Uranüs Boğa’da hayatımıza neler getiriyor?

Geçtiğimiz hafta, 15 Mayıs’ta Boğa burcuna ilerleyecek Uranüs’ün (2018-2026) ana temalarından söz etmiştik.

Geçtiğimiz hafta, 15 Mayıs’ta Boğa burcuna ilerleyecek Uranüs’ün (2018-2026) ana temalarından söz etmiştik. Bu hafta yükselen burçlara göre, Koç’tan Başak’a kadar olan kısmını ele alacağız. Yükselen burç hayatımızın ana referans noktası, bakış açısı olduğu için, yavaş hareket eden gezegenlerin burç değişiklikleri özellikle dikkat çekici olaylar, farklılıklar getirecektir. Bu arada doğum haritanızda Uranüs’ün bulunduğu evin konuları da bu gelişmeleri etkileyebilir.

Yükselen Koç’lara göre dönemde, para kazanma yolları açısından yeni olanaklar, hızlı değişiklikler ve ani olaylar yaşanıyor olabilir. Uranüs parasal konulara ve cebinize istikrarsızlıkla birlikte, farklı olanaklar da getirmekte. Belki bu dönemde, şimdiye kadar süreklilik gösteren bir gelir artık öyle olmayabilir. Her ne kadar bu durum huzursuz edici olsa da, yeni kazanç yolları da ortaya çıkabilir. Böyle zamanlarda yeteneklerinizi daha yaratıcı şekilde kazanca dönüştürebilirsiniz. Teknolojik konular ve gelişmeler de gelirleriniz üzerinde etki sahibi olabilir. Para kazanma biçiminizi yenileme zamanı geldi.

Haberin Devamı

Yükselen Boğa’lara göre bu çok önemli bir transit ve geçmiş kalıplardan kurtulmak için büyük fırsatlar getiriyor. Ancak Boğa fazla sabit ve değişime yaklaşmak bile istemeyen bir burç olduğu için, bu dönemde kişiliğinizde büyük gerilimler de ortaya çıkabilir. Hayata bakış açınızı sarsan gelişmeler, uyanışlar içindesiniz. Şahsi alanda daha bağımsız ve bağları kopartıcı yönde davranabilirsiniz. Kişisel hayatınızda devrimler söz konusu. Bu değişimler, olaylara bakış açınız yanında, görünümünüzü, beden ve sağlığa yaklaşımınızı da etkileyebilir. Pek çok kişi bu transitle size çok değiştiğinizi söylerken siz de korkularınızdan özgürleşebilirsiniz. Yükselen İkizler’e göre bu dönemde, özellikle finansal konularda sallantılar, belirsizlikler yaşanabilir. Hesapta olmayan durumlar risk yaratabilirler. Farkında olunmadan yapılan işler belki kontrolden çıkarak büyük değişikliklere neden olabilirler. Ancak bu süreç kabullenme yolu ile çözülebilir. Kimi zamanda elde olmayan nedenler ya da gizli kalan şeyler kişinin hayatına yeni açılımlar da getirebilir. Böylece şimdiye kadar sizi neyin gizlice kontrol ettiğini de görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yükselen Yengeç’ler için bu dönemde, hayata bakış açısında ve beklentilerinde hızlı değişiklikler gündeme geliyor. Yengeç istikrarı ve güveni ön planda tutan bir burç olduğu için belki de gündeme gelen değişiklikler bunun tam tersini söylüyor olabilir. Uranüs, bu transitinde gelecek umut beklentilerine yenilikler, uyanışlar ama aynı zamanda çok da tahmin edilemeyen koşullar getirmekte. Yine bu süreçte şimdikinden çok daha farklı arkadaş grupları, ya da eksantrik arkadaşlar, sosyal alana daha çok katılım dikkat çekebilir.

Yükselen Aslan’lar bu süreci özellikle iş hayatlarında ve toplumsal statülerinde güçlü ve ani bir şekilde hissedebilirler. Etkileri şimdiden görülen bu dönemde, mesleki alanda yeni fırsatlar olduğu kadar, esnek davranmayı ve farklı bir strateji izlemeyi gerektiren koşullar da söz konusu. Belki de iş hayatında toptan yeniliğe gitmek gerekiyor olabilir. Muhtemelen iş hayatında yönetimden ya da yöneticiden kaynaklanan radikal kararlar hayat yönünüzü aniden değiştirebilir. Böyle bir süreçte, kariyerinizde sürprizlere açık durmak ve daha esnek olmak durumundasınız. Aynı zamanda mesleki alanda yenilikler ve teknolojik gelişmeler de dikkat çekici olabilir.

Haberin Devamı

Yükselen Başak’lar açısından, Uranüs transiti önemli kazançlar ve ilerlemeler getirmekte. Bu süreçte ufuklarınızı genişletebileceğiniz olanaklarla ve insanlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitsel uğraşlar, yolculular ve yabancılarla ilişkiler hayatınıza yepyeni boyutlar ve bakış açısı getirebilir. Belki de bu süreçte inançlarınıza karşıtlık oluşturan ama sizi daha objektif olmaya yönelten kişilerle, durumlarla da yüzleşebilirsiniz. Dar kalıplardan çıkmaya çalışmalısınız. Bu sayede kendinizi daha farklı yollardan anlatma, ifade etme şansı bulabileceksiniz.