Jüpiter Yay’da ne açıklıyor?

8 Kasım’da deneyim kazanmayı, büyüme ve gelişmeyi anlatan Jüpiter kendi burcu Yay’a giriyor.

8 Kasım’da deneyim kazanmayı, büyüme ve gelişmeyi anlatan Jüpiter kendi burcu Yay’a giriyor. 2019 Aralık ayına kadar sürecek olan bu transit, Jüpiter’in yeni deneyimlere açık durma, inanç ve görüşlerde aktif olma yönünü öne çıkarmakta. Kimi zaman fazla iyimserlik ve sınırsız davranma isteği bizi gerçeklerden uzaklaştırabilir ancak bu transit pek çok açıdan geliştirici olacak. Önümüzdeki haftalarda Jüpiter Yay transitinin etkilerinden ayrıca söz edeceğiz. İlk aşamada özellikle yükselen burcumuza göre temalara bir göz atabiliriz.

Haberin Devamı

Yükselen Koç’lar için bu dönemde eğitimde, uzaklarla ilgili konularda, akademik alanda daha güçlü ilerleme ve destekler söz konusu. Görüşlerinizi, fikir ve inançlarınızı daha kolay yayma fırsatı bulabilirsiniz. Uluslararası konular, yolculuklar desteklenmekte. Fikirlerinizi havada bırakmamalı ve fanatizmden kaçınmalısınız. Yükselen Boğa’lar için bu dönemde miras, ortaklaşa yatırımlar gibi konular, eşin, ortağın, başkalarının kaynaklarından daha çok yararlanma söz konusu olabilir. Ancak bazı kriz çıkaran koşullar ve bu gelişmelerin ortasında esnek kalabilme ihtiyacı da vurgulanıyor. Yükselen İkizler için bu dönemde gerek işte, gerekse ilişkilerde yeni fırsatlar ve ilerleme söz konusu. Kariyer alanında daha fazla destek görebilir ve başkalarından olumlu görüşler alarak ilerleyebilirsiniz. Bu dönemde evlilik, anlaşmalar ve iş ortaklıkları da bereketli ve olumlu olacaktır. Bu dönemi ilişkilerinizi güçlendirmek için doğru kullanmaya bakmalısınız. Yükselen Yengeç’ler için artan iş yükü ve daha iyi organize olabilme ihtiyacı vurgulanıyor. Bu dönemde dinlenmeye, keyfe pek fazla zaman bulamayabilirsiniz. Ancak yeni iş kuranlar ve iş hayatında kendini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek isteyenler için fırsatlar var. Adeta çıraklık yılındasınız. Ancak sağlığınızı ihmal etmemeli, gerçekçi bir diyet uygulamalısınız. Yükselen Aslan’lar için bu sene çocuk sahibi olmak için destekleyici koşullar var. Aynı zamanda yolculuklar, eğitsel uğraşlar ve yeni hobiler de hayatınıza keyif getirecek. Aşk da parlak gözüküyor. Keyfini çıkarmalısınız. Yükselen Başak’lar bu dönemde gayrimenkuller, toprak ve eve ait konularda daha şanslı olabilirler. Uzaklara yerleşmek de gündeme gelebilir. Genel olarak evde daha hareketli zamanlar geçirebilir ve evde daha aktif olabilirsiniz. Çocukla ilgili gelişmeler de mümkün.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler açısından bu dönemde eğitimde, yakın çevrenizde hareketlilik ve daha çok şey öğrenme, düşüncelerinizi paylaşma imkanı olacak. Yabancılarla ilişkiler, kısa ya da uzun yolculuklar ufuklarınızı geliştirebilir, daha çok yazabilir ve zihinsel uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Yükselen Akrep’ler hareketli bir yılın ardından bu süreçte yeteneklerini, özellikle işle ilgili fırsatları daha iyi değerlendirebilirler. Yabancılardan gelen destek ya da iş hacminizi genişletebilecek fırsatlar sevindirici olabilir ancak harcamaları da dengede tutmalı ve bütçenizi de bilmelisiniz. Yükselen Yay’lar için önümüzdeki bir yıl boyunca kişisel açıdan güven artarken, yeni atılımlar, başlangıçlar söz konusu. Yeni bir proje ve büyüme dönemine girmektesiniz. İyimserliğiniz artarken, sağlığınızı da güçlendirebilisiniz. Kendinize güveniniz hayata bakış açınızı da genişletecek ve yabancılarla daha çok temas edebileceksiniz. Yükselen Oğlak’lar için bu dönemde daha çok kendi iç dünyalarına dönme ve hazırlık dikkat çekiyor. Aceleci davranmamalısınız. Sabırlı olmak gerek. Kimi zaman kendiniz için değil başkalarına destek olabileceğiniz durumlar, fedakarlıklar yolu ile çok şey öğrenme söz konusu. Maddi açıdan değil ruhsal açıdan çok gelişeceksiniz. Yükselen Saka’lar açısından çok daha iyimser ve hayata karşı ümit tazeleyeceğiniz bir süreç başlamakta. Adeta korunacak ve sosyal açıdan daha aktif, daha pozitif olabileceksiniz. Arkadaşlıklar yanında iş hayatında da aradığınız desteği özellikle akademik alanda ve yabancılarla ilişkilerde bulabilirsiniz. Yükselen Balık’lar bu dönemde özellikle kariyer alanında ve tanınma yönünde bulabilirler. Akademik alanda, eğitimde ve yabancılarla ilgili adımlarda daha şanslısınız. Bu süreçte daha fazla dikkat çekebilir ve aynı zamanda sosyal statünüzü yükseltebilecek fırsatlar bulabilirsiniz.

Haberin Devamı