Aslı Bekiroğlu Kimdir

Aslı Bekiroğlu Kimdir

Aslı Bekiroğlu (d. 16 Kasım 1995, İstanbul), Türk oyuncudur. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 365 aslı bekiroğlu kimdir haberi bulunmuştur.
Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık?
Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık? Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek'de görüntülendi. Bir kafede basın mensuplarıyla karşılaşan Bekiroğlu, "Hayırdır, artık çekilmiyor muyuz?" diyerek gazetecilere takıldı.
4.03.2024 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Esprisine yazılmış bir şeydi
Aslı Bekiroğlu: Esprisine yazılmış bir şeydi Aslı Bekiroğlu önceki gün Bebek'de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyasında paylaştığı fotoğrafının altına "Ben bir dizide oynatırdım bu kızı" diye yorumda bulunan oyuncu konuyu hatırlatan muhabirlere yanıt verdi.
19.02.2024 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Ben bir dizide oynatırdım bu kızı!
Aslı Bekiroğlu: Ben bir dizide oynatırdım bu kızı! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Yeni paylaştığı bir karesinde dizi yapımcılarına mesaj veren Bekiroğlu'na, takipçilerinden destek yorumları yağdı.
14.02.2024 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız
Aslı Bekiroğlu: Maalesef arkadaşız Son dönemin popüler oyuncusu Doğukan Güngör, Aslı Bekiroğlu’nun köpeğiyle bir fotoğraf paylaşınca ikili arasında aşk dedikodusu çıkmıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddialarına son noktayı koydu.
24.01.2024 Cadde
Aslı Bekiroğlu şarkıcılığa göz kırptı! 'Sesime güveniyorum'
Aslı Bekiroğlu şarkıcılığa göz kırptı! 'Sesime güveniyorum' Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Bekiroğlu, oyunculuktaki başarısını müzik alanını taşımak istediğini söyleyerek, şarkıcılığa yeşil ışık yaktı.
18.01.2024 Cadde
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler?
Bandırma Füze Kulübü filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Bandırma Füze Kulübü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. "Bandırma Füze Kulübü" beyaz perdenin ardından bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. 2022 yılında vizyona giren filmin senaryosunu Mert Dikmen, Ayberk Olgay ve Mustafa Uslu'nun birlikte kaleme aldı. Dram türündeki filmin müzikleri Yıldıray Gürgen imzası taşıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü konusu nedir ve oyuncuları kimler?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Wilma Elles: Kızıma kendi elbisemi giydirdim, neredeyse 37 yıllık!
Wilma Elles: Kızıma kendi elbisemi giydirdim, neredeyse 37 yıllık! Oyuncu Wilma Elles, yaklaşık 2.5 ay önce üçüncü çocuğunu kucağına almıştı. Bir kızı daha olan 37 yaşındaki Elles, eşi Mehmet Şah Çelik ve minik kızı Tiara Manolya ile 'Yeşilçam’dan Bugüne Türk Sineması Ödül Töreni'ne katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kızına kendi bebeklik elbisesini giydirdiğini açıkladı.
21.12.2023 Cadde
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
Okuma provası gerçekleşti
Okuma provası gerçekleşti Başrollerinde Buğra Gülsoy, Duygu Mercan, Aslı Bekiroğlu, İlker Aksum ve Naz Elmas’ın yer aldığı ‘Gecenin Nakaratı’ filminin okuma provası gerçekleşti.
11.11.2023 Cadde
Ünlü isimlerden, 90'lar 'Yapay Zeka Yıllığı' akımı paylaşımı!
Ünlü isimlerden, 90'lar 'Yapay Zeka Yıllığı' akımı paylaşımı! Magazin dünyasının ünlü isimleri, yapay zeka kullanarak sanki 90'larda Amerikan liselerinden mezun olmuş gibi fotoğraf yapan akıma katılldı. Aslı Bekiroğlu, Çağla Şıkel, Pelin Akil, Biran Damla Yılmaz ve Berfu Yenenler gibi isimler fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
5.10.2023 Cadde
Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi kaçtı! 'Sinan yapacak bir şey yok'
Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi kaçtı! 'Sinan yapacak bir şey yok' Aslı Bekiroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinan Sicimoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgililer önceki gün Bebek'te köpeklerini gezdiririrken görüntülendi. Sinan Sicimoğlu çekildiğini fark edince önce hızlanarak kaçtı. Bekiroğlu ise sevgilisinin arkasından seslendi.
15.09.2023 Cadde
Aslı Bekiroğlu ile Sinan Sicimoğlu aşk yaşıyor! Sürpriz ilişkiyi böyle ilan ettiler
Aslı Bekiroğlu ile Sinan Sicimoğlu aşk yaşıyor! Sürpriz ilişkiyi böyle ilan ettiler Bir süredir ekranlardan uzak olan Aslı Bekiroğlu (27), kendisi gibi oyuncu olan Sinan Sicimoğlu (33) ile yeni bir aşka yelken açtı. İkili, sürpriz birlikteliklerini katıldıkları düğünde çekildikleri fotoğraflarla ilan ettiler.
5.09.2023 Cadde
'Çeşme ve Bodrum'da bir gece dışarı çıkınca canınız sıkılıyor!'
'Çeşme ve Bodrum'da bir gece dışarı çıkınca canınız sıkılıyor!' Aslı Bekiroğlu, önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Kol kola görüntülendiği erkek arkadaşı için "Komşum" diyen oyuncu, popüler tatil bölgeleri Çeşme ve Bodrum'da uygulanan yüksek fiyatlardan dert yandı.
9.08.2023 Cadde
Ünlü isimler tatile devam ediyor! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler
Ünlü isimler tatile devam ediyor! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Cadde
Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrum'da açtı!
Aslı Bekiroğlu tatil sezonunu Bodrum'da açtı! İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Cadde
Sezonu açtı
Sezonu açtı Aslı Bekiroğlu, tatil sezonunu açtı.
19.06.2023 Cadde
Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li poz!
Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li poz! Geçtiğimiz aylarda Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran arasında aşk yaşandığı iddia edilmişti. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Birlikte düğüne katılan ikiliden Telkıvrıan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Defne Samyeli de aynı pozu paylaşmayı ihmal etmedi.
7.06.2023 Cadde
Çağrı Telkıvıran ile aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli'den açıklama geldi
Çağrı Telkıvıran ile aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli'den açıklama geldi Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan Defne Samyeli'nin adı aranjör Çağrı Telkıvıran’la aşk dedikodularına karışmıştı. Ünlü şarkıcı, önceki gün Etiler’deki bir mekanda arkadaşlarıyla görüntülendi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Samyeli, 'aşk' iddiasına son noktayı koydu.
17.03.2023 Cadde
Aslı Bekiroğlu: Beynimde bir şeyler çıktı
Aslı Bekiroğlu: Beynimde bir şeyler çıktı Aslı Bekiroğlu, başrollerini Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimlerinde rahatsızlanmıştı. Önceki gün Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu, sağlık durumuyla ilgili "Ciddi bir şey” diyerek açıklama yaptı.
6.01.2023 Cadde
‘Ciddi ama iyiyim’
‘Ciddi ama iyiyim’ Aslı Bekiroğlu, Bebek’te köpekleriyle yürüyüş yaparken görüntülendi.
6.01.2023 Cadde
Yakın arkadaşı Sefo tacize uğradığını anlatmıştı! 'O da benim kadar şaşırmış'
Yakın arkadaşı Sefo tacize uğradığını anlatmıştı! 'O da benim kadar şaşırmış' Geçtiğimiz ay Sefo ile Emirgan'da görüntülenen oyuncu Rabia Soytürk, aşk yaşadıkları iddialarını yalanlayarak rapçi ile uzun zamandır arkadaş olduklarını söylemişti. Önceki gün bir restoranın yılbaşı davetine katılan ünlü isim, Sefo'nun Almanya'da yaşadığı taciz olayı ile ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
29.12.2022 Cadde
Aslı Bekiroğlu ambulansta yatmış! 'Ciddi bir rahatsızlık yaşadı'
Aslı Bekiroğlu ambulansta yatmış! 'Ciddi bir rahatsızlık yaşadı' Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de başladı. Filmin ekibi, çekimler devam ederken gazetecilerin soruların yanıtladı. Oyuncuların konuşması sırasında Bekiroğlu'nun yaşadığı ciddi bir sağlık sorunu ortaya çıkarken, Meriçliler "İçimiz parçalandı" diyerek; yaşananları anlattı.
16.12.2022 Cadde
Ambulansta bekledi
Ambulansta bekledi Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah’ın başrolünü paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de sürüyor.
16.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendi işinin patronu oldu  UMUT ÜNVER - Burçin Abdullah, gelinlik markası Sima Couture İstanbul’un yeni sezon tanıtımında gazetecilerin sorularını cevapladı...
7.12.2022 Cadde
Kendi işinin patronu oldu
Kendi işinin patronu oldu  Burçin Abdullah, gelinlik markası Sima Couture İstanbul’un yeni sezon tanıtımında gazetecilerin sorularını cevapladı.
6.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Bekiroğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.