Aslıhan Gürbüz

Aslıhan Gürbüz

Türk oyuncu.     Hayatı ve Kariyeri Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Bir Bulut Olsam dizisinde ünlendi. Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'yi canlandırdı. Şu sıralar Zeytin Tepesi dizisinde Deniz karakterini canlandırmaktadır.

Aslıhan Gürbüz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 295 aslıhan gürbüz haberi bulunmuştur.
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor'
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor' Türkiye'yi, Avrupa Leylek Köyleri Birliği'nde temsil eden tek köy olan Bursa'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç köyünde balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin dostluğu, milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen hikayeye dönüştü.
7.03.2024 Gündem
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 13. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Yaren Leyleğin geçen senelere nazaran bu sene daha erken gelmesi dikkat çekti. Bölgeyi turizm köyü haline dönüştüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Adem Amca ve Yaren Leyleği ziyaret ederek bu sevince ortak oldu. Başkan Özkan, Yaren'in yavrularına bu yıl da cip takmayı düşündüklerini ifade etti. Uzak yoldan Yaren'in yorgun olması ise dikkat çekti.
1.03.2024 Yaşam
İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşiyle Duygu Kumarki ile katıldı!
İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşiyle Duygu Kumarki ile katıldı! Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barışmıştı. Hacıoğlu, son olatak galaya eski eşiyle katıldı. İkilinin pozları gündem oldu.
23.01.2024 Cadde
'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!'
'Beni büyüttüğün, baba gibi sarıp sarmaladığın için minnettarım!' Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşi Ayhan Gürbüz'ün doğum gününü kutladı. Gürbüz'ün kardeşine yazdığı duygusal not, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.01.2024 Cadde
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be'
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna ünlülerde kayıtsız kalmadı. Birçok ünlüden gurur paylaşımları geldi. İşte detaylar...
19.01.2024 Cadde
Yeni yılı birlikte karşıladılar! Eski eşler dudak dudağa poz verdi
Yeni yılı birlikte karşıladılar! Eski eşler dudak dudağa poz verdi Son olarak 'Göktürkler Asya'nın Efendileri' adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barıştı. Birlikte bir kız çocuk sahibi olan eski eşler, yeni yılı birlikte karşıladı.
2.01.2024 Cadde
İsmail Hacıoğlu'ndan Filistin paylaşımı: Ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum
İsmail Hacıoğlu'ndan Filistin paylaşımı: Ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum Sürekli Filistin hakkında paylaşım yaptığı konusunda geriş dönüşler aldığını bildiren ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, “Ben kafamı yastığa rahat koyamıyorum. Kusura bakmayın, takipten çıkabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
13.12.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu!
Aslıhan Gürbüz'e İsmail Hacıoğlu sorusu! Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu'nun çok konuşulan aşkı, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız bitmişti. Önceki akşam 'Yalnız Kadın' adlı tiyatro oyunun prömiyerine katılan Gürbüz, eski sevgilisiyle ilgili sorulardan kaçamadı.
23.11.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz'ü çıldırtan yorum! 'Bu hesaptan defolup git'
Aslıhan Gürbüz'ü çıldırtan yorum! 'Bu hesaptan defolup git' Son olarak 'Hazine' filminde rol alan oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya paylaşımına "Bence evlenmeli ve iki çocuk yapmalı" yorumunu yazan takipçisine sert bir cevap verdi.
12.09.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu: Cihangir'den bir kez daha nefret ettim!
İsmail Hacıoğlu: Cihangir'den bir kez daha nefret ettim! İsmail Hacıoğlu, önce akşam Cihangir'de görüntülendi. Hacıoğlu, görüntü almak isteyen muhabirleri yanına çağırarak sitem etti. "İnanın Cihangir'den bir kez daha nefret ettim" diyen ünlü oyuncu rahat bırakılmadığı için rahatsız olduğunu söyledi.
11.09.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz'ün yanağındaki şişlik dikkat çekti! 'O senelerdir var'
Aslıhan Gürbüz'ün yanağındaki şişlik dikkat çekti! 'O senelerdir var' Son olarak 'Hazine' adlı yapımda yer alan oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün sosyal medya hesabından paylaştığı karelerde yanağındaki şişlik dikkat çekti. Ünlü isim, bir takipçisinin sorusu üzerine konuyla ilgili açıklama yaptı.
20.08.2023 Cadde
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı?
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı? Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Son olarak ikilinin yaptığı bir hamle, ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.
12.07.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Aşkları doludizgin devam eden ikili, son olarak Caddebostan'da el ele görüntülendi.
5.05.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan siyah beyaz aşk pozu
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan siyah beyaz aşk pozu İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Cadde
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 12. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Hikâyeyi merakla bekleyen Yarenseverler ise geliş tarihi biraz geciken Yaren’in köye gelmesiyle birlikte derin bir 'oh' çekti.
17.03.2023 Yaşam
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 12. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 12. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Hikâyeyi merakla bekleyen Yarenseverler ise geliş tarihi biraz geciken Yaren’in köye gelmesiyle birlikte derin bir 'oh' çekti.
17.03.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni şarkı Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından ‘Tanırım İntiharı’ adlı parçasıyla sevenleriyle buluştu...
29.10.2022 Cadde
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan aşk dolu pozlar
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan aşk dolu pozlar Son olarak 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle denizde verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Bu kareyi kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan Gürbüz ise Hacıoğlu ile yazın çekilen başka bir fotoğrafını paylaştı.
27.10.2022 Cadde
Milliyet Sanat 50 yaşında
Milliyet Sanat 50 yaşında Milliyet Sanat, Abdi İpekçi’nin öncülüğünde başlayan ve birbirinden değerli isimlerin katkılarıyla zenginleşen 50 yıllık yolculuğunu, raflarda ve dijital uygulamalarda yerini alan Ekim 2022 sayısıyla kutluyor.
4.10.2022 Kültür Sanat
4 Kasım’da vizyonda
4 Kasım’da vizyonda Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Şükran Ovalı, Serkan Keskin, Aslıhan Gürbüz, Gürhan Altundaş ve Hasibe Eren’in başrolünü paylaştığı ‘Hazine’ filmi, 4 Kasım’da vizyona girecek.
4.10.2022 Cadde
Konforlu banliyöde hapis hayatı
Konforlu banliyöde hapis hayatı Olivia Wilde’ın hem yönetip hem rol aldığı, kadınların ev hanımlığına hapsedildiği sisteme karşı çıkan “Dert Etme Sevgilim” aynı zamanda seyirciye neyin gerçek olup olmadığını sorgulatan “renkli” bir psikolojik gerilim.
23.09.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İleri dönüşüme destek Tosyalı Holding, Contemporary Istanbul Vakfı ile sanatta ileri dönüşümü desteklemek üzere başlattığı uzun soluklu iş birliğini devam ettiriyor...
21.09.2022 Cadde
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim!
İsmail Hacıoğlu'ndan Aslıhan Gürbüz'e: Güzelliğim! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki performansıyla adından söz ettiren Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle pozunu 'Güzelliğim' diyerek takipçilerinin beğenisine sundu.
20.09.2022 Cadde
Adana’da ‘Ela ile Hilmi ve Ali’ rüzgârı
Adana’da ‘Ela ile Hilmi ve Ali’ rüzgârı 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, merakla beklenen ulusal yarışma ödüllerinin sahiplerini bulmasıyla sonra erdi. Gecenin kazananı, Ziya Demirel imzalı “Ela ile Hilmi ve Ali” olurken Yılmaz Güney Ödülü’ne değer yapım bulunamadı.
19.09.2022 Kültür Sanat
29'uncu Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
29'uncu Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Adana'da, bu yıl 29’uncusu düzenlenen 'Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü, Ziya Demirel’in yönettiği 'Ela ile Hilmi ve Ali' adlı yapıma verildi. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü 'Çilingir Sofrası' filmindeki performanslarıyla Ahmet Rıfat Şungar ve Barış Gönenen'e, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise 'Bana Karanlığını Anlat', 'Ela ile Hilmi ve Ali' filmlerindeki performanslarıyla Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel'e verildi.
17.09.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Aslıhan Gürbüz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.