SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kritik bir gün olabilir

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde Ay hassas Yengeç burcunda ilerlerken halkı ilgilendiren konularda endişeler gündeme gelebilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde Ay hassas Yengeç burcunda ilerlerken halkı ilgilendiren konularda endişeler gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda yabancılarla ilgili konular, uluslararası bağlamı olabilecek durumlar hakkında gelişmeler de olabilir. Beklenmedik haberler şaşırtıcı olabilir. Planlarımızda, kararlarda daha esnek olmaya bakalım.

Nelerden kaçınmalı ? Akşam saatlerinde karşı karşıya gelen Ay ve Pluton duygusal alanda, ailevi konularda daha yorucu olabilir. Olaylara daha esnek bakmaya çalışmalıyız. Riskli durumlara da dikkat edelim. Yan yana gelen Güneş-Jüpiter ise kişisel bir konuda önümüzü açabilecek imkanlara işaret etmekte.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.