SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Denge aramalıyız

Bugün ne yapılabilir ? Dolunayın etkisi devam ederken, önemli sonuçlar ve değerlendirmeler gündeme geliyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Dolunayın etkisi devam ederken, önemli sonuçlar ve değerlendirmeler gündeme geliyor. Bugün aldığımız belirli sonuçlar ve değerlendirmeler nedeni ile önemli kararlara varabiliriz. Ancak tam olarak ortaya koyamadığımız ya da engellenmiş olduğumuz konuları da yeniden ele alma ihtiyacı içerisindeyiz. Özellikle öğle saatlerinde duygusal bir baskı hissedebiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün kişiliğimizi ve enerjimizi daha çok gösterme isteğindeyiz. Dolunay zamanlarında karşımızdakinden önemli şeyler duyabilir ve etki altında kalabiliriz. İnandığımız ve iyi bildiğimizi düşündüğümüz bir konuda kararlılık göstermek gerekilir. Aşırılıklara gitmeden davranmalıyız. Saat 16:52-17:51 arasında kendimizi daha şanslı hissettiğimiz olaylarla karşılaşabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.