SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hareketli bir gündeyiz

Bugün Yay burcuna ilerleyen Merkür hareket, iletişim ve özellikle yabancılarla ilgili konulara büyük bir canlılık getirmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yay burcuna ilerleyen Merkür hareket, iletişim ve özellikle yabancılarla ilgili konulara büyük bir canlılık getirmekte. Yeni haberler ve taze gelişmeler var. Eğitsel, akademik konular da dikkat çekebilir. Günün ilk yarısında beklemeler olabilir. Ancak Ay 15:39’dan itibaren Balık burcuna ilerleyerek daha esnek ve oynak koşullar getirmekte.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle sonrasında hızla gelişen koşullar, sürprizler ve yenilikler içindeyiz. Ancak bugün, hızlı durumlar sarsıntılara ve şoklara da neden olabilir. Olayları kontrol etmek ve istikrar kazanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatleri entelektüel çalışmalar ve sanatsal faaliyetler açısından oldukça verimli geçebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.