Kıyır kıyır kurabiye tarifi! Usta pastaneci böyle yapıyormuş
Kıyır kıyır kurabiye tarifi! Usta pastaneci böyle yapıyormuş Büyüleyici bir tat, kırıldığında ortaya çıkan hafif çıtırtı... Kurabiye aşıklarının favorisi olmuş bu muazzam tarif, deneyimli pastacıların ustaca dokunuşlarından doğma bir lezzet şölenini yansıtıyor. Hem çay saatlerinde hem de özel günlerde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bu kurabiye tarifi…
2.12.2023 Yemek
Kabardıkça kabaran kek tarifi! Süt yerine koyunca kalıbından taşıyor
Kabardıkça kabaran kek tarifi! Süt yerine koyunca kalıbından taşıyor Kek, çay saati, özel günler veya sadece tatlı bir atıştırmalık için mükemmel bir tercihtir. Yumuşak dokusu ve muhteşem aroması, keki herkesin sevdiği bir lezzettir. Ancak, bir kek yapmak sanıldığı kadar basit değildir. Kek ne kadar kabarırsa o kadar lezzetli olur. İşte süt yerine koyduğunuzda kabarması durmayan o tarif…
19.10.2023 Yemek
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İkinci geliyor! Emily DiDonato, ikinci kez hamile olduğunu duyurdu...
3.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Beverly Hills buluşması Yaşamlarını dünya jet setinin buluşma noktası Bevery Hills’de sürdüren Begüm Şen, davetlerin aranılan ismi oluyor...
11.11.2022 Cadde
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ kim kazandı, mavi takımdan ödülü hangi isimler aldı? || 15 Ekim Masterchef'te ödülü hangi takım, kimler kazandı, ödül ne?
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ kim kazandı, mavi takımdan ödülü hangi isimler aldı? || 15 Ekim Masterchef'te ödülü hangi takım, kimler kazandı, ödül ne? Masterchef'te ödül oyunu için mavi ve kırmızı takım yarışmacıları rekabet ettiler. Ödül oyununda yarışmacılar çay saati menüsü hazırladılar. Masterchef'te ödül oyununu kazanan takım arasında bir yarış oldu ve 3 kişi ödülü kazandı. Peki 15 Ekim Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı?
15.10.2022 Bilgi Rehberi
Yarıyıl Tatilinde Ne Yapsak?
Yarıyıl Tatilinde Ne Yapsak? Yarıyıl tatili başlıyor, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler iki hafta boyunca tatilin keyfini yaşayacaklar. Öğrencilerin önlerinde dinlenecekleri, eğlenecekleri, çok güzel bir tatil var. Peki, ebeveynler olarak bizlerin çocuklarımızın plansız geçirecekleri, sıkılacakları, vakitlerini televizyon ya da bilgisayar başında geçirecekleri bir tatile gönüllerimiz razı mı? Hiçbirimizin böyle bir tatil hayal etmediğimize eminiz.
14.01.2022 Advertorial
MasterChef'te dün akşam kim eleme adayı oldu? 9 Aralık MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte eleme adayı...
MasterChef'te dün akşam kim eleme adayı oldu? 9 Aralık MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte eleme adayı... MasterChef Türkiye'de kıran kırana yarış sürüyor. Bu hafta gerçekleşen üç oyun sonunda son 8'e kalan isimler netleşiyor. Kırmızı ve mavi takım üçüncü takım oyununda Kilis'te dış oyunu gerçekleştirdi ve bölgenin enfes yemeklerini başarılı şekilde yapmaya gayret etti. Kazanan mavi takım oldu. Peki, 9 Aralık MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?
10.12.2021 Cadde
Galatasaray'dan olay paylaşım: Şimdi çay saati
Galatasaray'dan olay paylaşım: Şimdi çay saati Galatasaray, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından, 'Şimdi çay saati' başlığıyla kısa bir video paylaştı.
4.10.2021 Futbol
Renkli çay saati
Renkli çay saati Tonka’nın yaratıcısı ve ödüllü şef Feray Aydoğdu iş birliğiyle hazırlanan Demlique by Tonka’nın açılışı, Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleşti
2.10.2021 Cadde
Bir yaz hikayesine yolculuk
Bir yaz hikayesine yolculuk Pek çoğumuzun pençesine düştüğü karamsarlık rüzgârları yakınından bile geçmiyor. Hayata pozitif bakışı ve hatta inadıyla ondan öğreneceğimiz çok şey var. Yanında enerjisiyle, güler yüzüyle Azra Akın’ın da olduğu eğlenceli bir yaz hikâyesine konuk oluyoruz
18.07.2021 Pazar
Çay saati
Çay saati Üç kuşak turizmci ailenin kadın veliahdı Nurçe Erben, yeni açılan Elementa Hotel’de dostlarını ağırladı.
7.07.2021 Cadde
Çay saati şıklığı
Çay saati şıklığı The Ritz-Carlton, özel misafirlerini çay davetinde konuk etti.
11.03.2021 Cadde
Murakami’nin kurabiyeleri
Murakami’nin kurabiyeleri Japon çağdaş sanatının önemli temsilcilerinden Takashi Murakami’nin ünlü çiçekleri Grand Hyatt Tokyo’nun 5 çayıyla hem sanatseverler hem de gastronomi tutkunlarıyla buluşuyor.
10.01.2021 Pazar
Nişantaşı’nda Miami esintisi
Nişantaşı’nda Miami esintisi Ece Nukan’ın sahibi olduğu Mia Bazaar İstanbul Fashion Boutique&Tea Room, Miami esintili dekorasyonuyla modaseverleri ve lezzet tutkunlarını bir araya getiriyor.
29.10.2020 Cadde
Çay saati
Çay saati Emine Boyner Kürşat, Rosemary Gladstar adındaki bitki bilgesi ve bitkisel tedavi eğitimini tamamladıktan sonra, bitkilerin şifasını başkalarıyla paylaşıp, hayatlarına dokunmak istedi.
16.08.2020 Cadde
Haftanın mekanları
Haftanın mekanları Çay saati Nişantaşı’ndaki St...
14.03.2020 Cadde
Dünya Kadınlar Günü'nde kadın sanatçılar en sevdikleri kadın öykülerini okuyacak
Dünya Kadınlar Günü'nde kadın sanatçılar en sevdikleri kadın öykülerini okuyacak Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton, Dünya Kadınlar Günü’nü kadın öykülerinin okunacağı özel bir çay saati etkinliğiyle kutluyor.
3.03.2020 Kültür Sanat
8 Mart'ta Ayasofya'da kadın öyküleri
8 Mart'ta Ayasofya'da kadın öyküleri Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton, Dünya Kadınlar Günü’nü kadın öykülerinin okunacağı özel bir çay saati etkinliğiyle kutluyor. 6 Mart Cuma günü, tarihi Yeşil Ev’de bir araya gelecek olan yazar, oyuncu ve eleştirmenlerden oluşan kadın sanatçılar, kadınların bakış açılarını, hayatlarını konu alan en sevdikleri öyküleri katılımcılara okuyacak.
3.03.2020 Tatil
Sevgililer Günü'nü kutlamanın en şık üç yolu
Sevgililer Günü'nü kutlamanın en şık üç yolu Süpermarketlerden alınan bir buket çiçek ve kalp biçimli çikolatalar artık çok klişe. Hilton, Sevgililer Günü’nde daha eğlenceli ve özel bir hediye arayanlar ve sevdiğine onu ne kadar düşündüğünü göstermek isteyenler için üç muhteşem deneyim sunuyor.
7.02.2020 Yaşam
Gelecek nesle yatırım!
Gelecek nesle yatırım! Cemiyet hayatının ünlü isimleri, ’Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin düzenlediği çay saatinde, bugüne kadarki çalışmalarını paylaşırken, yeni dönem projelerini konuştu
25.01.2020 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Tarım ve Orman Şurası'nda konuştu. Ziraat Bankası ile görüştüğünü söyleyen Erdoğan, çiftçilere alışmışın dışında bir kredi sağlanacağının müjdesini verdi. Erdoğan ayrıca "Son 1,5 yılda zorunlu olmadıkça et ithalatı yaptırmadık. Besilik hayvan için kasım ayıyla beraber yeni ithalat müracaatı almıyoruz. Buna 2020'de de devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Boğaz manzaralı  çay saati
Boğaz manzaralı çay saati Dilek Birgen, dostları için Çırağan Sarayı’nda çay daveti verdi.
5.11.2019 Cadde
Eşit eğitim için tek yürek!
Eşit eğitim için tek yürek! ‘Her çocuğun eşit eğitim hakkına sahip olması’ felsefesiyle yola çıkan, sadece maddi yetersizliği bulunan çocuk ve okullara değil, çok engelli görmeyen miniklere de eğitim bursu veren ‘Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’, geleneksel kermesini gerçekleştirdi.
22.10.2019 Cadde
Lezzet tutkunları bir arada
Lezzet tutkunları bir arada Le Cordon Bleu, ünlü mezunları ve gastronomi tutkunlarıyla ‘Le Cordon Bleu Çay Saati Sohbetleri’nde buluşmaya devam ediyor.
23.07.2019 Cadde
Beş çaylı terapi saati
Beş çaylı terapi saati Cemiyet hayatının tanıdık simaları, aile dizimi uzmanı ve yazar Aynur Tümen’in motivasyon toplantısında bir araya geldi.
24.06.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri