Gündem Aşk ve Mavi 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.09.2018 - 09:02 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi yeni sezona dün akşam başladı. ATV'nin fenomen dizisi Aşk ve Mavi'nin yeni sezon ilk bölümünde pek çok soru cevabını buldu. Aşk ve Mavi'nin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Aşk ve Mavi 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yeni sezonda seyircinin karşısına yeni sürprizlerle çıkmaya hazırlanan Aşk ve Mavi 3. sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Aşk ve Mavi'nin sezon finalinde kimin öldüğü sosyal medyada en çok araştırılan konular arasına girmişti. Hasibe Cemal'i vurmuştu. Mavi ise ameliyat masasında yatan Ali'nin yanına giderken kaza geçirmişti. Yeni sezonun başlaması ile Aşk ve Mavi hayranları sorularının cevabını bulacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Kenan Bal, İpek Tuzcuoğlu, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Alayça Öztürk, Birgül Ulusoy, gibi isimlerin paylaştığı, Ali ve Mavi'nin dillere destan aşk hikayesini konu alan Aşk ve Mavi, yeni bölümleriyle atv ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

AŞK VE MAVİ 70. BÖLÜM FRAGMANI

SEDA AKMAN AŞK VE MAVİ'DE

Diziye Yüksel karakteriyle Seda Akman dahil oldu. Aşk ve Mavi'ye evet demesinin en önemli sebebinin oynayacağı karakter olduğunu söyleyen Akman, "Yüksel, hayatta sahip olduklarını zorluklarla kazanmış, hırslı ve saplantılı bir kadın. Bu rolün hem hayatıma, hem mesleğime büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca, bu işin Kapadokya'da çekiliyor olması da beni cezbetti. İlk kez şehir dışında bir dizi de çalışıyorum. Bunu tecrübe etmeliydim" dedi.