Arel Üniversitesi

Arel Üniversitesi

Son dakika Arel Üniversitesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arel Üniversitesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arel Üniversitesi haber sayfamızda...

Arel Üniversitesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 305 arel üniversitesi haberi bulunmuştur.
Üniversitede ulaşım krizi
Üniversitede ulaşım krizi İstanbul Arel Üniversitesi, Büyükçekmece Tepekent’teki kampüsünde öğrencilerin Beylikdüzü’nden ulaşımını ücretsiz sağladığı servisi ücretli yaptı.
12.10.2023 Gündem
Üniversitede servis krizine tepki! '15 liram yoksa okuldan çıkamıyorum'
Üniversitede servis krizine tepki! '15 liram yoksa okuldan çıkamıyorum' İstanbul’da bir vakıf üniversitesi, Beylikdüzü'nden Büyükçekmece Tepekent'teki kampüse gelen ücretsiz ring servislerini gidiş-dönüş 30 lira yapınca, öğrenciler duruma tepki gösterdi.
11.10.2023 Gündem
Tıpta fark 200 bin lirayı aştı
Tıpta fark 200 bin lirayı aştı Gözde programların başında gelen tıp fakülteleri en yüksek puanların yanı sıra yüksek öğrenim ücretleriyle de dikkat çekiyor.
25.08.2023 Gündem
Mühendislikler sıfır çekti
Mühendislikler sıfır çekti Üniversitelerde bu yıl 77 bin kontenjan mühendislik programlarına ayrıldı ancak çoğunda inşaat, çevre, endüstri gibi mühendislik programlarını hiçbir öğrenci tercih etmedi. Sıfır çekenler arasında tıp, hukuk, eczacılık gibi bölümler de var
24.08.2023 Gündem
Erdoğan kararı imzaladı! 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu
Erdoğan kararı imzaladı! 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Uzaktan eğitime geçildi
Uzaktan eğitime geçildi İstanbul Küçükçekmece’de, bir konut şantiyesinin istinat duvarının önceki gün yıkılması nedeniyle alanın yanında yer alan İstanbul Arel Üniversitesi’nin 3 katlı binası çökmüştü.
25.10.2022 Eğitim
İstanbul'da üniversitedeki göçükle ilgili soruşturma başlatıldı
İstanbul'da üniversitedeki göçükle ilgili soruşturma başlatıldı Arel Üniversitesi Sefaköy kampüsünde dün meydana gelen çökmeyle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
24.10.2022 Gündem
Arel Üniversitesi öğrencisi dehşeti anlattı! Ders sırasında üç kez teğet geçti
Arel Üniversitesi öğrencisi dehşeti anlattı! Ders sırasında üç kez teğet geçti Arel Üniversitesi Sefaköy kampüsünde meydana gelen çökme nedeniyle, dersleri ertelenen öğrenciler belirsizliğin giderilmesini bekliyor. Öğrenci Sedef Demirsoy, ders sırasında da iş makinelerinin okul binasını üç kez teğet geçtiğini iddia ederek, "Kaç kez uyarıldılar ama, yine de böyle bir durum yaşandı" dedi.
24.10.2022 Gündem
Küçükçekmece'de duvarında çatlaklar oluşan üniversite binası boşaltıldı
Küçükçekmece'de duvarında çatlaklar oluşan üniversite binası boşaltıldı Küçükçekmece'de yan tarafındaki inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme nedeniyle Arel Üniversitesi binasında çatlaklar oluştu. Üniversite, bir süreliğine uzaktan eğitime geçti. Binada meydana gelen göçme anı cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
23.10.2022 Haberler
Küçükçekmece'de duvarında çatlaklar oluşan üniversite binası boşaltıldı
Küçükçekmece'de duvarında çatlaklar oluşan üniversite binası boşaltıldı Küçükçekmece'de yan tarafındaki inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme nedeniyle Arel Üniversitesi binasında çatlaklar oluştu. Hafriyat kamyonlarıyla çukur doldurularak çökmenin önüne geçmeye çalışılırken, bu sefer binanın bir kısmı çöktü.
24.10.2022 Gündem
Akademik personel alınacak
Akademik personel alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğü akademik personel alacak.
6.04.2022 Ekonomi
75 akademik personel alınacak
75 akademik personel alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 75 akademik personel alınacak.
16.02.2022 Ekonomi
KDV indirimi müjdesi! Uzmanlar Yeni Ekonomi Destek Paketi'ni değerlendirdi
KDV indirimi müjdesi! Uzmanlar Yeni Ekonomi Destek Paketi'ni değerlendirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Ekonomi Paketi programına videokonferans yöntemiyle katıldı. Erdoğan, temel gıdada KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirildiğinin müjdesini verdi. Konuyla ilgili ekonomi ve iş dünyasından ilk tepkiler geldi. İşte detaylar...
12.02.2022 Ekonomi
Piyasalar Fed'in faiz kararını bekliyor! Ekonomistler yorumladı
Piyasalar Fed'in faiz kararını bekliyor! Ekonomistler yorumladı Küresel piyasalarda bugün yatırımcıların odağında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yılın ilk toplantısından çıkacak kararlar ve sonrasında Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar bulunuyor. Peki piyasalar kritik karardan nasıl etkilenecek? İşte detaylar...
26.01.2022 Haberler
Piyasalar Fed'in faiz kararını bekliyor! Ekonomistler yorumladı
Piyasalar Fed'in faiz kararını bekliyor! Ekonomistler yorumladı Küresel piyasalarda bugün yatırımcıların odağında ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yılın ilk toplantısından çıkacak kararlar ve sonrasında Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar bulunuyor. Peki piyasalar kritik karardan nasıl etkilenecek? İşte detaylar...
27.01.2022 Ekonomi
Esnaf ‘finansal’ okuryazar olacak
Esnaf ‘finansal’ okuryazar olacak Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın teknolojiye uyum sağlaması için üç kuruluşun iş birliğiyle önemli bir adım atıldığını belirterek, “22 Ağustos’ta başlayacak finansal okuryazarlık eğitimleriyle esnaf ve sanatkarlarımız, işlerini uluslararası standartta geliştirme imkanına sahip olacak” dedi.
9.08.2021 Ekonomi
Esnafa finansal okuryazarlık eğitimi verilecek
Esnafa finansal okuryazarlık eğitimi verilecek Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın teknolojiye uyum sağlaması için üç kuruluşun iş birliğiyle önemli bir adım atıldığını belirterek, "22 Ağustos'ta başlayacak finansal okuryazarlık eğitimleriyle esnaf ve sanatkarlarımız, işlerini uluslararası standartta geliştirme imkanına sahip olacak." ifadelerini kullandı.
8.08.2021 Ekonomi
Son dakika haberleri: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı
Son dakika haberleri: Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı Gelen son dakika haberine göre; Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.
15.07.2021 Gündem
Öğrencilerin NFT çalışmaları
Öğrencilerin NFT çalışmaları İstanbul Arel Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, bu yılki sergilerini CROP’21 Online Egitim Edisyonu ile TEZOS(XTZ) blokzinciri üzerinden NFT olarak hazırlıyor.
11.07.2021 Kültür Sanat
87 öğretim üyesi alınacak
87 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre İstanbul Arel Üniversitesi 87 öğretim üyesi alacak.
15.04.2021 Ekonomi
Aşçılık (Myo) Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar?
Aşçılık (Myo) Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar? Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokullarında yer alan aşçılık bölümü 2 yıllıktır. Mezun olan öğrenciler Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümüne dikey geçiş yaparak 4 yıllık lisans programını tamamlayabilir. Mezunlar, staj yapıp deneyim kazandıktan sonra otellerde, tatil merkezlerinde ve restoranlarda aşçı olarak çalışabilir. Aşçılık bölümü dersleri nelerdir, mezunlar hangi işlerde çalışabilir? Merak edenler için tüm detayları derledik.
12.11.2020 Kariyer
MasterChef dün akşam kim elendi? 18 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim şok etti!
MasterChef dün akşam kim elendi? 18 Ekim MasterChef Türkiye'de elenen isim şok etti! MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı dün akşam yaşandı. 6 yarışmacının eleme potasında olduğu MasterChef'te kim elendi? MaterChef eleme bölümünde duygusal anlar yaşanırken şefler elenen ismi açıkladı. İşte 18 Ekim MasterChef Türkiye son bölümde yarışmaya veda eden isim.
19.10.2020 Cadde
O isim hayallerine veda etti... Bu hafta MasterChef'te kim elendi?
O isim hayallerine veda etti... Bu hafta MasterChef'te kim elendi? MasterChef'te eleme heyecanı sona erdi ve bir isim yarışmaya veda etti. Programı kaçıranlar şimdi sıklıkla 'MasterChef'te kim elendi?' sorusu soruyor.
18.10.2020 Cadde
Didem Devay kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Didem Devay kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Yarışmaya yedeklerden giren Didem Devay, bu hafta MasterChef'te elenen isim oldu. Bu gelişmenin hemen ardından Didem'in biyografisi merak edilmeye başlandı. Şimdi sıklıkla Didem Devay kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor? sorusu soruluyor.
18.10.2020 Cadde
Petkim’de son imza Alp Karahan’dan
Petkim’de son imza Alp Karahan’dan ING Basketbol Süper Ligi’nde pazar günü Arel Üniversitesi Büyükçekmece deplasmanında çıkacağı sezonun ilk maçının hazırlıklarını sürdüren ligin yeni ekiplerinden Petkimspor, Pınar Karşıyaka’dan ayrılan guard Alp Karahan’ı renklerine bağladı.
24.09.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Arel Üniversitesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.