Araç

Araç

Son dakika araç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan araç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan araç haber sayfamızda...

Araç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101.187 araç haberi bulunmuştur.
Küçükçekmece'de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada
Küçükçekmece'de patenli gençlerin tehlikeli yolculuğu kamerada Küçükçekmece'de patenli iki genç, İETT otobüsünün arkasına tutunarak hem trafiği hem de kendilerini tehlikeye düşürerek seyretti. O anlar ise bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Sıfır diye aldığı otomobil hasarlı çıktı! "Toplama aracı bana satmışlar"
Sıfır diye aldığı otomobil hasarlı çıktı! "Toplama aracı bana satmışlar" Manisa Salihli'de yaşayan Fatih Vural, Muğla'dan aldığı sıfır aracı şüphe üzerine ekspere sokunca şoka uğradı. 1 milyon 300 bine aldığı aracın her yeri boyalı çıktı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu Dere yatağında bulunan cesedin Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali artıyor! Ekonomist Korhan Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu. İşte bulunan malzemeler...
24.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
İNDİRİM GELİYOR! MOTORİN-BENZİN-LPG (24  Nisan) güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorine kaç lira indirim yapılacak?
İNDİRİM GELİYOR! MOTORİN-BENZİN-LPG (24 Nisan) güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorine kaç lira indirim yapılacak? Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak Motorin fiyatlarında 25 Nisan 00:00 itibariyle indirime gidilmesi bekleniyor. Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapılacak. Peki Motorine kaç lira indirim gelecek? İşte 25 Nisan güncel akaryakıt fiyatları...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı Polis tarafından yasal sınırın çok üzerinde içki içtiği gerekçesiyle üst üste ceza yazıldı. Ancak aslında içki içmemişti bile, bir süre sonra son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu ve 'vücudunun alkol' ürettiğini keşfetti.
24.04.2024 Dünya
Yer: Zonguldak! Eşine kızdı yol ortasında aracını ateşe verdi
Yer: Zonguldak! Eşine kızdı yol ortasında aracını ateşe verdi Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir şahıs, eşine ait olan aracı yakarak kullanılamaz hale getirdi. Jandarma, yangınla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
24.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Haberler
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek?
Çöl tozu Türkiye'ye geliyor! Gökyüzü kızıla mı bürünecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Haberler
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti
Bayrampaşa'da ayak ezme cinayeti! Kameralar her şeyi kaydetti Bayrampaşa’da esnaf Adem Gökhan'ın kardeşi aracıyla, aynı caddede beyaz eşya dükkanı işleten Ercan Keskin'in oğlunun ayağını ezdi. Adem Gökhan, hastane masraflarını ödemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Adem Gökhan ve beraberindeki iki kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Ercan Keskin, hayatını kaybetti.
24.04.2024 Gündem
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın
Sürpriz hediye! Erdoğan talimat verdi: Kesinlikle bana unutturmayın Ankara'da lösemiye yakalandıktan sonra resim yapmaya başlayan ve hastalığı yenen Buğlem Yılmaz (12), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan ile çekilen fotoğrafın karakalem çalışmasını hediye etti.
24.04.2024 Gündem
İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" polisi duyunca kaçtı
İstanbul’da kaza sonrası "sızan taksici" polisi duyunca kaçtı Kemerburgaz-Göktürk yolunda kaza ihbarına giden itfaiye ekibi, taksiciyi aracın içerisinde uyurken buldu. İtfaiyenin müdahalesine rağmen bir türlü uyanmayan taksici, İHA muhabirinin müdahalesi sonrası uyandı. Bir süre aracın içerisinde bekleyen taksici ardından inip aracını kontrol ettikten sonra kazalı araçla olay yerinden kaçtı. Trafikte seyrederken yalpalayan taksici bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu. Yaşananlar İHA kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Tesla'nın ilk çeyrek net geliri düştü
Tesla'nın ilk çeyrek net geliri düştü Tesla'nın ilk çeyrek net geliri %55 düştü, ancak şirketin yeni ve daha uygun fiyatlı araçların üretimini hızlandıracağını açıklamasıyla seans sonrası işlemlerde hisse senedi fiyatı yükseldi.
24.04.2024 Uzmanpara
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem!
Araç sahipleri dikkat: Trafik sigortasında yeni dönem! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren trafik sigortasında yeni dönem mayıs ayı itibarıyla başlıyor. Buna göre trafik sigortasında aylık artış maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki yeni dönem fiyatları nasıl etkileyecek? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıkladı. İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile çarpışan kamyon köprü üzerinde devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
24.04.2024 Gündem
Görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı... Drift atan sürücü yakalandı
Görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı... Drift atan sürücü yakalandı Kağıthane'de yağmur sonrası oluşan kaygan zeminde drift atan hafif ticari araç sürücüsüne 32 bin lira ceza kesilerek ehliyetine de 2 ay el konuldu.
23.04.2024 Gündem
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu
Son dakika! Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! İskelet parçaları bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg'in (84) evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartı, kıyafet parçaları ile insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu.
23.04.2024 Gündem
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar ABD’nin Minnesota eyaletinde alev alan aracın içindeki sürücü çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.
23.04.2024 Haberler
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol Antalya'da yaşayan yüzde 71 engelli vatandaş internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giti. 130 bin TL peşinat veren engelli adam, borçları olduğu için noterden aracı kendi üzerine geçiremedi ve geri kalan ödeme için protokol imzaladı. Karşı taraf 20 bin TL'yi almadığı gerekçesiyle kalan paranın ödenme süresi gelmeden aracı bağlandı, hem kaporadan hem araçtan oldu.
23.04.2024 Haberler
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol
Hem kaporadan hem aracından oldu! Engelli adamın 150 bin TL'sini yakan protokol Antalya'da yaşayan yüzde 71 engelli vatandaş internetten 680 bin TL'ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep'e giti. 130 bin TL peşinat veren engelli adam, borçları olduğu için noterden aracı kendi üzerine geçiremedi ve geri kalan ödeme için protokol imzaladı. Karşı taraf 20 bin TL'yi almadığı gerekçesiyle kalan paranın ödenme süresi gelmeden aracı bağlandı, hem kaporadan hem araçtan oldu.
23.04.2024 Gündem
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu Kartal’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, ağacı devirerek yol kenarındaki arsaya uçtu.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Araç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.