SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Olumlu gelişmeler var

Dünkü zorlayıcı ve kısıtlayıcı koşullardan sonra bugün daha pozitif düşünebilir ve bir denge sağlayabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Dünkü zorlayıcı ve kısıtlayıcı koşullardan sonra bugün daha pozitif düşünebilir ve bir denge sağlayabiliriz. Bugün Saka burcunda ilerleyen Ay daha olumlu beklentilere ve akılcı hareket ederek elde edebileceğimiz fırsatlara işaret ediyor. Duygularımızı bir kenara koyarak daha objektif şekilde ilerleyebiliriz. Teknik konular, uzaklarla ilgili işler ve yabancılarla temas yeni ümitler getirebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle saatlerinde arkadaşlıklara ve sohbetlere zaman ayırabiliriz. Keyif veren konulara da açığız. Özellikle öğleden sonra ziyaretler, görüşmeler, eğitici işler kazanç sağlayabilir. Bugün ortaklaşa konularda, karşıtlıklar içinde bir denge kurmaya bakabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.