SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Riskli bir gündeyiz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sert bir açıda duran Mars-Uranüs ani gelişmelere, kimi zaman kopmalara ve kaza yaratabilecek potansiyellere işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sert bir açıda duran Mars-Uranüs ani gelişmelere, kimi zaman kopmalara ve kaza yaratabilecek potansiyellere işaret etmekte. Özellikle teknik konularda ve ulaşımda daha dikkatli olmalıyız. Duygusal alanda da tepkilerimiz ve hoşnutsuzluk içeren koşullar günü oldukça yorucu kılmakta. Sabırlı olmak ve dayanıklılık göstermek sayesinde engelleri aşabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Yine de sabah saatlerini daha iyi değerlendirebileceğimiz imkanlar var. Bu saatlerde yabancılarla ilgili konular ya da bilgi sahibi kişilerden alabileceğimiz öneriler sayesinde daha doğru bir tutum içinde olabiliriz. Günün geç saatlerinde ticari konularda ve parasal işler üzerinde durmak faydalı olabilir. Elimizdeki kaynakları daha iyi kullanmanın yollarını bulabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.