Gündem Arka Sokaklar 488. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 488. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.09.2018 - 08:26 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 487. bölümü ile dün akşam izlendi. Yeni sezonuna bomba gibi başlayan Arka Sokaklar'da çocuk kayıplarının git gide artmaya başlaması ekibi zor duruma soktu. Peki Arka Sokaklar yeni fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 488. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu hafta yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Yeni fragman henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 487. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çocuk kayıpları ekibimizi zor durumda bırakıyor! Arka Sokaklar 487. Bölüm ve yeni sezon cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Kaybolan çocuk vakaları gitgide artmıştır. Öfkeli bir kamuoyu oluşur. Ekibimiz bu duruma son vermek için gece gündüz çalışır. Saffet’in cenaze töreni yapılır. Seyfi sorgusunda ailesi ile ilgili birçok bilgi verir ancak esrarengiz bir şahit, emniyet binasına gelir.

Suna ve kızı Figen bir cinayete tanık olurlar. Ekibimiz Suna ve kızını koruma altına alır. Figen okuldaki tiyatro müsamerelerine gitmek konusunda diretir. Ekibimiz tehlikeli olacağı konusunda uyarsa da Figen gizlice gitmeye yeltenir.

İzmir’den Özer müdür, emniyete ziyarete gelmiştir. Selin’in de eski müdürüdür. Müdür Selin’in tayinini İzmir’e almasını ister. Selin net bir cevap vermemiştir ama emniyete tayin yazısı gelir. Özellikle Mesut olmak üzere, herkes bu tayin konusuna çok şaşırır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 487. BÖLÜM FRAGMANI