Arar

Arar

Son dakika Arar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arar haber sayfamızda...

Arar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.128 arar haberi bulunmuştur.
Funda Arar - "Boşver"
Funda Arar - "Boşver" İnci Taneleri 28 Mart Perşembe yayınlanan 10. Bölümde Azem, kızının izini sürerken biricik sevgilisi Hande'nin doğum gününü kutlamayı da unutmuyor!
29.03.2024 Televizyon
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
29.03.2024 Cadde
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
‘Dil mağarası’nın oluşturduğu hafıza
‘Dil mağarası’nın oluşturduğu hafıza Larissa Araz, ‘In Hoc Signo Vinces’te emperyalist bilim insanlarının Osmanlı’da keşfedip isimlendirdikleri hayvan türleri üzerinden hafızayı tartışmaya açıyor.
24.03.2024 Kültür Sanat
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
‘Bizde kusuru millete atmak yok’
‘Bizde kusuru millete atmak yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mamak’taki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada “Bizim siyaset geleneğimizde beklentiler karşılanmayınca muhalefetin yaptığı gibi suçu, hatayı, kusuru millete atmak yoktur. Biz eksik varsa kendimizde ararız” dedi.
20.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Özgür Özel Çatalca'da konuştu! 'Mesaj vermeniz son derece önemlidir'
Özgür Özel Çatalca'da konuştu! 'Mesaj vermeniz son derece önemlidir' Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Çatalca'da mitinge katıldı. Çatalca Meydanı'nda gerçekleşen mitingde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel de yer aldı. Özgür Özel alanda konuşma gerçekleştirdi.
11.03.2024 Gündem
60 günde 17 bin km yol yaptı
60 günde 17 bin km yol yaptı Funda Arar, 2024’e hızlı girdi. Sanatçı, 60 günde beş ülke ve yedi farklı şehirde hayranlarıyla buluştu.
6.03.2024 Cadde
Beşiktaş'a Manisa Büyükşehir Belediyespor freni!
Beşiktaş'a Manisa Büyükşehir Belediyespor freni! Basketbol Süper Ligi'nde 7 maçlık galibiyet serisi yakalayan Beşiktaş deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 78-70 mağlup oldu.
Zümrüt Apartmanı 37 kişiye mezar oldu! İlk duruşmada şok savunma
Zümrüt Apartmanı 37 kişiye mezar oldu! İlk duruşmada şok savunma Adıyaman’da kaçak kat yapılan ve 37 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı ile ilgili davasının ilk duruşmasında sanıkların ifadeleri şoke etti.
29.02.2024 Gündem
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a çok sert eleştiri: Takım helak oldu! Toplantı yapılacak
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a çok sert eleştiri: Takım helak oldu! Toplantı yapılacak Türkiye Kupası'na çeyrek final aşamasında veda eden Fenerbahçe'de gözler Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında oynanacak Atakaş Hatayspor maçına çevrildi. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu!
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu! Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son dakika penaltısı ile yıktı. Spor yazarları Fenerbahçe'nin karşılaşmadaki performansını mercek altına aldı.
25.02.2024 Fenerbahçe
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: İzmir 40 yıldır aynı İzmir'de iş adamları ile buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çocukluğunun ve gençliğinin İzmir’de geçtiğini ve şehirde 40 yıldır hiçbir şeyin değişmediğinibelirterek, değişime ihtiyaç olduğunu söyledi.
23.02.2024 Gündem
50’nci yıla dev proje!
50’nci yıla dev proje! Bülent Özdemir’in unutulmaz besteleri, sanat hayatının 50’nci yılına özel yıldız isimlerle buluştu.
17.02.2024 Cadde
Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalist Anadolu Efes
Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalist Anadolu Efes ING Türkiye Kupası'nda sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 94-85 yenen Anadolu Efes yarı finale yükseldi.
13.02.2024 Basketbol
Siyah-beyaz Funda
Siyah-beyaz Funda Funda Arar, önceki akşam Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen İstanbul Kongre Merkezi konserleri kapsamında sahne aldı.
11.02.2024 Cadde
Muş'ta feci kaza! Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı
Muş'ta feci kaza! Hayvan yüklü TIR'a tren böyle çarptı Muş'ta feci bi kaza meydana geldi. Büyük baş yüklü TIR'a hemzemin geçitte tren çaptı. Kazanın görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...
3.02.2024 Gündem
Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk engeline takıldı!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk engeline takıldı! FIBA Europe Cup 2’nci Tur M Grubu 5’inci maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, ERA Nymburk'a mağlup oldu ve çeyrek final şansını yitirdi.
31.01.2024 Basketbol
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a sert çıktı: Kafanda hangi plan vardı hocam?
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a sert çıktı: Kafanda hangi plan vardı hocam? Süper Lig lideri Fenerbahçe 21. haftada konuk ettiği Samsunspor karşısında hesapta olmayan puan kaybı yaşadı. Karşılaşma 1-1 sona ererken, Galatasaray'ın farklı galibiyeti sonrası zirvede puanlar eşitlendi. 90 dakika sonrası spor yazarlarından teknik direktör İsmail Kartal'a eleştiri geldi.
22.01.2024 Fenerbahçe
16 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu İnsanların doğum tarihlerine göre burçları belirlenmektedir. Burç yorumlarında genel intiba kişilerin doğumlarına ve burçlarına göre aynı özellikleri ortaya koymasıdır. Bu bakımdan insanların doğum tarihleri, burçları ve yükseleni hep merak edilen konular arasındadır. Peki, 16 Ekim gününde doğan bir kişi hangi burca sahip olmaktadır? Ne tür ortak özellikler gösterir? Bu kişilerin yükseleni hakkında hangi yorumlar yapılır? İşte, 16 Ekim doğumluların burçları ve özelliklerinin içeren hususlar.
8.01.2024 Astroloji
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
Nefretle İlgili Sözler 2024: Nefreti Ve Kızgınlığı Anlatan Mesajlar
Nefretle İlgili Sözler 2024: Nefreti Ve Kızgınlığı Anlatan Mesajlar İnsan öfkelendiği zaman nefretini ve kızgınlığını anlatabilmek için farklı kelimeler ve sözcükler arar. Özellikle bazen insanlar o kadar çok öfkelidir ki, bu yüzden ne diyeceğini bilemeden duygularını anlatmak konusunda zorluk çeker. İşte böyle durumlarda duygu ve düşünceleri anlatabilmek için çok özel sözcükler ve mesajlar bulunuyor. Nefret ile ilgili sözleri kullanmak suretiyle siz de yaşadıklarınızı kelimeleri dökme şansı elde edebilirsiniz. İşte nefretle İlgili sözler: nefreti ve kızgınlığı anlatan mesajlar hakkında farklı seçenekler.
7.01.2024 Güzel Sözler
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka deplasmanında galip!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15'inci haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda 91-87 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Arar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.