Adres Çözümleme Protokolü (Arp) Nedir? Arp Nasıl Çalışır, Ne İçin Kullanılır?
Adres Çözümleme Protokolü (Arp) Nedir? Arp Nasıl Çalışır, Ne İçin Kullanılır? Ethernet yerel ağlarda en fazla kullanılan ara yüz olarak bilinir. Eğer ağ kartları Ethernet ara yüzüne sahipse o zaman ağ kartları ile yerel ağlara daha kolay bağlanılabilir. ARP, Adres çözümleme protokolü teriminin kısaltılmışıdır. Adres Çözümleme Protokolü (ARP) nedir? ARP nasıl çalışır, ne için kullanılır? İşte, tüm detaylar.
13.03.2021 Eğitim
'Yok ettiğimiz doğa için'
'Yok ettiğimiz doğa için' Oyuncu Aslı Tandoğan evinin balkonunda arp çalarken çekilen videosunu Instagram hesabının hikaye bölümünde takipçileriyle paylaştı.
30.04.2020 Cadde
Kelt müziği nedir?
Kelt müziği nedir? Kelt müziği ya da Keltik müzik, önemli bir dinleyici kitleyisine sahip. Peki hakkında ne biliyoruz? Kelt müziği nedir? İşte bilmeniz gerekenler...
14.06.2019 Müzik
Bayern Münih, 19 yaşındaki Arp ile anlaştı
Bayern Münih, 19 yaşındaki Arp ile anlaştı Bayern Münih, Almanya 2. Ligi ekibi Hamburg ile Fiete Arp'ın transferi konusunda anlaştı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Zeynep Öykü - Haru no Umi
Zeynep Öykü - Haru no Umi 1 Haziran Arpist Ceren NECİPOĞLU'nun ölümünün yıldönümü. Türk arp sanatçısı Fatma Ceren Necipoğlu, Brezilya’daki Rio Arp Festivali’nden dönerken Atlantik Okyanusu'na düşen uçakta hayatını kaybetmişti. Bu nedenle Zeynep Öykü YILMAZ, onu arpa başlatan hocasını anmak için, kaybolduğu okyanusun hikayesini anlatan parçayı hazırladı. Kimden: Solo arp için düzenlediği "Haru no Umi", "Baharda Deniz" anlamına geliyor.
11.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri