Gündem Aslan Ailem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aslan Ailem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.11.2017 - 12:08 | Son Güncellenme:

Aslan Ailem 5. bölüm ile ekrana geldi. TRT 1 ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Aslan Ailem 5. bölümde ortalık karıştı. Aslan Ailem izleyicisi yeni bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. Peki Aslan Ailem 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aslan Ailem yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü, Ferdi Sancar, Bora Akkaş, Fırat Altunmeşe, Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Eda Şölenci, Levent Özdilek, İpek Elban, Mehmet Şeker ve Can Kolukısa'nın oynadığı ‘Aslan Ailem’ her Pazar akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarındaydı. İşte Aslan Ailem 5. bölümde yaşanan gelişmeler...

Haberin Devamı

ASLAN AİLEM 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni bölümünde sözleşmeyi ele geçiren Burcu ile Aslan ailesi bir kez daha karşı karşıya gelir.

Senaryosunu Ayça Mutluer’in yazdığı ve her bölümünde bol aksiyon ve heyecan dolu Aslan Ailem’in bu haftaki bölümünde neler olacak bakalım:

Sözleşmenin ortaya çıkışıyla Aslan Ailesi ve Burcu birbirine girerler. Ortalığı yatıştırmaya çalışan Murat ve Vedat ise iki tarafa da yaranamaz. Burcu derhal çiftliği boşaltmalarını istese de Hatice’nin bir yere gitmeye niyeti yoktur.
Hatice ve Burcu’nun saldırı okları arasında kalan yakışıklı komiser Murat bu çapraz ateşten nasıl kurtulacak?
Bu arada ailenin en büyük oğlu Gayret kaçırıldıktan sonra öyle bir yerde kendine gelir ki, adeta çılgına döner. Dolandırılmış ve kirli bir mendil gibi atılmıştır. Ağabeylerine bunu yapanları bulmak isteyen Umut ve Mutlu, Gayret’le birlikte hemen harekete geçseler de gecenin sonunda karakola düşen yine kendileri olacaktır. Üstelik ailede başını belaya sokan sadece onlar değildir.

Haberin Devamı

Burcu öyle bir karar verir ki bu onun yaşamındaki birçok şeyi değiştirecektir… Bu kararını etkileyen acaba kim olacaktır?