Arı Sütü

Arı Sütü

Son dakika arı sütü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arı sütü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arı sütü haber sayfamızda...

Arı Sütü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 341 arı sütü haberi bulunmuştur.
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak Tarım ve Orman Bakanlığı, margarinlerin üzerinde yer alan ‘tereyağı keyfi’, ‘tereyağı lezzeti’ gibi tüketiciyi yanıltan etiketlemelere yasak getiriyor. Taklidi önlemek amacıyla ballar da Nükleer Manyetik Rezonans cihazından geçecek.
31.01.2024 Gündem
Takviye gıdada yeni dönem yolda: Etken maddeye sınır çocuklara özel ayar
Takviye gıdada yeni dönem yolda: Etken maddeye sınır çocuklara özel ayar Takviye gıdalarda yeni düzenlemeyle tatlı kaşığı gibi net olmayan ölçüler kalkacak. Etken maddelerin oranına bakanlık kısıt getirebilecek. Arı sütü, propolis içeren takviye edici gıdalara 2-4 yaş grubu için onay yok.
20.11.2023 Ekonomi
Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin!
Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin! Bakımlı saçlara sahip olmanın, günün her saati iyi hissetmenin anahtarı olduğunu biliyor muydunuz? Doğanın mucizeleri saç bakımında da size yol gösteriyor ve hayalinizdeki saçların yolu tabiatın ürünlerinden geçiyor…Haydi beraber keşfedelim!
20.09.2023 Advertorial
Arı sütü üretiminde artış
Arı sütü üretiminde artış Tokat Arıcılar Birliği Başkanı Ali Demir, yağışlar ile kentte arı sütü üretiminde geçen yıllara göre yüzde 60 artış yaşandığını söyledi. Demir, 2022 yılında kilosunun 18 bin liradan satılan arı sütünün 2023 yılında 20 bin liradan satıldığını söyledi.
16.08.2023 Ekonomi
Aldığı destekle şehirden köyüne döndü, doğal bal üretiyor
Aldığı destekle şehirden köyüne döndü, doğal bal üretiyor Kırşehir’de devletten aldığı destekle şehirden köyüne dönen girişimci, arıcılık yaparak ürettiği balı tarihi zanaatkarlar çarşısında satıyor.
7.03.2023 Ekonomi
Çanakkale balı Avrupa yolcusu
Çanakkale balı Avrupa yolcusu Çanakkale'de 800'den fazla bitki florası bulunan bölgede 70 şifalı endemik bitkinin 32'sinin yetiştiği Kazdağları'nda kaliteli eşsiz balların üretimi sağlanıyor. Çanakkale’de 650 üretici, 84 bin arı kovanı ile yaklaşık 1800 ton bal üretimi gerçekleştiriyor. Çanakkale Arı Yetiştiriciliği Birliği, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne kurulacak olan Arıcılık Entegre Tesisiyle Çanakkale balını Avrupa’ya ihraç etmeyi hedefliyor.
31.01.2023 Ekonomi
Başkan Eriş’ten yol yatırımı çağrısı
Başkan Eriş’ten yol yatırımı çağrısı Kaymakçı Mahallesi’nin tam ortasından geçen Ödemiş-Kiraz-Denizli karayolu üzerinde meydana gelen, 8 kişinin yaralandığı kazanın ardından bölgede inceleme yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
12.12.2022 Ege
'Deprem fırtınası' uyarısı! 'Binlerce yıldır suskun faylar aktifleşti'
'Deprem fırtınası' uyarısı! 'Binlerce yıldır suskun faylar aktifleşti' İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 2 yıl önceki 6.6'lık yıkıcı depremin ardından yaşanan gelişmelere dikkat çekti.
9.11.2022 Gündem
Havada ‘yüksek basınç’ kirliliği
Havada ‘yüksek basınç’ kirliliği Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle oluşan yüksek basınç hafta sonu İstanbul ve Ankara’da hava kirliliğini artırdı. Kış döneminde kirlilikte artışın sürebileceğini belirten uzmanlar, ‘Ana arterlerde maskesiz dolaşmayın, bu havalar hasta eder’ uyarısı yaptı.
9.11.2022 Gündem
Kıyamet tarihi veren bilgisayar programı! 49 yıl önce her şeyi yazmış
Kıyamet tarihi veren bilgisayar programı! 49 yıl önce her şeyi yazmış Kıyametin ne zaman ve hangi nedenlerle gerçekleşeceği insanlık tarafından en merak edilen konulardan bir tanesi. Dünyanın sonuyla ilgili birbirinden farklı teoriler olsa da kimse bu konu hakkında net bir bilgiye sahip değil. Ancak 1700'lü yıllarda İngiliz fizikçi Isaac Newton'ın ve 1970'li yıllarda bir dizi profesörün yaptığı çalışma kıyametle ilgili ortak bir tarihi işaret ediyor.
9.11.2022 Dünya
Tam anlamıyla dehşet evi! 7 çocuk ve 35 köpeği pisliğin içinde yaşattılar
Tam anlamıyla dehşet evi! 7 çocuk ve 35 köpeği pisliğin içinde yaşattılar En sevdiği köpek günler önce ölmüş ama cansız bedeni hâlâ evin salonunda durmaya devam ediyordu. Yaşları 4 ila 17 arasında değişen ve doğdukları günden beri bu evde yaşayan yedi kardeşin yıllarca içinde bulundukları korkunç tablo, bir komşularının ihbarı sonucunda ortaya çıkabildi. 'Dehşet evi'ne adım atar atmaz korkunç bir kokuyla karşılaşan ekipler hayatlarının en büyük şokunu yaşadı.
9.11.2022 Dünya
Çocuk yaşta evlendi, kanser oldu! Tüm hayatını arı sütü değiştirdi
Çocuk yaşta evlendi, kanser oldu! Tüm hayatını arı sütü değiştirdi Hacer Dündar 14 yaşında evlendi, 16 yaşına geldiğinde ise iki çocuk annesiydi. Mutsuz bir evliliği vardı. Eşinden boşanmak istediği için de çocukları elinden alındı. Yaşadığı üzüntü ve strese daha fazla dayanamayarak kanser oldu. Ancak bu durum Hacer’in sonu değil, hayatının başlangıcı oldu.
10.11.2022 Gündem
Bursa'da yangın faciası! 8'i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti
Bursa'da yangın faciası! 8'i çocuk 9 kişi hayatını kaybetti Bursa'da 4 katlı binanın 2'nci katında sobadan çıkan yangında Suriye uyruklu anne Amina (31) ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni yaşamını yitirdi, 1'i çocuk 4 kişi de dumandan etkilendi.
9.11.2022 Gündem
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu
KOMEK kayıtları başladı mı, nasıl yapılır? 2022 Konya KOMEK kayıt başvurusu Konya KOMEK ve ASEM'de güz dönemi kayıtları başladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri'nde güz dönemi kayıtları 20 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. İşte KOMEK kayıtları ile ilgili ayrıntılar.
21.09.2022 Bilgi Rehberi
ADIM ADIM TARIMA YATIRIM
ADIM ADIM TARIMA YATIRIM Hazine’den kiralık tarla bulmak mümkün.
7.09.2022 Milliyet Executive
Zonguldak’ta bal üretimi 300 tondan 30 tona düştü
Zonguldak’ta bal üretimi 300 tondan 30 tona düştü Zonguldak İli Arı Yetiştiriciliği Birliği (ZAYBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Canlı bu yıl geçen yıla oranla bal üretiminin yüzde 90 düştüğünü belirterek, bal üretimin yeniden artması için projeler yaptıklarını söyledi.
26.08.2022 Ekonomi
Gıda takviyeleriyle ilgili önemli karar! Yasakla tamamen değişiyor
Gıda takviyeleriyle ilgili önemli karar! Yasakla tamamen değişiyor Tarım ve Orman Bakanlığı son yıllarda tüketimi artan takviye edici gıda ve vitaminlerle ilgili olarak bir çalışma başlattı. Düzenlemeye göre, iki yaşın altındaki çocuklar için takviye gıda satışı yasaklanacak. Peki bugüne kadar kan sayımı ya da gerekli tetkikler yapılmadan verilen çok sayıda takviye gıda ve vitamin ne olacak? Kullanılan takviye gıdalar çocuklarda sağlık sorunlarına yol açar mı? Uzmanlar dikkat çeken uyarılarda bulundu.
15.07.2022 Gündem
2-4 yaşa arı poleni yasağı
2-4 yaşa arı poleni yasağı Tarım ve Orman Bakanlığı’nın vitamin ve takviye gıdalarla ilgili hazırladığı taslağa göre, arı sütü ile poleni gibi gıdalara 2-4 yaş çocuklar için onay verilmeyecek. Bal, sirke, tahin ve pekmez etken madde olarak kullanılamayacak.
7.07.2022 Gündem
Altın Yoğurt Kürü Nedir, Faydaları Nelerdir? Altın Yoğurt Kürü Nasıl Hazırlanır?
Altın Yoğurt Kürü Nedir, Faydaları Nelerdir? Altın Yoğurt Kürü Nasıl Hazırlanır? Çeşitli faydalarından dolayı farklı kürler oluşturulmuştur. Altın yoğurt kürü de bunların arasında yer almaktadır. Altın yoğurt kürü nedir? Altın yoğurt kürü ne işe yarar? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.07.2022 Sağlık
'Arı sütü' altınla yarışıyor
'Arı sütü' altınla yarışıyor Türkiye’nin en önemli arı ve bal üretim merkezlerinin başında gelen Aydın’da arıcılar, bal polen ve anaarı üretiminin yanında arı sütü üretimine de ağırlık vermeye başladı. Oldukça zahmetli ve bir o kadar da sabır gerektiren bir iş olmasına karşın fiyatı altınla yarışan arı sütü tüketenlere şifa satanlara ise servet veriyor.
24.06.2022 Ekonomi
'Arı sütü' servet değerinde: Gramı 15, kilosu 15 bin TL
'Arı sütü' servet değerinde: Gramı 15, kilosu 15 bin TL İlaç ve kozmetik sektöründe kullanılan ve vücuttaki ölü hücreleri canlandırdığı düşünülen servet değerindeki ‘arı sütü’nün gramı 15, kilosu ise 15 bin TL'den satılıyor.
4.06.2022 Haberler
32 ilde 385 arsa satışa çıktı! “Ödeme şartları konusunda uygun”
 32 ilde 385 arsa satışa çıktı! “Ödeme şartları konusunda uygun” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 32 ilde 385 muhtelif nitelikte arsayı açık artırma ile satışa sundu. İstanbul’da satışa çıkan arsalar, dron ile havadan görüntülendi.
4.06.2022 Ekonomi
Arı sütü kovandan çıkar çıkmaz satılıyor: Gramı 15, kilosu 15 bin TL
Arı sütü kovandan çıkar çıkmaz satılıyor: Gramı 15, kilosu 15 bin TL İlaç ve kozmetik sektöründe kullanılan ve vücuttaki ölü hücreleri canlandırdığı düşünülen servet değerindeki ‘arı sütü’nün gramı 15, kilosu ise 15 bin TL'den satılıyor.
4.06.2022 Ekonomi
Kilosu 10 bin liradan satılıyor! Siparişlere yetişemiyor
Kilosu 10 bin liradan satılıyor! Siparişlere yetişemiyor Bahar geldi, çiçekler açtı. Bin bir derde deva olan arı sütü üretimi başladı. Kilosu 10 bin lira olan süt büyük talep görüyor.
14.05.2022 Haberler
Kilosu 10 bin liradan satılıyor! Siparişlere yetişemiyor
Kilosu 10 bin liradan satılıyor! Siparişlere yetişemiyor Bahar geldi, çiçekler açtı. Bin bir derde deva olan arı sütü üretimi başladı. Kilosu 10 bin lira olan süt büyük talep görüyor.
14.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arı Sütü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.