Yay burcu hayatımıza neler getiriyor ?

Güneş, 22 Kasım gece yarısının hemen ardından Yay burcuna ilerlemiş olacak.

Güneş, 22 Kasım gece yarısının hemen ardından Yay burcuna ilerlemiş olacak. Bu ana göre çıkarılan haritada Ankara için Başak burcunun ilk dereceleri yükseliyor ve Güneş de toprakları, iç işlerini ve güveni anlatan 4. Eve düşüyor. Haritada değişken burçların son derece baskın olması önümüzdeki bir ay boyunca şartların çok belirsiz, kararsız ve değişken olacağını vurgulamakta. Nitekim 29 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek yeniay da Balık burcundaki Neptün’le kare açı yapmakta. Tüm bunlar gündemimizin son derece kaygın, fikir, inanç ve bakış açımızın ise hayalcilik ve dikkatsizlikle dalgın olabileceğini gösteriyor. Böyle zamanlarda yabancılarla ilgili gelişmeler, akademik hayata, üniversitelere ve hukuka ait koşullar belirsizlik ve net olmayan durumlar getirebilir. Benzer şekilde yönetime ait konular sağlam olmayan, yanlış değerlendirmelere götürebilecek unsurlar taşıyabilir. Eğer bu dönemde iş hayatınıza ait konularda önemli kararlar vermeyi planlıyorsanız iki kere düşünmeli ve daha objektif ve tutarlı olmaya bakmalısınız. Zira yanıltıcı beklentiler ve sınırlarınızı farkından aştığınız bir tutum içinde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Jüpiter yönetimindeki bir derecede gerçekleşen yeniay yabancılarla, uluslar arası konularla ve kendimizi geliştirmekle ilgili koşulların sık sık gündeme gelebileceğini açıklıyor. Ancak bir yandan da zorunlu tercihler içindeyiz ve sadece sanılarla karar vermemeliyiz. Güneş’in Yay burcuna ilerlediği ana göre, Başak burcunda, yükselende görülen Ay bu dönemde halkın sağlığına, çalışanlara ait konularda da hassasiyetler olabileceğini göstermekte.

19 Aralık’a kadar Saka burcunda ilerleyen Mars, sosyal alanda, özgürlükler ve görüşler çerçevesinde çok tartışma, gösteriler, hoşnutsuzluklar ve kavga çıkarabilecek gelişmeler olabileceğini anlatıyor. Kasım ayının son haftası boyunca sosyal alanda ve politik konular içinde güç savaşları ve mücadele içeren, kutuplaşma yaratan durumlar var. Özellikle 3-10 Aralık günleri arasında bu gelişmeler çok daha belirgin hale gelebilir. Nitekim 14 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay sosyal alanda dinamik koşullar göstermekte. Ankara’ya göre çıkarılan Yay burcu haritasının tepe noktası şiddet ve yıkıcı unsurları anlatan Algol yıldızı ile birleşmekte. Bu nedenle, önümüzdeki bir ay boyunca toplumu ve yönetimi ilgilendiren konular içinde yıpratıcı temalar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

23-25 Kasım günleri civarında düşüncelerimizde daha ciddi ve gerçekçi olmak durumundayız. Uluslar arası ve akademik alanı, öğrencileri, eğitim hayatını ilgilendiren konularda çok şey yapılabilir. Aynı dönem içinde 24-27 Kasım günlerinde aşkta ve ilişkilerimizde daha yorucu, baskı oluşturan ve bizi hoşnutsuzluk kılan koşullar içinde olabiliriz. Bugünlerde yakın ilişkilerimizde bir şeyin peşinde olmak ve fazla hırs yapmak yüzünden ısrarcılık dikkat çekebilir. 7 Aralık sonrasında ilişkilerimizde ve beğenilerimizde daha soğukkanlı, özgür ve mantık çerçevesinde hareket etmeye başlayabiliriz.

Eğer yükselen burcunuz toprak elementinden Boğa ya da Oğlak ise bu dönemde daha dengeli imkanlar elde edebilirsiniz. Yükselen burcunuz İkizler, Başak, Yay ve Balık ise bu süre içinde koşullar çok değişkenlik ve bulanıklık içerebileceği için harekete geçerken, karar verirken daha düşünceli ve dikkatli davranmaya bakmalısınız.

Haberin Devamı