Asena Tuğal

Asena Tuğal

Son dakika Asena Tuğal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Asena Tuğal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Asena Tuğal haber sayfamızda...

Asena Tuğal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 249 asena tuğal haberi bulunmuştur.
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor.
29.03.2024 Cadde
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Asena Tuğal: Bilim programı yapacağım!
Asena Tuğal: Bilim programı yapacağım! Asena Tuğal, önceki gün Etiler’de bir AVM'de objektiflere yansıdı. Yeni saç stiliyle dikkat çeken oyuncu, setlere olan özlemini vurguladı ve yeni projesinden bahsetti.
21.03.2024 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Şahin Irmak'ın paylaşımları korkutmuştu! Bitkin hali dikkat çekti
Şahin Irmak'ın paylaşımları korkutmuştu! Bitkin hali dikkat çekti Şahin Irmak ve Asena Tuğal çifti, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Irmak, peş peşe hayata karşı umutsuzluğunu ifade eden mesajlar yayınlamıştı. Depresyona girdiği konuşulan Irmak’ın halsiz ve bitkin hali gözlerden kaçmadı.   
28.09.2023 Cadde
‘Sömestirde vizyonda’
‘Sömestirde vizyonda’  Asena Tuğal ile Şahin Irmak, Etiler Akmerkez’deydi.
26.11.2022 Cadde
Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor
Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu çift Şahin Irmak ve Asena Tuğal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü çiftten Tuğal, eşini görmek için tatilden döndüğünü belirtince; Irmak araya girip güzel oyuncuya takıldı.
17.08.2022 Cadde
‘Kadınlar tatilde!’
‘Kadınlar tatilde!’ Asena Tuğal-Şahin Irmak, Etiler’deydi.
17.08.2022 Cadde
Asena Tuğal: Nihayet kavuştuk
Asena Tuğal: Nihayet kavuştuk Kendisi gibi oyuncu olan Şahin Irmak ile 2018 yılında dünyaevine giren Asena Tuğal, önceki akşam Etiler’de objerktiflere yansıdı. Set sonrası evine dönen Tuğal, köpeklerini gezdirdi.
11.05.2022 Cadde
Asena Tuğal'den 'çocuk' sorusuna yanıt!
Asena Tuğal'den 'çocuk' sorusuna yanıt! Kendisi gibi oyuncu olan Şahin Irmak'la mutlu bir evlilik sürdüren Asena Tuğal, önceki gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, çocuk planları hakkındaki soruya da yanıt verdi.
14.10.2021 Cadde
Köpekler arabada
Köpekler arabada Asena Tuğal, Akmerkez’de görüntülendi. Köpeklerini, kedi-köpek arabasıyla gezdiren oyuncu, “Onlar benim çocuklarım gibi... İnanın insan kendi çocuklarından ayırmaz” dedi.
13.10.2021 Cadde
Ünlüler iskelesi
Ünlüler iskelesi Ünlü isimler Yalıkavak’taki bir plajda deniz keyfi yaptıktan sonra, iskelede sosyal medyaları için fotoğraf çektirdi
17.07.2021 Cadde
Bodrum'a otobüsle ünlü turu! İskele oyuncularla doldu
Bodrum'a otobüsle ünlü turu! İskele oyuncularla doldu Serdar Şanal, Özgü Kaya, Gizem Güneş, Aleyna Solaker, Çiğdem Batur, Alara Turan, Seda Akman, Tolga Güleç, Yağmur Ün, Pelin Öztekin ve Asena Tuğal gibi birçok ünlü isim, otobüsle Bodrum sahiline geldi. Bir derginin çekimi için bir araya gelen oyuncular, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.
2.07.2021 Cadde
Romantik Burak
Romantik Burak Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya, bir dergi çekimi için gittikleri Bodrum’da romantik anlar yaşadı
2.07.2021 Cadde
‘AVŞAR’A AŞIĞIM’
‘AVŞAR’A AŞIĞIM’ Diziden rol arkadaşı Hülya Avşar’a övgüler yağdıran Asena Tuğal, “Ona aşığım” dedi
16.05.2021 Cadde
Masumiyet oyuncuları, konusu: Masumiyet hangi gün, hangi kanalda?
Masumiyet oyuncuları, konusu: Masumiyet hangi gün, hangi kanalda? Masumiyet dizisi ekranların kısa sürede sevilen projelerinden oldu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla ilgi görüyor. Dizi takipçileri, Masumiyet dizisi hangi gün, oyuncuları kimler gibi sorulara da yanıt arıyor. İşte, Masumiyet dizisi detayları...
5.05.2021 Cadde
Masumiyet Banu kim, gerçek adı nedir? Asena Tuğal kaç yaşında, eşi kim?
Masumiyet Banu kim, gerçek adı nedir? Asena Tuğal kaç yaşında, eşi kim? Masumiyet dizisi Banu Kaya karakteri merakla araştırılıyor. Genç oyuncu Asena Tuğal'ın oynadığı Banu kim sorusu da yanıt arıyor. Masumiyet dizisinde İlker'in asistanı olarak ekrana geliyor. Peki, Masumiyet dizisi Banu Kaya kimdir? Asena Tuğal kim, boyu ve yaşı kaç?
17.03.2021 Cadde
Masumiyet dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Masumiyet dizisi hangi kanalda, hangi gün?
Masumiyet dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? Masumiyet dizisi hangi kanalda, hangi gün? Masumiyet dizisi her hafta dikkatleri çekti. Öte yandan 'Masumiyet nerede çekildi?' sorusu da gündemde. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır'ın yer aldığı dizi oyuncu kadrosuyla olduğu kadar konusuyla da ön planda yer alaca gibi duruyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hülya Avşar, heyecan yaratan dizi ile ekrana dönmüş oluyor. Peki, Masumiyet dizisi ne zaman başladı, hangi kanalda, hangi gün?
17.03.2021 Cadde
'Masumiyet' dizisinin yayın tarihi belli oldu
'Masumiyet' dizisinin yayın tarihi belli oldu Yapımını Gold Film'in üstlendiği Fox TV'nin yeni dizisi 'Masumiyet'in yayın tarihi belli oldu.
16.02.2021 Cadde
'Masumiyet'in kadrosu tamamlandı
'Masumiyet'in kadrosu tamamlandı Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı, çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başlayan 'Masumiyet' dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı.
22.01.2021 Cadde
'Yaşı 19' dizisinde isim değişikliği
'Yaşı 19' dizisinde isim değişikliği Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın rol aldığı 'Yaşı 19' dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yaşı 19 dizisinin adı 'Masumiyet' olarak değiştirildi.
13.01.2021 Cadde
İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz sevgilisi (nişanlısı) kim?
İsmail Ege Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? İsmail Ege Şaşmaz sevgilisi (nişanlısı) kim? Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Hande Ünal'la nişanlandı. Sanat ve magazin dünyasından birçok ismin katıldığı nişan sonrası sevilen oyuncu gündem oldu. İşte İsmail Ege Şaşmaz'ın hayat hikayesi ve nişana dair bilgiler...
12.10.2020 Cadde
'Çocuklar makyaj video’ları izlemesin'
'Çocuklar makyaj video’ları izlemesin' Podcast üzerinden ‘Kuantum Fiziği’ ve ‘Einstein İzafiyet’ Teorisi gibi konuları anlatan Asena Tuğal, “Çocuklar makyaj ya da giyim video’ları paylaşanları örnek almasın” dedi
6.04.2020 Cadde
‘Toplum sağlığını da riske atar’
‘Toplum sağlığını da riske atar’ Asena Tuğal ise, “Set gibi yoğun çalışma saatlerine maruz kaldığımız durumlar özellikle bağışıklık sistemimize etki eder.
19.03.2020 Cadde
Asena Tuğal, köpeğiyle alışverişte
Asena Tuğal, köpeğiyle alışverişte Kanal D’de yayınlanan 'Afili Aşk' dizisinin oyuncusu Asena Tuğal, oyuncu eşi Şahin Irmak'la market alışverişinde görüntülendi. 
9.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Asena Tuğal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.