Arnavutluk

Arnavutluk

Son dakika Arnavutluk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arnavutluk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arnavutluk haber sayfamızda...

Arnavutluk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.096 arnavutluk haberi bulunmuştur.
Türkiye, 2024 yılı için MAG Dönem Başkanlığını üstlendi
Türkiye, 2024 yılı için MAG Dönem Başkanlığını üstlendi Türkiye, 17- 18 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan 51'inci RACVIAC- Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) toplantısına ev sahipliği yapacak.
16.04.2024 Gündem
Arda Turan'dan ilk transfer bombası! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı
Arda Turan'dan ilk transfer bombası! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'un forvet hattına önemli bir takviye yapmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Eflatun-sarılı ekibin ilk görüşmelerini yaptığı aktarıldı.
13.04.2024 1.Lig
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım!
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım! Mallorca'nın Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Mallorca'ya transferine kadar yaşanan süreci ve Türkiye günlerini anlattı. Muriqi, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu sezon Türkiye'de gösterdiği performansa dair önemli ifadeler kullandı.
6.04.2024 İspanya La Liga
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?
EURO 2024'ün favorileri belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? EURO 2024'e sayılı günler kala turnuvanın favorileri sıralaması ortaya çıktı. Türkiye'nin 24 takımlı organizasyondaki yeri dikkat çekti.
29.03.2024 EURO 2024
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Bir yazar: Sevim Ak kimdir?
Bir yazar: Sevim Ak kimdir? Türk edebiyatı çocuk öyküleri yazan birçok yetenekli yazarı içinde barındırır. Bu yazarlardan biri de Sevim Ak. Sevim Ak'ın hayatı ve eserleri hakkında gelin daha fazla bilgi edinelim.
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 EURO 2024
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil
NATO'nun iklim değiştiren silahı! Bloomberg duyurdu: Savaş sadece füzelerden ibaret değil Onlarca firmanın ortak olarak geliştirdiği ve iklim ve enerjide doğrudan etkisi olacağı belirtilen NATO'nun yeni projesine 1 milyar dolar bütçe ayrıldı. Uzmanlar ise proje hakkında "Çok derin bir şey geliyor" değerlendirmesinde bulunuyor.
26.03.2024 Dünya
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bahçelievler’de düzenlenen ‘Rumeli Balkan İftar Sofrası’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “Bizim Balkanlarda yüzlerce yıllık tarihimiz ve ecdadımız tarafından inşa edilmiş binlerce eserlerimiz var. Osmanlı’nın bir çınar gibi büyüdüğü Balkanlar her zaman anavatan olmuştur. Bu yüzden Türkiye ve Balkanlar ayrılmaz bir bütündür. Bizim Balkanlarla ortak tarihimiz, var. Mazimiz var ve elbette ortak bir istikbalimiz var. Bu topraklar bize emanettir. Bu topraklar Türkiye’ye emanettir. Ve biz bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı İrem Gülce Yazgan ve Umut Kağan Yazgan kardeşlerin matematikteki başarıları Türkiye'ye Avrupa Matematik Olimpiyatlarında madalyalar getirdi. İrem Gülce Yazgan, MIT'ten tam burs aldığını açıklayarak ilerleyen dönem için hedefini paylaştı.
25.03.2024 Haberler
Günün en çok oynanan maçları
Günün en çok oynanan maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
25.03.2024 Futbol
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı
İki kardeşin matematik başarısı! MIT'den tam burs aldı, hedefini açıkladı İrem Gülce Yazgan ve Umut Kağan Yazgan kardeşlerin matematikteki başarıları Türkiye'ye Avrupa Matematik Olimpiyatlarında madalyalar getirdi. İrem Gülce Yazgan, MIT'ten tam burs aldığını açıklayarak ilerleyen dönem için hedefini paylaştı.
25.03.2024 Gündem
Galatasaraylı Nelsson'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara tepki: Bir daha asla...
Galatasaraylı Nelsson'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara tepki: Bir daha asla... Sarı-kırmızılı takımın Danimarkalı stoperi, geçen hafta oynanan ve büyük olayların yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Galatasaray
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2023 yılında 59 ülkeden 1000 yabancı öğrenciye burs verdi.
25.03.2024 Gündem
Arnavutluk'ta Pablo Zabaleta'dan Ernest Muçi'ye övgü!
Arnavutluk'ta Pablo Zabaleta'dan Ernest Muçi'ye övgü! Arnavutluk Milli Takımı yardımcı teknik direktörü Pablo Zabaleta, Beşiktaşlı Ernest Muçi’nin kendileri için öneminden söz etti.
25.03.2024 Beşiktaş
Lampedusa'ya hafta sonunda 1700 sığınmacı geldi
Lampedusa'ya hafta sonunda 1700 sığınmacı geldi Özellikle Libya'dan gelen düzensiz göçmenlerin ulaştığı İtalyan adası Lampedusa'ya, hafta sonu bir düzine tekne 1700'den fazla sığınmacı taşıdı.
24.03.2024 Dünya
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Bosna Hersek'in AB'ye katılım müzakerelerinin başlamasına onay
Bosna Hersek'in AB'ye katılım müzakerelerinin başlamasına onay Avrupa Birliği (AB) liderleri, birliğe katılım için 8 yıl önce başvuruda bulunan Bosna Hersek'in üyelik müzakerelerinin başlamasına onay verdi.
22.03.2024 Dünya
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
21.03.2024 Haberler
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları
Son dakika... Pençe Kilit'te son durum! MSB kaynakları: Bunlar son çırpınışları Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Bağdat’ta gerçekleşen görüşmelerde Irak tarafının terörle mücadeleye yaklaşımının nasıl olduğuna soruya yanıt verdi. MSB kaynakları Pençe Kilit Hareketleri'ne ilişkin son bilgileri de aktardı.
21.03.2024 Gündem
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
Ernest Muçi: Türkiye'de atmosfer çok iyi
Ernest Muçi: Türkiye'de atmosfer çok iyi Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ernest Muçi, Süper Lig ve Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.
19.03.2024 Beşiktaş
CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı
CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! İfadeleri ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı. Öte yandan Canan Kaftancıoğlu'nun da 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade vermeye çağrıldığı öğrenildi.
18.03.2024 Gündem
Son dakika! CHP'de para sayma görüntüleri: Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı
Son dakika! CHP'de para sayma görüntüleri: Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada flaş gelişme yaşandı. Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı. Öte yandan başlatılan soruşturmada, İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka'nın ifadeleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Gündem
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Sürpriz teklif
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Sürpriz teklif Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj'ın talipleri artyamaya devam ediyor. Yıldız futbolcuya gelen teklif belli oldu.
16.03.2024 Sivasspor

Benzer Haber Etiketleri

Arnavutluk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.