SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kurban olmamaya bakalım

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Balık burcuna ilerleyen Ay kendimizi duygusal açıdan daha bağlı ancak bir yandan da hapsolmuş hissetmeye neden olabilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Balık burcuna ilerleyen Ay kendimizi duygusal açıdan daha bağlı ancak bir yandan da hapsolmuş hissetmeye neden olabilir. Hangi konularda gözlerimizi kapatıyor ve körlük yaşıyor olabiliriz ? Biraz daha gerçekçi ve net olmaya bakalım. Kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden kayıp hissi yaşayabiliriz. Daha verici ve fedakar olabileceğimiz bir gündeyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerinde Mars ve Jüpiter ile bağlantı kuran Ay fazla heyecanlı ve dikkatsiz olabileceğimizi anlatıyor. Böyle durumlarda ani kararlardan kaçınmak ve düşünmeden fazla cömert davranmamak yerinde olacak. Aynı zamanda inançlarımızla ilgili bir konuda sınırları aşıyor ve gereksiz bir heyecan içine giriyor olabiliriz. Fanatik olmamaya özen göstermeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.