SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sakin kalalım

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde gökyüzü oldukça gergin ve bu durum duygusal açıdan hoş olmayan durumlara neden olabilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde gökyüzü oldukça gergin ve bu durum duygusal açıdan hoş olmayan durumlara neden olabilir. Evde, ailevi konularda ve genel olarak duygusal alanda daha sert ve kopartıcı davranabiliriz. Böyle zamanlarda olumsuz duygularımızı mümkün olduğunca dengelemeye ve sakin kalmaya bakmalıyız. Kazalara neden olabilecek acelecilikten de kaçınmalıyız.

Nelerden kaçınmalı ? Mümkün olduğunda mantık ve daha empatik düşünmeye bakmalıyız. Evde ve sevdiklerimizle ilişkilerde tahammülsüzlük ya da geçmişten kaynaklanan kırıklıklar yüzünden pişman olabileceğimiz durumlarla karşılaşabiliriz. Akşam saatlerinde ortaklaşa bir konu üzerinde durmak ve farklı beğenileri bir araya getirmek için çaba sarf edebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.