SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha akılcıyız

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Saka burcunda ilerleyen Ay sayesinde sosyal konularla, gruplarla daha çok ilgilenebiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Saka burcunda ilerleyen Ay sayesinde sosyal konularla, gruplarla daha çok ilgilenebiliriz. Ortak amaçlar için daha kararlı bir tutum sergileyebiliriz. Aynı zamanda iş hayatında grup çalışmaları farklı fikirleri bir araya getirmemize ve orijinal yaklaşımlar ortaya çıkarmamıza yardımcı olabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerimizle ve arkadaşlarla bir arada olmak iyimserliğimizi arttırabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerinde hızlı sonuç almamak pek kolay olmayabilir. Ancak belirli düşüncelere odaklanmakta zorlanmayacağız. Gelecek yönünde farklı bir bakış açısı geliştirebiliriz. Bugün duygularımızı paylaşmak pek kolay olmasa da, ortak değerler çevresinde anlaşabiliriz. Ancak kendimizi izole etmemeli ve yeni fikirlere daha açık durmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.