Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Arda-Berkay kavgası Asena Atalay'dan flaş açıklama

Sunucu Asena Atalay, Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programına konuk oldu.

|

Asena Atalay, günlerce gündemin ilk sırasından düşmeyen Arda Turan-Berkay Şahin kavgası hakkında ilk kez konuştu.

"ARDA'NIN DIŞARIDA OLMASINA KIZDIM"

Asena Atalay'ın, '2. Sayfa' canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle:
"Mahkemeye taşınan bir olay ve mekanın içinde kamera kayıtları yok. Kavganın olduğu mekan çok küçük oranın tercih edilmesindeki en büyük etken basının orada olmaması. Konu mahkemeye taşındığı için sonuçlanmadan konuşmak doğru değil. Ama ben Aslıhan'a hamile olduğu için çok üzüldüm. 8,5 aylık hamileydi çok riskli bir durum. Basın çok acımasız davranıyor. Bu kadar çok haber yapılması için çocuğun doğması beklenebilirdi. Allah'a şükür bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Aslıhan'a, 'Önemli olan sensin. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın' diye mesaj attım. Olayı görünce Arda'nın dışarıda olmasına kızdım ama oda karısından özür diledi. Konunun bana dönmesiyle insanların ne düşündüğüne ilgilenmiyorum. Bizde boş yorum yapan fazla kişi var. Sosyal medyada beni de olayın içine dahil eden şeyleri görmedim. Herkes negatiften beslendiği için yazabilirler. Ben kendimi açıklamayı uzun zaman önce bıraktığım için bana dert değil yani. Bizde boş yorum yapan çok."

"CANER ARTIK BENİM İÇİN YABANCI"

"İnternette gezen bir fotoğraf var. Fenerbahçeliler yapmıştı o fotoğrafı. Saç bile benim saçım değil. O dönem güldüm ama artık abartıyorlar diyorum. Kaşların biri ince biri kalın. Üst dudağımda dolgu var benim. Maçları izliyorum. Bazen Fenerbahçe maçını izliyorum. Bazen Çınar'la Beşiktaş maçını izliyoruz. Dünkü maçta babası ilk yarıda yoktu. ‘Neden babam yok?' dedi. Hastadır, sakattır falan dedim.İlk yarıyı izledim, ikinci yarıda Çınar uyudu. Çınar ile birlikte Caner’in maçlarını izliyoruz. Caner artık benim için yabancı. Çınar bana ‘kaşım babama benziyor mu’, ‘burnum babama benziyor mu?’ diye soruyor.Kardeşini seviyor. ‘Çok özlüyorum’ durumu yok ama gittiğinde mutlu dönüyor. Ben Çınar'a, ‘büyüdü mü’ diyorum ‘büyüdü’ diyor. Caner'le Şükran'ın bebekleri oldu. İkisine de mutluluklar diliyorum. Benimle ilgili hiç doğru olmayan, alakası olmayan haberler çıkıyor. Cevap bile vermiyorum artık. Bir sene boyunca alınmamış bir nafaka var. Sonra dava sürecine girince ödenmeye başladı. Aylık nafaka 10 bin TL. Caner'den aldığım nafakayı evin kirasına veriyorum. Hakkımda çıkan o nafaka iddiaları abartılı haberler biraz. Çalışıyorsam kendi paramla, çalışmıyorsam babamdan aldıklarımla geçiniyorum."

"BİR DAHA ÇOCUK İSTEMEM"

"Ben çocuğumun fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıyorum. Boşandıktan sonra yüzünü hiç koymadım. Gezmiyorum, tozmuyorum, gece hayatım yok. Ben bu kadar dikkat ederken gazeteyi bir açıyoruz Çınar’ın kocaman fotoğrafı var. Çınar ünlü olmayı tercih edebilir. Ama bu onun tercihidir. Neden onun fotoğrafını kocaman gazeteye basıyorsun ki? Çınar'ın yüzünün gözüktüğü fotoğrafları artık paylaşmıyorum. Bu durum çok rahatsız edici küçücük çocuğu ne diye böyle şeylerin içine alet ediyorlar. Haber sildirmek gibi bir kaygım yok. 24 saat Çınar benimle birlikte. Onun bu konularla alakalı hiç bir ilgisi yok. Biz sokaklardayız, bilgisayar çocuğu değil. Beni çok iyi tanıdığını düşünüyorum. Çınar beni de, kalbimi de, ne yaptığımı da bileceği için rahatım. Bir daha çocuk istemem. Evlilik çocuk falan artık düşünmüyorum. Kapattım o defteri. Aşk olur ama evlilik olmaz. Ailem de istemiyor."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.