! Threads uygulaması hayata geçti
Twitter'a rakip çıktı! Threads uygulaması hayata geçti Mark Zuckerberg'in Twitter'a rakip olarak sunduğu Threads uygulamasına ilk 7 saatte 10 milyon kişi üye oldu.
6.07.2023 Dünya
Meta’nın Twitter’a rakip platformu Perşembe günü kullanıma açılacak
Meta’nın Twitter’a rakip platformu Perşembe günü kullanıma açılacak Facebook’un sahibi Meta şirketi, Twitter’a rakip olarak geliştirdiği Threads platformunun Perşembe günü kullanıma açılacağını duyurdu.
4.07.2023 Dünya
Yaay Nedir? Yaay Uygulamasına Nasıl Üye Olunur?
Yaay Nedir? Yaay Uygulamasına Nasıl Üye Olunur? Türkiye merkezli sosyal medya platformu olan Yaay ilk kez 2 Eylül 2020'de açılmıştır. Kişinin istediği kategoride istediği içeriği paylaşma imkanı sunan Yaay her geçen gün özelliklerine ise yenisini katıyor. Yerli Twitter olarak bilinen ‘Yaay uygulaması nedir, nasıl üye olunur?’ soruları ise Twitter’ın kullanım limiti getirmesi ile sorulmaya başladı. İşte Yaay ile ilgili detaylar…
2.07.2023 Sosyalmedya
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zekası! İşte en çok sorulan sorular
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zekası! İşte en çok sorulan sorular Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
26.06.2023 Gündem
4 saatte bisiklet sürmeyi öğren!
4 saatte bisiklet sürmeyi öğren! İstanbullular İBB’nin Bisiklet Okulu’nda 4 saatlik ücretsiz eğitimle bisiklet sürmeyi öğreniyor. 2021 yılından itibaren 10 binden fazla kişiye bisiklet sürmeyi öğreten okula bu yıl başvuranların yüzde 70’inden fazlası kadınlardan oluşuyor.
5.06.2023 Gündem
Yapay zekadan duygusal destek
Yapay zekadan duygusal destek Inflection AI adlı teknoloji girişiminin dostça tavsiye vermek üzere tasarladığı Pi, yapay zeka temelli sohbet robotlarının duygusal destek alanında da söz sahibi olacağının ilk işareti.
14.05.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

App Store ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.