SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aşk acısı ne zaman geçer?

Sosyologlar, son 8 ayda sevgilisinden ayrılıp acı çeken 170 öğrenci üzerinde bir araştırma yapmış.İşte araştırmanın detayları…

|


Öğrencilerin genç yaşta olmalarından dolayı ayrıldıktan sonra daha çok acı çektikleri ortaya çıktı. Bütün öğrenciler internet üzerinden günlük tutarak duygularını yazdılar. Bir ay sonra, biten ilişkilerden ders aldıklarını ve bu ilişkinin onlar için bir deneyim olduğunu eklediler. Aynı zamanda, kim terk ettiyse onun acısını başka biriyle cinsel ilişkiye girerek çıkardıkları itirafında bulundular.

Sosyologlar bu tür davranışların basit intikam duygusuyla tetiklendiğini düşünüyor. Ancak uzmanlar cinsel ilişkinin doğru bir tercih olmadığını ve aslında kırık kalbi iyileştirenin seks değil zaman olduğunu ekledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.