Aslı Kızmaz

Aslı Kızmaz

Son dakika aslı kızmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aslı kızmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aslı kızmaz haber sayfamızda...

Aslı Kızmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 aslı kızmaz haberi bulunmuştur.
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Hazal Kaya: Fosforum, Omega 3’üm kızıma yarasın
Hazal Kaya: Fosforum, Omega 3’üm kızıma yarasın Bir süredir ekranlardan uzak olan ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Hazal Kaya, yakın dostu Aslı Kızmaz'ın çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun büyüyen karnı dikkat çekti .
1.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Boşanıyorlar! Tuğba Özerk, yaklaşık 1...
24.09.2022 Cadde
Umut Kurt ve Melisa İnci dünyaevine girdi!
Umut Kurt ve Melisa İnci dünyaevine girdi! Şimdilerde Fox ekranlarında yayınlanan 'Kusursuz Kiracı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Umut Kurt, bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci ile nikah masasına oturdu. Ünlü çifti, bu mutlu günlerinde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmazken; geceden kareler de sosyal medyadan paylaşıldı.
14.09.2022 Cadde
İlker-Aslı Kızmaz çifti okyanusta yorgunluk attı
İlker-Aslı Kızmaz çifti okyanusta yorgunluk attı Oyuncu İlker Kızmaz ile eşi Aslı Kızmaz, kızları Naz'la birlikte Hint Okyanusu’nun güneyinde bulunan Mauritius adasında tatil yaptı.
2.02.2022 Cadde
Avrupa'ya açıldılar
Avrupa'ya açıldılar ‘Benden Ne Olur?’ yedi ülkede vizyona girdi. Filmin Azerbaycan ve Avrupa gösterimleri yoğun ilgiye sahne oldu
28.01.2022 Cadde
İlker Kızmaz'dan Aslı Kızmaz'a aşk dolu tebrik
İlker Kızmaz'dan Aslı Kızmaz'a aşk dolu tebrik Aslı Kızmaz'ın 'Benden Ne Olur' adlı kitabından aynı ad ile uyarlanan filmin galası önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galaya Nur Fettahoğlu dışında filmde rol alan Hazal Kaya, Enis Arıkan, Onur Tuna, Cem Belevi ve daha birçok isim katıldı. Oyuncular, film hakkında güzel dileklerde bulunurken; İlker Kızmaz da eşini öperek tebrik etti.
13.01.2022 Cadde
'Umut Işığı oldu'
'Umut Işığı oldu' ‘Benden Ne olur’da başrol oynayan Hazal Kaya, “Pandeminin ortasında çektiğimiz bu film, umut ışığımız oldu” dedi.
13.01.2022 Cadde
Enis Arıkan'dan takipçisine olay yanıt! Hazal Kaya duymasın
Enis Arıkan'dan takipçisine olay yanıt! Hazal Kaya duymasın Geçtiğimiz günlerde ikinci kez koronaya yakalanan ve hastalığı atlatan Enis Arıkan ile Hazal Kaya, birlikte rol aldıkları 'Benden Ne Olur?' adlı filmin galasında bir araya geldi. Gala gecesinde Kaya ile verdiği pozları Instagram'dan paylaşan Arıkan'ın bir takipçisinin yorumuna verdiği cevap herkesi kırdı geçirdi.
12.01.2022 Cadde
Görkemli davet
Görkemli davet İş, sanat ve medya dünyasının öne çıkan isimleri Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus’ta gerçekleşen GAİN lansmanı ve ‘Hamlet’ galasında bir araya geldi
20.10.2021 Cadde
Vizyona gün sayıyor
Vizyona gün sayıyor Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Afacan ve Cem Belevi’nin başrolünü paylaştığı ‘Benden Ne Olur’ filminin, kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.
10.09.2021 Cadde
Kızmaz Ailesi karavan tatilinde: Tüm yüzsüzlüğümle, '20 TL var mı?' diye sordum
Kızmaz Ailesi karavan tatilinde: Tüm yüzsüzlüğümle, '20 TL var mı?' diye sordum Oyuncu İlker Kızmaz ve eşi Aslı Kızmaz, kızları Naz’la karavan tatiline çıktı. Tatilde yaşadıklarını YouTube kanalı üzerinden takipçilerine aktaran ünlü çift, nakit paraları olmadığı için hayranlarından 20 TL istediklerini anlattı.
15.06.2021 Cadde
Setlere döndü
Setlere döndü Hazal Kaya, ’Benden Ne Olur’ filminde rol alacak.
4.09.2020 Cadde
Enis Arıkan: Yeni film için start verdik
Enis Arıkan: Yeni film için start verdik Oyuncu Enis Arıkan, önceki gün yakın dostu ve aynı zamanda menajeri olan Aslı Kızmaz ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
29.08.2020 Cadde
Enis Arıkan'ın 'Benden Ne Olur' heyecanı
Enis Arıkan'ın 'Benden Ne Olur' heyecanı Oyuncu Enis Arıkan, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
12.08.2020 Cadde
Enis Arıkan’dan Hazal Kaya paylaşımı
Enis Arıkan’dan Hazal Kaya paylaşımı Oyuncu Enis Arıkan sosyal medya hesabı üzerinden 14 yıl önce meslektaşı Hazal Kaya ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve takipçilerine yeni bir film projesi müjdesi verdi.
11.08.2020 Cadde
İlker Kızmaz eşiyle yürüyüşe çıktı
İlker Kızmaz eşiyle yürüyüşe çıktı Oyuncu İlker Kızmaz, eşi Aslı Kızmaz’la Bebek Sahili’nde yürüyüşe çıktı.
21.06.2020 Cadde
İşte Hazal Kaya'nın yeni projesi
İşte Hazal Kaya'nın yeni projesi Kasım ayında oğlu Fikret Ali'yi kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Hazal Kaya, yeni projesini sosyal medya hesabından duyurdu.
29.05.2020 Cadde
Anlamlı  proje
Anlamlı proje Tanem Sivar ve Aslı Kızmaz gibi 12 ünlü isim, Banu Tuğcu tarafından kurulan Pour La Bonte’nin 2020 Yaz Koleksiyonu’nu tasarladı.
21.05.2020 Cadde
Pandora 2019 Sonbahar Koleksiyonu’nu tanıttı
Pandora 2019 Sonbahar Koleksiyonu’nu tanıttı Pandora 2019 Sonbahar Koleksiyonu’nu ve yeni marka imajıyla birlikte #WhatDoYouLove mesajını Kozmonot Bomonti’de düzenlediği özel bir davetle tanıttı.
11.09.2019 Yaşam
'Ülkenizi çok özlemişim'
'Ülkenizi çok özlemişim' Loca fiyatları 50 bin euro’dan satılan Jennifer Lopez, 2 bin kişiye unutulmaz bir akşam yaşattı. Antalya’yı çok sevdiğini söyleyen yıldız; “Ülkenizi özlemişim” diyerek alkış aldı.
8.08.2019 Cadde
Jennifer Lopez Antalya'ya geldi
Jennifer Lopez Antalya'ya geldi Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, Antalya'da yarın vereceği konser için sabah saatlerinde özel uçakla kente geldi. Konserin biletleri dün tükenirken, Lopez'i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL, locadan izlemek isteyenler ise 50 bin Euro (yaklaşık 300 bin TL) ödedi.
5.08.2019 Cadde
Lopez'in ayırttığı locadaki konuğu Kim Kardashian
Lopez'in ayırttığı locadaki konuğu Kim Kardashian Dünya ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Antalya'da vereceği konserinde ayırttığı özel locada, ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian'ı ağırlayacağı öğrenildi.
2.08.2019 Cadde
'Bana çılgın bir aşk verdi'
'Bana çılgın bir aşk verdi' Başta 'Aşk-ı Memnu' olmak üzere çok sayıda TV dizisi ve sinema filminde rol alan İlker Kızmaz'ın, eşi Aslı ve kızı Naz ile birlikte mutlu bir hayatı var.
13.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Kızmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.