SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Önemli seçimler içindeyiz

Bugün Akrep burcunun son derecesinde ilerleyen Merkür bazı krizlerin, sıkışıklıkların önemli tercihlere neden olabileceğini göstermekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Akrep burcunun son derecesinde ilerleyen Merkür bazı krizlerin, sıkışıklıkların önemli tercihlere neden olabileceğini göstermekte. Özellikle ilişkilerimizde daha pozitif bir tavır sergilemeliyiz. Saka burcundaki Ay aşkta ve arkadaşlıklarda daha özgür ya da mesafeli bir tutuma işaret etmekte. Yine de akşam saatlerinde gruplar ve sosyal konular için daha şanslı saatler var.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün romantik alanda gün pek parlak geçmeyebilir. Duygusal beklentilerimiz ve seçimlerimiz konusunda zorlanabiliriz. Kimi zaman yalnız hareket etmek zorunda kalabiliriz. Hızlı ilerlemek mümkün olsa da, iletişimde, düşüncelerimizde huzursuzluklar, kriz çıkaran durumlar gündeme gelebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.