SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Riskli konular var

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde koşullar oldukça stresli.

|

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde koşullar oldukça stresli. Sabah saatlerinde Yay burcunun son derecelerinde ilerleyen Ay daha çok sıkışık koşullara ve daha çok bitmekte, tamamlanmakta olan durumlara işaret ediyor. Böyle zamanlarda aksilikler gündeme gelebilir. Saat 14:07’den itibaren Oğlak burcuna ilerleyen Ay daha çok işe ait değişikliklerin ve sorumlulukların artacağını göstermekte.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle sonrasında artan kısıtlamalar ya da sıkıntılar yüzünden işler istendiği hızda ilerlemeyebilir. Bu nedenle öncelikleri iyi düşünmekte fayda var. Bu saatlerde bizi duygusal açıdan mutsuz edebilecek, daha ciddi düşünmeye yöneltecek koşullar içinde olabiliriz. Sabırlı olalım ve uzun vadeli hedefler üzerinde duralım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.