SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kararlı davranabiliriz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Akrep burcunda, Venüs ile Jüpiter arasında ilerleyen Ay ortak imkanlardan yararlanabileceğimizi anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Akrep burcunda, Venüs ile Jüpiter arasında ilerleyen Ay ortak imkanlardan yararlanabileceğimizi anlatıyor. Kararlı davranarak kazançlı çıkabiliriz. Ortak fırsatları değerlendirmeye bakmalıyız. Aynı zamanda duygusal açıdan konsantre olabileceğimiz, inandırıcı davranabileceğimiz imkanlar var. Duygusal ilişkilerimizde daha fazla derinlik ve yakınlaşma sağlayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugünlerde aşkta ve beraberliklerde bizi önemli kararlar bekliyor olabilir. Seçimde bulunmak önemli sonuçlar verebilir. İşbirliği geliştirmek ve geleceğe yönelik düşünmek sayesinde daha kalıcı adımlar atabiliriz. Aşkta ve arkadaşlıklarda aşırılıklar yüzünden dengemizi bozmamaya bakalım. Ortaklaşa konularda daha gerçekçi olmakta fayda var.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.