Appstore

Appstore

Son dakika appstore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan appstore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan appstore haber sayfamızda...

Appstore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 221 appstore haberi bulunmuştur.
İnstagram PP Büyütme 2024: Programsız İnstagram Profil Resmi Büyütme Yöntemi Var Mı?
İnstagram PP Büyütme 2024: Programsız İnstagram Profil Resmi Büyütme Yöntemi Var Mı? Sosyal medya platformları arasında hiç şüphesiz açık ara en çok kullanılan ağların başında İnstagram geliyor. Dünya genelinde milyarlarca kullanıcısı bulunan İnstagram'da karşılıklı takipleşme veya gizli olmayan hesap özelliği sayesinde kullanıcılar birbirlerine ait fotoğraf, video ve hikaye paylaşımlarını görebiliyor. Ancak hesabı gizli olan kişilerin profil fotoğrafları veya paylaşımları hesap güvenliği nedeniyle görülmüyor. Karşısındaki kullanıcının PP fotoğrafını büyümek isteyenler için birkaç adımdan oluşan basit yöntem bulunuyor. Programsız ve takip etmeden PP büyütme bilgisayardan yapılıp indirilebiliyor. İnstagram PP büyüme için Android ve iPhone telefonlara özel uygulamalar da bulunuyor. Ancak güvenlik açısından bu uygulamaların telefonlara indirilmemesi öneriliyor. Programsız, takip etmeden İnstagram profil fotoğrafı büyütme ve indirme işlemi ile ilgili "İnstagram PP Büyütme 2024" içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
31.12.2023 Sosyalmedya
AB tarihinde ilk! Dijital Hizmetler Yasası yürürlüğe girdi
AB tarihinde ilk! Dijital Hizmetler Yasası yürürlüğe girdi Avrupa Birliği'nin (AB), Facebook, YouTube ve Instagram gibi dijital platformların güvenliğinin arttırılmasına yönelik yeni yasası yürürlüğe girdi.
25.08.2023 Dünya
Avrupa Birliği sosyal medyayı mercek altına aldı
Avrupa Birliği sosyal medyayı mercek altına aldı Avrupa Birliği'nin (AB) Facebook, Google, Instagram ve TikTok dahil toplam 19 sosyal medya ve teknoloji şirketine yönelik sıkı denetimi içeren “Dijital Hizmetler Yasası” 25 Ağustos'ta yürürlüğe girecek.
24.08.2023 Dünya
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu.
23.03.2023 Teknoloji
Çiftçilere yapılan 4 milyon litrelik mazot desteği yüzleri güldürdü
Çiftçilere yapılan 4 milyon litrelik mazot desteği yüzleri güldürdü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bulunan 33 bin 180 çiftçiye yüzde yüz hibeli ile verilen 4 milyon 46 bin 550 litre mazot desteği, sürüm ve ekim yapan üreticilerin yüzünü güldürdü.
23.12.2022 Ekonomi
Gaziantep'te çiftçilere 110 milyon liralık mazot desteği
Gaziantep'te çiftçilere 110 milyon liralık mazot desteği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nce Türkiye’de ilk kez devreye alınan “Çiftçi Kart” uygulamasıyla, 33 bin 180 çiftçiye karşılıksız olarak, güncel bedeli 110 milyon lira olan, 4 milyon 46 bin 550 litre mazot desteği verilecek.
8.12.2022 Ekonomi
6 günde 7.5 milyon satış yaptı
6 günde 7.5 milyon satış yaptı Hepsiburada, Efsane Kasım kampanyasının ilk 6 gününde müşteri sayısını 2, sipariş sayısını 2.5 kat arttırdı. Ziyaretçi sayısı 110 milyon, satılan ürün 7.5 milyonun üzerine çıktı. Satışların önemli bölümünü pazar yeri işletmeleri ve KOBİ’ler gerçekleştirdi.
8.11.2022 Ekonomi
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak Dünya çapında 2019, 2020 ve 2021 yıllarında en çok indirilen oyun kategorisine yerleşen ve yüz milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan Battle Royale oyunu Free Fire, Türkiye’de de çok sayıda oyuncunun vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Free Fire gelen Ramazan dönemiyle birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.
5.04.2022 Advertorial
La Casa de Papel x Free Fire heyecanı oyunseverler ile buluştu
La Casa de Papel x Free Fire heyecanı oyunseverler ile buluştu Sonbaharda büyük beğeni toplayan “Büyük Soygun” kampanyasının ardından Son Bölüm: Soy ve Kaç ile Free Fire'da ikinci kez La Casa de Papel Bermuda'ya geri döndü. Özel Free Fire x La Casa de Papel oyun içi görevleri, eşyaları ve kampanya filmi hem oyuncuların hem de hayranların büyük beğenisini topluyor.
10.12.2021 Teknoloji
29 Ekim’de yüzde 29 indirim
29 Ekim’de yüzde 29 indirim Ükemizde yatırımlarını büyüten ve sosyal sorumluluk projeleriyle adı sık sık gündeme gelen Banabikurye, Cumhuriyetin 98’inci kuruluş yıldönümüne özel, anlamlı bir kampanyaya imza attı.
29.10.2021 Ege
İstanbul trafiğine yeni oyuncu geldi
İstanbul trafiğine yeni oyuncu geldi İstanbul trafiği, paylaşımlı e-scooter sonrasında bu kez de yeni mobilite girişimine hazırlanıyor. Hollandalı paylaşımlı e-moped girişimi GO-Sharing 300 araçla Türkiye pazarına girdi.
20.10.2021 Ekonomi
Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir?
Telefon Numarası Sorgulama: Ücretsiz Olarak Gsm Numarasının Kime Ait Olduğu Nasıl Öğrenilir? Telefon rehberlerinde kayıtlı olmayan numaraların aranması durumu ile karşılaşılabilir. Bu tür numaraların kime ait olduğu daha önceden 118 hizmetleri arasında ücretsiz öğreniliyordu. Ancak şimdi 118 numaralı hattın değişik versiyonlarında ücretli olarak öğrenilmektedir. Peki, bilinmeyen numaraların ücretsiz bir şekilde öğrenme yöntemi bulunuyor mu? İşte, ücretsiz olarak GSM numarasının kime ait olduğunu öğrenme yolları.
8.06.2021 Gündem
Ücretsiz deprem riski uygulaması
Ücretsiz deprem riski uygulaması Deprem bölgesindeki bir evin dayanıklılığını ölçmek için geliştirilen “Deprem Riskim” uygulaması riski yüzdesel olarak hesaplıyor. Uygulamaya, binalarının fotoğrafını çekip yapım yılını sisteme giren vatandaşlar, binanın risk değerini sunulan raporla öğreniyor.
1.06.2021 Gündem
Son dakika haberi... 'İmdat' çığlığına anında müdahale
Son dakika haberi... 'İmdat' çığlığına anında müdahale KADES imdat çağrısı üzerine polislerle adresine gittiğimiz beş çocuk annesi Ebru K.’nın başından geçenler, kadın cinayetine evrilen sürecin canlı bir örneğiydi. Eşi tarafından bıçaklanmak üzereyken polislerin kurtardığı Ebru K.’ya tanıdıkları ise “Kocanı şikayet etme, olur böyle şeyler, çocuklarınız var” diyordu.
15.03.2021 Gündem
Martta ‘Altın Gün’ü
Martta ‘Altın Gün’ü 62. Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen dünyaca ünlü müzik grubu Altın Gün, yeni albümü “Yol”un ilk konserini 20 Mart Cumartesi günü Türkiye’nin ilk biletli online etkinlik platformu Sosyo’dan canlı verecek.
27.02.2021 Kültür Sanat
Altın Gün'ün yeni albüm konseri Sosyo'da
Altın Gün'ün yeni albüm konseri Sosyo'da 62. Grammy Ödülleri’ne de aday gösterilen dünyaca ünlü müzik grubu Altın Gün, yeni albümleri “Yol”un ilk konserini 20 Mart Cumartesi günü Türkiye’nin ilk biletli online etkinlik platformu Sosyo’dan canlı verecek.
26.02.2021 Kültür Sanat
İTÜ araştırdı İzmir örnek çıktı
İTÜ araştırdı İzmir örnek çıktı İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul’daki taksi hizmetine mercek tuttu. Verimliliğin ve hizmet kalitesinin artırılması için dijital taksiciliğe geçilmesi gerektiği vurgulandı, esnaf-kamu işbirliği eseri ‘EnTaksi İzmir’ model olarak gösterildi
26.02.2021 Ege
Esnafa online destek
Esnafa online destek Paket servis ile ayakta kalmaya çalışan işyerleri, Seferihisar Belediyesi’nin Yiyin Gari uygulaması ile aracı komisyonu ödemeden hizmet verebilecek
17.02.2021 Ege
14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel listeler
14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel listeler Bu sene 14 Şubat Sevgiler Günü’nde evdeyiz. Bugünü keyifle geçirmenize yardımcı olacak öneriler de gelmeye devam ediyor. Aşk dolu zamanlarıa eşlik edecek şarkılar için Apple Music listeleri dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra AppStore'daki oyun ve uygulamalar sayesinde sevdiğinizle daha eğlenceli vakit geçirmek mümkün.
12.02.2021 Kültür Sanat
Numara Sorgulama: Ücretsiz Bilinmeyen Numara (Numara Kime Ait) Sorgulaması Nasıl Yapılır?
Numara Sorgulama: Ücretsiz Bilinmeyen Numara (Numara Kime Ait) Sorgulaması Nasıl Yapılır? Bilinmeyen numaralardan cevapsız çağrı almak bugüne kadar herkesin başına gelmiştir. Bilinmeyen numaraları kısa sürede ve doğru şekilde öğrenmek cep telefonu kullanıcıların son derece merak ettiği konular arasında yer alır. Peki numara sorgulama nasıl yapılır? Ücretsiz bilinmeyen numara (numara kime ait) sorgulaması nasıl yapılır? İşte bilinmeyen numara sorgulama konusunda merak edilen detaylar.
7.02.2021 Yaşam
GameStop'un yarattığı tedirginlik sürüyor
GameStop'un yarattığı tedirginlik sürüyor Küçük yatırımcıların geçen hafta GameStop hisseleri üzerinden Wall Street devlerine karşı mücadelesi, olağan dışı hareketliliğin görüldüğü hisselerdeki düşüşe rağmen, "Büyük balık küçük balığı yutar’ hikayesini bir süreliğine de olsa tersine çevirmesiyle piyasaların gündeminde kalmaya devam ediyor.
3.02.2021 Uzmanpara
2021 için 21 uygulama
2021 için 21 uygulama 2021 nihayet geldi! Belki de hiç bir yeni yıl bu kadar özlem ve umutla beklenmemişti. Senenin ilk ayında herkes bu sene neleri daha iyi daha farklı yapabileceğini düşünüyor. Bu seneden beklentimiz büyük. Değişen yaşam alışkanlıklarımız içerisinde hedeflerimize nasıl daha fazla yaklaşabiliriz, yeni hobiler geliştirirken nasıl daha sağlıklı olabiliriz, kendimizi nasıl geliştirebilir ve yeni şeyler öğrenebiliriz, işlerimizi nasıl büyütebiliriz gibi sorular bizleri meşgul ediyor. Uygulamalar ise bize hedeflerimize ulaşma yolunda artık belki de hiç olmadığı kadar destek oluyor. Sürekli değişen yeni normal içerisinde çalışmak, öğrenmek, bağlantıda kalmak, formunu korumak ve daha pek şeye ulaşarak yeni yıl hedeflerimize ulaşmanın yollarını sunan uygulamalardan hazırladığımız seçkiyi sizlerle paylaşmak istedik.
Apple Cumhuriyet Bayramı'na özel yerli içerikler yayınlayacak
Apple Cumhuriyet Bayramı'na özel yerli içerikler yayınlayacak Apple, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel çalışmasıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Cumhuriyet’in 97. Yılında App Store ve Apple Music yerli uygulamalar, uygulama geliştiricileri ve yerli sanatçılar için özel içerikleri kullanıcılara sunacak.
28.10.2020 Apple
HES kodu nedir, nasıl alınır? Hayat Eve Sığar uygulaması HES kodu nerelerde kullanılır, kimler alabilir, ne işe yarar?
HES kodu nedir, nasıl alınır? Hayat Eve Sığar uygulaması HES kodu nerelerde kullanılır, kimler alabilir, ne işe yarar? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama gerçekleştirdi. Bakan Koca, konuşmasında HES kodu ile ilgili detayları açıkladı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise HES kodunun ne olduğu ise araştırılan konular arasında yer aldı. Son dakika gelen habere göre, HES kodu kullanıma açıldı. Peki HES kodu nedir ve nasıl alınır? İşte detaylar..
21.05.2020 Gündem
Hayat Eve Sığar ücretsiz maske nasıl alınır? Ücretsiz maske kodu alma yöntemi...
Hayat Eve Sığar ücretsiz maske nasıl alınır? Ücretsiz maske kodu alma yöntemi... Vatandaşlar artık 'Hayat Eve Sığar' uygulaması ile ücretsiz maske alanbilecek. Uygulama ilk çıktığı günden bu yana büyük avantajlar sağlarken son olarak ücretsiz maske kodu ile kullanıcılar eczanelerden maskelerini alabilecek. Şimdi en çok yöneltilen soru 'Hayat Eve Sığar ücretsiz maske nasıl alınır?' şeklinde...
4.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Appstore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.