Asansör

Asansör

Son dakika asansör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan asansör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan asansör haber sayfamızda...

Asansör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.871 asansör haberi bulunmuştur.
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında ikinci kez karar verildi.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan duruşmada savunma yaptı. Onlarca hayvansever duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluştururken, kedi katiliyle ilgili karar da verildi.
13.03.2024 Gündem
Ev sahipleri için süreç başladı! İşte kira vergisini düşürmenin yolu
Ev sahipleri için süreç başladı! İşte kira vergisini düşürmenin yolu Evini kiraya veren milyonlarca mülk sahibi için süreç 1 Mart itibarıyla başladı. Kişilerin bu ay sonuna kadar beyanname vermeleri gerekiyor. Yapılan bazı ödeme ve harcamalar ise kira vergisinden düşürülebiliyor. Peki daha az kira vergisi ödemenin şartları ne? Başvurular nereye yapılıyor? İşte detaylar...
9.03.2024 Ekonomi
Defne Samyeli'den sahne öncesi asansörde poz!
Defne Samyeli'den sahne öncesi asansörde poz! Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli, iddialı tarzını devam ettiriyor. Sahne öncesi asansörde poz veren iki çocuk annesi ünlü şarkıcıya yorum yağdı.
6.03.2024 Cadde
Adıyaman'da asansörde ölüm!
Adıyaman'da asansörde ölüm! Adıyaman’da bir kişi asansör içerisinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
3.03.2024 Gündem
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler
Sultan 2. Mahmud’un mirasını talan ettiler 196 yıllık Şamlar Bendi definecilerin hedefi olurken talan edilen bölge havadan görüntülendi.
3.03.2024 Gündem
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu
Depremde 35 kişiye mezar olmuştu! Ezgi Apartmanı davasında acılı anne konuştu Kahramanmaraş’ta depremin ilk saniyelerinde yıkılarak 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili zemin kattaki pastane işletmecileri firari Sami Kervancıoğlu (58) ve Mustafa Pekel (48) ile pastanenin tutuklu iç mekan tasarımcısı Ertan Danacı’nın (52) 876 yıl 6’şar aya kadar, tutuklu fenni mesul Mehmet Tekin’in (60) ve tutuksuz müteahhit Yakup Aktaş’ın (82) 22,5 yıl hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.
29.02.2024 Gündem
Emekliye ‘vergi’ istisnası! Ev sahipleri dikkat: Süreç 1 Mart’ta başlıyor
Emekliye ‘vergi’ istisnası! Ev sahipleri dikkat: Süreç 1 Mart’ta başlıyor Ev sahiplerinin belediyelere ödediği emlak vergilerinde süreç 1 Mart itibarıyla başlıyor. Peki kimler emlak vergisi ödemiyor? Konuyla ilgili merak edilenleri Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, milliyet.com.tr’ye anlattı. Özelmacıklı emekliler için istisnayı da açıkladı. İşte detaylar...
27.02.2024 Ekonomi
Göçük altındaki dört işçi kurtarıldı
Göçük altındaki dört işçi kurtarıldı Elazığ’ın Palu ilçesinde özel bir şirkete ait krom madeninde dün yerin 1400 metre altında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan dört madenciden biri kendi imkânları ile çıkarken, diğerleri ekiplerce kurtarıldı.
27.02.2024 Gündem
Ezgi'nin katilinin kemikleri bulunmuştu! Anneden açıklama geldi
Ezgi'nin katilinin kemikleri bulunmuştu! Anneden açıklama geldi İzmir’in Konak ilçesinde, Ziynet Zerkin (60), 1 ay önce bulunan insan iskeletinin DNA tespitine göre, kızı Ezgi Özarslan'ı (31) öldürüp kaçan damadı Deniz Özarslan'a (36) ait çıkması üzerine, "Sizlerin de gördüğü üzere evren kendi adaletini kendi sağlamış durumda" dedi.
26.02.2024 Gündem
Elazığ'da maden ocağında göçük!
Elazığ'da maden ocağında göçük! Elazığ’ın Palu ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçi çalışmaların ardından kurtarıldı.
26.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan gece yarısı telefonu! 'Böyle bir şey nasıl olur?'
Erdoğan'dan gece yarısı telefonu! 'Böyle bir şey nasıl olur?' İstanbul'da Eros isimli kedi dakikalarca dövülerek öldürülmüştü. Olayla ilgili Adalet Bakanı Tunç'tan dikkat çeken bir açıklama geldi.
25.02.2024 Gündem
17 şehirde 'Ezgi'nin katili aranıyor' afişleri asılmıştı! Kemikleri bulundu
17 şehirde 'Ezgi'nin katili aranıyor' afişleri asılmıştı! Kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Haberler
17 şehirde 'Ezgi'nin katili aranıyor' afişleri asılmıştı! Kemikleri bulundu
17 şehirde 'Ezgi'nin katili aranıyor' afişleri asılmıştı! Kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Gemicinin son videosu kahretmişti! Babasına söyleyemediği gerçek
Gemicinin son videosu kahretmişti! Babasına söyleyemediği gerçek Marmara Denizi'nde kuru yük gemisinin batması sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Tutuk son yolculuğuna uğurlanırken, acı bir detay da ortaya çıktı.
21.02.2024 Gündem
Batan gemiden yeni görüntü! Makine dairesinin girişi ortaya çıktı
Batan gemiden yeni görüntü! Makine dairesinin girişi ortaya çıktı Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisinde iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Geminin makine dairesine girilen merdiven boşluğu dalgıçlar tarafından denizin altında görüntülendi.
20.02.2024 Haberler
Batan gemiden yeni görüntü! Makine dairesinin girişi ortaya çıktı
Batan gemiden yeni görüntü! Makine dairesinin girişi ortaya çıktı Marmara Denizi'nde batan kuru yük gemisinde iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Geminin makine dairesine girilen merdiven boşluğu dalgıçlar tarafından denizin altında görüntülendi.
20.02.2024 Gündem
'Eros'un katilinin tutuklanması için 250 bin imza
'Eros'un katilinin tutuklanması için 250 bin imza Başakşehir'de asansör içerisinde 'Eros' isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'ın tutuklanması için başlatılan kampanyada, 250 bine yakın imza toplandı.
19.02.2024 Gündem
Hülya Avşar'ın icra tebligatına imza atan kuryeye hapis cezası! 'Bir şey olmaz diye düşündüm'
Hülya Avşar'ın icra tebligatına imza atan kuryeye hapis cezası! 'Bir şey olmaz diye düşündüm' Sanatçı Hülya Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiği ancak Çilingiroğlu yerine kendi imza attığı iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan PTT'nin taşeron firmasında dağıtım görevlisi İbrahim K. hakim karşısına çıktı. Mahkeme, ilk duruşmada kararını verdi.
17.02.2024 Cadde
Videoyu paylaşıp isyan etti: Bildiğin 8.sınıf insan muamelesi
Videoyu paylaşıp isyan etti: Bildiğin 8.sınıf insan muamelesi Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşandığını belirttiği anları video çekip sosyal medyada paylaştı.
14.02.2024 Haberler
Videoyu paylaşıp isyan etti: Bildiğin 8.sınıf insan muamelesi
Videoyu paylaşıp isyan etti: Bildiğin 8.sınıf insan muamelesi Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşadığı belirttiği anları video çekip sosyal medyada paylaştı.
14.02.2024 Gündem
Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldürmüştü... Savcılık 'ertelemeye' itiraz etti
Başakşehir'de kediyi tekmeleyerek öldürmüştü... Savcılık 'ertelemeye' itiraz etti Başakşehir''de yılbaşı gecesi bir kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren sanığa verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının ertelenmesine savcılık itiraz etti.
13.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asansör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.